|
206 orjinal CD çalar ile ilgili soru |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
frt206
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Temmuz 2010 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 02 Temmuz 2010 Saat 17:47 |
arkadaşlar 206 HDI x-design kullanıyorum 2006 model. Orjinal CD çaları takılı. Evde yaptığım track cd'leri okumuyor. Sadece orjinal CD çalıyor. Normal mi
|
|
muhlisoz
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 273 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
cd yazdırdığın aletle ve cdnin kalitesi ile de alakalı daha önce başıma gelmişti çünkü. aynı cd yakma programı kullanmamıza rağmen arkadaşın masa üstü ile yazdırdığı cdleri okumazken araç benim laptopun yaktığı cdleri okuyordu bu bir ihtimal tabi diğer bir ihtimal ise cd çalarının cdyi okuduğu lens tozlanmış olabilir bununla ilgili piyasada bir çok temizleyici mevcut kolay gelsin
|
|
Muhlis Özdemir
2005 206XT 1.4 Adana 1986 |
|
frt206
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Temmuz 2010 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yani normalde okuması lazım her cd'yi? Orjinal CD okuduğu için lenslerde sorun yoktur diye düşündüm. Nasıl yazdırmam gerekiyor CD'yi, 4x mi mesela? CD kapatma işlemini de yaptım |
|
muhlisoz
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 273 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ewet normalde okuması lazım. kullandığın cd writer miadını tamamlamış olabilir farklı bilgisayarda dene eğer başka bilgisayarın yazdığı cdyi de okumuyosa sorun lenstedir. kaliteli cd kullanmanı tavsiye ederim. düşük hızda yazdırman cdnin ömrü açısından daha ii olur ayrıca daha rahat okur cd çalar cdyi.
|
|
Muhlis Özdemir
2005 206XT 1.4 Adana 1986 |
|
okan77
2. Vites Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Tekrar yazılabilir cd okumaz... Birde cdleri yazdırırken en düşük seviyede yazdır tekrar dene... Sonucu yaz bize... |
|
frt206
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
çok teşekkürler, hadi bakalım, en düşük hızda tekrar deneyip bilgilendiririm sizi de. |
|
EminÖNAL
MODERATOR P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
nero'da WMA olarak kaydederek dene.
|
|
A3
|
|
t@lip
2. Vites 06 - Nisan - 1978 Kayıt Tarihi: 24 Mart 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 376 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Çözümü söylüyorum, CD'yi Windows Media Playır'dan yaz. Nero ve diğer 3. parti yazılımların yazdığı CD'leri okumuyor. Uzun süre araştırdıktan sonra bulmuştum. Benim arabada işe yarıyor, Media Playerla yazılan tüm CD'leri okuyor, umarım senin araç da okur. Söylenmesi gereken diğer şey CD'in kaliteli olmalı, ince bir CD kullanırsan içerde kalabiliyor. İçerde kalırsa dışarı çıkmaya çalışan CD'in üzerine kredi kartını sokunca CD'yi veriyor. Kolay gelsin..
|
|
En iyisi senin olandır
|
|
simarik3545
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2010 Konum: 1 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı simarik3545
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
hiç bi faydası yok aynıı
|
|
C!N
1. Vites 10 - Ekim - 1984 Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2009 Konum: ZonguldaK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kullandığın boş cd ile bile alakalı olabilir...
|
|
sercinho
2. Vites 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
wındows medıa player ıle yaz kesınlıkle okur neroda yazılanları okumuyor bazen ama gozde sıkıntı var ıse bırsey dıyemem ama orjınal cd yı su an okuyormu
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hic bir alakası olmaması lazım bizim arkadaşta vardı X-DESİGN modeli ama kac defa ona pc den cd yaptım sorun cıkmadı track calıyordu ama MP3 calmıyordu
|
|
206_arda_gti
2. Vites Kayıt Tarihi: 26 Aralık 2010 Konum: İST. Sarıyer Durum: Aktif Değil Mesajlar: 103 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 206_arda_gti
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
evde yaptığın parçalar track oluyor mu? benim harward cd çalarım var. sadece orjinal cd çalıyor bir de track parçalar çalıyor. dediğin neden mantıklı gelmedi; çünkü orjial cd lerin yazılımı da tracktır. track çalar yani.
|
|
Forumlarda yazan hondacılar nedense E5 te hep arkadan plakamı okurlar...
206 gti 2.0 160-170 hp |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |