![]() |
|
kaza yaptım:( araç çıktı (3. sayfa) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
yigit1989 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2009 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigit1989
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Temmuz 2010 Saat 18:54 |
arkadaşlar moralim çok bozuk kavşakta yandan bir kız vurdu ancak sağdan geldiği için suçlu ben çıkıcam büyük ihtimalle kaskom yok,tutanak tutuldu resimler çekildi...
şimdi araçın sağ ön kapı gitti alttan içine girdi üst taraf tam kapanmıyor. direksiyon tam düzken bile çarpılan taraftaki teker hafif çapraz duruyor.
Ne yapmam lazım şimdi karşı tarafın ve benim sigorta ruhsat ehliyet vs. fotokopileri var sizce ne yapayım nereye gideyim bundan sonraki işlemler ne olacak ankaradayım lutfen yardım
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
herhangı bır peugeot servısıne gıdın evrakları serın expertız gelıp ınceleyecek sucun kımde olduguna karar verecek ve ondan sonra karsı tarafın sıgortasından ısloemler baslayacak suc karsı tarafta ıse tabı .. ucrtsız bır sekılde servıste yaptırabılırsınız tamır ederler muhtemelen degıstırmezler max 10 gun ıcnde olur sıgorta oldugu ııcn ıs uzuyor .
gecmıs olsun allah beternden korusun
|
|
![]() |
|
yigit1989 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2009 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigit1989
![]() ![]() ![]() ![]() |
arabayı normal pug servisine bırakmak zorunda mıyım suç bende büyük ihtimalle çünkü |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigit1989
artı bir sorum daha var suçun bir kısmı karşı tarafta çıkarsa maliyetin o kadarlık kısmını o mu karşılıyor yoksa tamamını yine ben mi ödeyecem
|
|
![]() |
|
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
geçmiş olsun
|
|
![]() |
|
![]() |
|
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
Bildiğim kadarıyla 4/8 oranında siz suçluysanız %50 sini ödersiniz. Yinede Servise bir sorun. Geçmiş olsun.
|
|
![]() |
|
Carmania ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 690 |
Çok geçmiş olsun kardeşim üzüldüm
|
|
![]() |
|
SahinGün ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: balıkesir-konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 347 |
Geçmiş olsun mal canın yongası ama yine de cana gelceğine mala gelsin... İnş birdaha böyle durumlarla karşılaşmazsın...
|
|
Şahin Gündoğan QuiK_
|
|
![]() |
|
haruncoskun ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
geçmiş olsun cana geleceğine mala gelsin boşver bi çuval civata
|
|
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
![]() ![]() |
|
![]() |
|
badcombatant ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Aralık - 1988 Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2010 Konum: İST-Sultanbeyli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 341 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı badcombatant
Geçmiş olsun kötü bişey kaza yapmak ama arabaya gelen hasar bi şekilde hallediliyo cana bişey gelmesin
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigit1989
saolaın abilerim kardeşlerim suçlu karşı tara o gelip bana vurmasına rağmen sağdan geldiği için ben suçluymuşum polis öyle dedi sanırım tablada bir sıkıntı var direksiyon düzken teker çapraz duruyor hafif ,tabiki önemli olan cana birşey olmaması ama keşke birde arabayı yaptırttırabilecek durum olsa...
|
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
tutanak tuttunuzmu, bahsetmemişsin. tuttuysanız neler yazdığını da bilmemiz iyi olur. yada tutanağı scan yap ve buraya yapıştır, krokiyi de görelim.
ayrıca aracını yetkili servise bırakırsan , kaportada düzeltme işlemi olmaz, değiştirirler, bence değiştirme yoluna gidilmemeli. sanayide bir kaportacıya bırakman daha iyi olacaktır. rot kolu, rot başları eğilmiş bükülmüş, zarar görmüş olabilir, bunlar sorun değil. geçmiş olsun. daha dikkatli olmalısın artık. |
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
shamed ![]() 1. Vites ![]() ![]() 31 - Mart - 1988 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2010 Konum: EastanBuL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1015 |
geçmiş olsun
|
|
Bakalım Kim Önce Dönücek |
|
![]() |
|
Hüseyin ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mayıs 2010 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 146 |
Geçmişler olsun arkadaşım olayı anlatış şekline baktım ve aracını yetkılı servıse goturme deme kararı aldım aracını sanayıye cek yetkılı servıs uçuk bir fıyat cıkarır bılgın olsun.. |
|
![]() |
|
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
Geçmiş olsun.
Herzaman söylerim "kasko şart"
|
|
A3
|
|
![]() |
|
rifatseker ![]() 3. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
Geçmiş olsun , Mala gelen Cana gelmesin.
|
|
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
|
![]() |
|
alpbeyazı ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2010 Konum: 307 HDİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 128 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alpbeyazı
geçmiş olsun kardeşim.allah daha büyüğünden korusun.şimdi için içini yiyordur, kötü bir durum..ne desek boş.eger suc sende ise (inş değildir) karşı tarafla uzlaşmayı bir dene.durumunu anlat.yaa yardımcı olur yada aradan çekilir sen kendi arabanla ugraşırısın..
|
|
BEYLERBEYİ/İSTANBUL 0RH+ |
|
![]() |
|
serFBdar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mart 2010 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
geçmiş olsun allah beterinden korusun.
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Ben de Ankara'dayken esimi havaalanina birakip eve donerken tam havaalani kapisindan cikisinda sis nedeniyle orta refuje sol onden bindirmistim. Orta refuj ama duvar resmen. Savrulup sag bosluga dusmustum. 3 hava yastigi patlamisti. Kaza aninda insanin psikolojisi acayip degisik oluyor. Ne yapacagim ne edecegim oluyor. Ama gel gorki zamanla hersey halloluyor. Yeter ki caniniza bisey gelmesin. Ufak bir noktamiz agrisa bile butun vucudumuz etkileniyor kaldi ki kaza.
Bu kaza deneyimimi su yuzden anlattim. Eger yetkili servise birakirsan buyuk ihtimalle arabaya pert veriyor, tabi kaskolu durumda. Benimki perte cikmisti. Ben sordugumda demislerdi ki, tablada ufak bir yamulma oldugunda sonradan daha randuman olmuyor arabada. Belki de kolayina kactilar isin bilemiyorum. Benim nacizane tavsiyem sudur, arabanizi cektirin sanayide bi yere. Sonra gidin bi camiye iki dua edin. Sonra da olay hic olmamis gibi dusunun ve hayatiniza devam edin.
Buyuk gecmis olsun. Düzenleyen koliva - 09 Temmuz 2010 Saat 09:18 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
hadı abı degıstırmıyorlar tamır edıyorlar pert bır durum yok ıse tamır edıp boyuyorlar |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |