kaza yaptım:( araç çıktı (3. sayfa)
Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
Forum Tanımlaması: Jant, Yay, Lastik Egzoz, Filtre, Ses Sistemi vb. araçlarınızla alakalı tüm sorunları paylaşabileceğiniz genel alandır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=9916
Tarih: 06 Ağustos 2025 Saat 23:20 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com
Konu: kaza yaptım:( araç çıktı (3. sayfa)
Mesajı Yazan: yigit1989
Konu: kaza yaptım:( araç çıktı (3. sayfa)
Mesaj Tarihi: 08 Temmuz 2010 Saat 18:54
arkadaşlar moralim çok bozuk kavşakta yandan bir kız vurdu ancak sağdan geldiği için suçlu ben çıkıcam büyük ihtimalle kaskom yok,tutanak tutuldu resimler çekildi...
şimdi araçın sağ ön kapı gitti alttan içine girdi üst taraf tam kapanmıyor. direksiyon tam düzken bile çarpılan taraftaki teker hafif çapraz duruyor.
Ne yapmam lazım şimdi karşı tarafın ve benim sigorta ruhsat ehliyet vs. fotokopileri var sizce ne yapayım nereye gideyim bundan sonraki işlemler ne olacak ankaradayım lutfen yardım
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 08 Temmuz 2010 Saat 18:57
herhangı bır peugeot servısıne gıdın evrakları serın expertız gelıp ınceleyecek sucun kımde olduguna karar verecek ve ondan sonra karsı tarafın sıgortasından ısloemler baslayacak suc karsı tarafta ıse tabı .. ucrtsız bır sekılde servıste yaptırabılırsınız tamır ederler muhtemelen degıstırmezler max 10 gun ıcnde olur sıgorta oldugu ııcn ıs uzuyor .
gecmıs olsun allah beternden korusun
|
Mesaj Tarihi: 08 Temmuz 2010 Saat 19:01
arabayı normal pug servisine bırakmak zorunda mıyım suç bende büyük ihtimalle çünkü
|
Mesaj Tarihi: 08 Temmuz 2010 Saat 19:02
artı bir sorum daha var suçun bir kısmı karşı tarafta çıkarsa maliyetin o kadarlık kısmını o mu karşılıyor yoksa tamamını yine ben mi ödeyecem
|
Mesajı Yazan: AydinBeyol
Mesaj Tarihi: 08 Temmuz 2010 Saat 19:31
geçmiş olsun
-------------
|
Mesajı Yazan: BuRÇaK
Mesaj Tarihi: 08 Temmuz 2010 Saat 19:34
Bildiğim kadarıyla 4/8 oranında siz suçluysanız %50 sini ödersiniz. Yinede Servise bir sorun. Geçmiş olsun.
|
Mesajı Yazan: Carmania
Mesaj Tarihi: 08 Temmuz 2010 Saat 20:09
Çok geçmiş olsun kardeşim üzüldüm
|
Mesajı Yazan: SahinGün
Mesaj Tarihi: 08 Temmuz 2010 Saat 20:13
Geçmiş olsun mal canın yongası ama yine de cana gelceğine mala gelsin... İnş birdaha böyle durumlarla karşılaşmazsın...
------------- Şahin Gündoğan QuiK_
|
Mesajı Yazan: haruncoskun
Mesaj Tarihi: 08 Temmuz 2010 Saat 20:16
geçmiş olsun cana geleceğine mala gelsin boşver bi çuval civata
------------- I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda

|
Mesajı Yazan: badcombatant
Mesaj Tarihi: 08 Temmuz 2010 Saat 20:20
Geçmiş olsun kötü bişey kaza yapmak ama arabaya gelen hasar bi şekilde hallediliyo cana bişey gelmesin
|
Mesaj Tarihi: 08 Temmuz 2010 Saat 20:34
saolaın abilerim kardeşlerim suçlu karşı tara o gelip bana vurmasına rağmen sağdan geldiği için ben suçluymuşum polis öyle dedi sanırım tablada bir sıkıntı var direksiyon düzken teker çapraz duruyor hafif ,tabiki önemli olan cana birşey olmaması ama keşke birde arabayı yaptırttırabilecek durum olsa...
|
Mesajı Yazan: H-a-d-i
Mesaj Tarihi: 08 Temmuz 2010 Saat 20:41
tutanak tuttunuzmu, bahsetmemişsin. tuttuysanız neler yazdığını da bilmemiz iyi olur. yada tutanağı scan yap ve buraya yapıştır, krokiyi de görelim.
ayrıca aracını yetkili servise bırakırsan , kaportada düzeltme işlemi olmaz, değiştirirler, bence değiştirme yoluna gidilmemeli. sanayide bir kaportacıya bırakman daha iyi olacaktır. rot kolu, rot başları eğilmiş bükülmüş, zarar görmüş olabilir, bunlar sorun değil.
geçmiş olsun. daha dikkatli olmalısın artık.
------------- Hadi, 1981, İstanbul
|
Mesajı Yazan: shamed
Mesaj Tarihi: 08 Temmuz 2010 Saat 20:56
geçmiş olsun
------------- Sen Giderken Ben Dönüyodum Diyenler! Bir Gün Beraber Yürüyelim
Bakalım Kim Önce Dönücek
|
Mesajı Yazan: Hüseyin
Mesaj Tarihi: 08 Temmuz 2010 Saat 21:11
Geçmişler olsun arkadaşım olayı anlatış şekline baktım ve aracını yetkılı servıse goturme deme kararı aldım aracını sanayıye cek yetkılı servıs uçuk bir fıyat cıkarır bılgın olsun..
|
Mesajı Yazan: EminÖNAL
Mesaj Tarihi: 08 Temmuz 2010 Saat 22:17
Geçmiş olsun.
Herzaman söylerim "kasko şart"
------------- A3
|
Mesajı Yazan: rifatseker
Mesaj Tarihi: 08 Temmuz 2010 Saat 22:22
Geçmiş olsun , Mala gelen Cana gelmesin.
------------- Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4
|
Mesajı Yazan: alpbeyazı
Mesaj Tarihi: 08 Temmuz 2010 Saat 22:22
geçmiş olsun kardeşim.allah daha büyüğünden korusun.şimdi için içini yiyordur, kötü bir durum..ne desek boş.eger suc sende ise (inş değildir) karşı tarafla uzlaşmayı bir dene.durumunu anlat.yaa yardımcı olur yada aradan çekilir sen kendi arabanla ugraşırısın..
------------- TesadÜfeN GeldİK, mEcbuRen yaŞıyOrUZ...
BEYLERBEYİ/İSTANBUL
0RH+
|
Mesajı Yazan: serFBdar
Mesaj Tarihi: 08 Temmuz 2010 Saat 22:57
geçmiş olsun allah beterinden korusun.
|
Mesajı Yazan: koliva
Mesaj Tarihi: 09 Temmuz 2010 Saat 09:16
Ben de Ankara'dayken esimi havaalanina birakip eve donerken tam havaalani kapisindan cikisinda sis nedeniyle orta refuje sol onden bindirmistim. Orta refuj ama duvar resmen. Savrulup sag bosluga dusmustum. 3 hava yastigi patlamisti. Kaza aninda insanin psikolojisi acayip degisik oluyor. Ne yapacagim ne edecegim oluyor. Ama gel gorki zamanla hersey halloluyor. Yeter ki caniniza bisey gelmesin. Ufak bir noktamiz agrisa bile butun vucudumuz etkileniyor kaldi ki kaza.
Bu kaza deneyimimi su yuzden anlattim. Eger yetkili servise birakirsan buyuk ihtimalle arabaya pert veriyor, tabi kaskolu durumda. Benimki perte cikmisti. Ben sordugumda demislerdi ki, tablada ufak bir yamulma oldugunda sonradan daha randuman olmuyor arabada. Belki de kolayina kactilar isin bilemiyorum. Benim nacizane tavsiyem sudur, arabanizi cektirin sanayide bi yere. Sonra gidin bi camiye iki dua edin. Sonra da olay hic olmamis gibi dusunun ve hayatiniza devam edin.
Buyuk gecmis olsun.
|
Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 09 Temmuz 2010 Saat 09:28
H-a-d-i Yazdı:
tutanak tuttunuzmu, bahsetmemişsin. tuttuysanız neler yazdığını da bilmemiz iyi olur. yada tutanağı scan yap ve buraya yapıştır, krokiyi de görelim.
ayrıca aracını yetkili servise bırakırsan , kaportada düzeltme işlemi olmaz, değiştirirler, bence değiştirme yoluna gidilmemeli. sanayide bir kaportacıya bırakman daha iyi olacaktır. rot kolu, rot başları eğilmiş bükülmüş, zarar görmüş olabilir, bunlar sorun değil.
geçmiş olsun. daha dikkatli olmalısın artık. |
hadı abı degıstırmıyorlar tamır edıyorlar pert bır durum yok ıse tamır edıp boyuyorlar
|
Mesajı Yazan: Faruk
Mesaj Tarihi: 09 Temmuz 2010 Saat 09:45
büyük geçmiş olsun,,,özel servise gidrsen daha ucuza malolur... aklında biyer yoksa tavsiye de bulunabilirim ankara dan.... ama inşallah karşı tarafta olur suç ki cebinden para çıkmaz,ama tersi olursa buna şükür deyip elini cebine atcaksın......
------------- 2007 PEUGEOT 307 SW 1.6 110 BG HDİ PREMİUM GRİ 2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI dizel gibisi varmı????
|
Mesajı Yazan: Melih
Mesaj Tarihi: 09 Temmuz 2010 Saat 11:00
Mesajı Yazan: t@lip
Mesaj Tarihi: 09 Temmuz 2010 Saat 11:30
Geçmiş olsun..
------------- En iyisi senin olandır
|
Mesajı Yazan: tazzzy106
Mesaj Tarihi: 09 Temmuz 2010 Saat 11:37
trafik sigortası halledecektir...
geçmiş olsun tekrardan..
------------- http://img687.imageshack.us/i/mssnn.jpg/">
QUICKSILVER - ömer gamzeli-BURSA
|
Mesajı Yazan: muhlisoz
Mesaj Tarihi: 09 Temmuz 2010 Saat 14:34
geçmiş olsun
------------- Muhlis Özdemir
2005 206XT 1.4
Adana
1986
|
Mesaj Tarihi: 09 Temmuz 2010 Saat 18:01
bugün aracı tanıdık aracılığıyla ostimde bir yere bıraktım onlar incelediler ve kusur yarı yarıya verilebilir dediler inşallah öyle olur
tekerdeki yamukluk çok önemli değilmiş, yarı yarıya verilirse kapıyı değiştirin dediler, eğer suç bende olursa yapıp boyayacaklar, dün çok üzgündüm ama bugün biraz daha rahatladım...
son olarak siz siz olun ışıksız kavşaklarda yol sizin olsa bile durup bekleyin...
|
|