![]() |
|
Rolantide sarsıntı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mhakan71 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1971 Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Temmuz 2010 Saat 00:26 |
2002 307 xr 1,6 110 hp (lpg+benzin) kullanıyorum araç rolantide iken (benzinde veya lpg de farketmiyor) hafif ara ara bir sarsıntı var içeriden hissediliyor, rolanti devir sayacında bir oynama yok normal,
çok usta gezdim ankarada; Kimi motor kulağı dedi kimi hava emiş kirli dedi kimi triger sente atmış olabilir dedi (değişeli 5000 km oldu) bujiden dediler (4 yeni buji taktım) kısacası kimse anlamıyor herkes usta olmuş, pc ye bağlayıncada bir arıza vermiyor motor yazılımını yenilediler yine düzelmedi yardım ve görüşlerinizi bekliyorum saygılarımla |
|
![]() |
|
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
LPG de bu durumun normal olduğunu biliyorum ama LPG deki rolanti ayarına LPG kitinizin servisinde baktırmanızı ve bilgisayara bağlatmanızı tavsiye ederim. Eski aracımda bendeki sorun böyle çözülmüştü.
|
|
![]() |
|
mhakan71 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1971 Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
lpg rolanti ayarınada bakıldı herşey normal |
|
![]() |
|
okankrgz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Nisan - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 472 |
oksijen sensöründendir, arkadasımın 206 sında da aynı sorun vardı, beynin sensörü bir algılayıp bi algılamamasından kaynaklanıyor.
|
|
Koceli/İZMİT
1982 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
kusura bakma ama "LPG de bu durum normal" cumlene katılmıyorum. duzgun uygulanmıs lpg sıstemınde benzınden hıcbırsekılde fark olmaz. lpg de sarsıntılı calısır dıye bır kaıde yok. eger bu sekılde bır durum varsa sıstemde sıkıntı var demektır. cozulebılır ve cozulmesı gerekır. herkesın bıldıgının aksıne lpg de arac daha yumusak calısıyor. bu durum lpg oktanının benzıne gore daha yuksek olmasından ılerı gelıyor.
|
|
![]() |
|
BurçUMUL ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2009 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 295 |
senör veya gaz kelebegindeki kirlenme neden olabilir .
|
|
Forever young by my gti
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |