Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

206 orjinal CD çalar ile ilgili soru

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TÜRKİYE MODİFİYE PLATFORMU
Forum Adı: Peugeot Ses Sistemleri
Forum Tanımlaması: araclarınızdaki ses sistemleri arıza ve cözümleri
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=9839
Tarih: 25 Kasım 2024 Saat 10:21
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: 206 orjinal CD çalar ile ilgili soru
Mesajı Yazan: frt206
Konu: 206 orjinal CD çalar ile ilgili soru
Mesaj Tarihi: 02 Temmuz 2010 Saat 17:47
arkadaşlar 206 HDI x-design kullanıyorum 2006 model. Orjinal CD çaları takılı. Evde yaptığım track cd'leri okumuyor. Sadece orjinal CD çalıyor. Normal mi Sırıtma

Cevaplar:
Mesajı Yazan: muhlisoz
Mesaj Tarihi: 02 Temmuz 2010 Saat 18:15
cd yazdırdığın aletle ve cdnin kalitesi ile de alakalı daha önce başıma gelmişti çünkü. aynı cd yakma programı kullanmamıza rağmen arkadaşın masa üstü ile yazdırdığı cdleri okumazken araç benim laptopun yaktığı cdleri okuyordu bu bir ihtimal tabi diğer bir ihtimal ise cd çalarının cdyi okuduğu lens tozlanmış olabilir bununla ilgili piyasada bir çok temizleyici mevcut kolay gelsin

-------------
Muhlis Özdemir
2005 206XT 1.4
Adana
1986

Mesaj Tarihi: 02 Temmuz 2010 Saat 18:31

yani normalde okuması lazım her cd'yi? Orjinal CD okuduğu için lenslerde sorun yoktur diye düşündüm. Nasıl yazdırmam gerekiyor CD'yi, 4x mi mesela? CD kapatma işlemini de yaptım

Mesajı Yazan: muhlisoz
Mesaj Tarihi: 02 Temmuz 2010 Saat 19:35
ewet normalde okuması lazım. kullandığın cd writer miadını tamamlamış olabilir farklı bilgisayarda dene eğer başka bilgisayarın yazdığı cdyi de okumuyosa sorun lenstedir. kaliteli cd kullanmanı tavsiye ederim. düşük hızda yazdırman cdnin ömrü açısından daha ii olur ayrıca daha rahat okur cd çalar cdyi.   

-------------
Muhlis Özdemir
2005 206XT 1.4
Adana
1986

Mesajı Yazan: okan77
Mesaj Tarihi: 02 Temmuz 2010 Saat 20:34

Tekrar yazılabilir cd okumaz... Birde cdleri yazdırırken en düşük seviyede yazdır tekrar dene... Sonucu yaz bize...

Mesaj Tarihi: 04 Temmuz 2010 Saat 22:27

çok teşekkürler, hadi bakalım, en düşük hızda tekrar deneyip bilgilendiririm sizi de.

Mesajı Yazan: EminÖNAL
Mesaj Tarihi: 04 Temmuz 2010 Saat 23:24
nero'da WMA olarak kaydederek dene. 

-------------
A3

Mesajı Yazan: t@lip
Mesaj Tarihi: 05 Temmuz 2010 Saat 10:05
Çözümü söylüyorum, CD'yi Windows Media Playır'dan yaz. Nero ve diğer 3. parti yazılımların yazdığı CD'leri okumuyor. Uzun süre araştırdıktan sonra bulmuştum. Benim arabada işe yarıyor, Media Playerla yazılan tüm CD'leri okuyor, umarım senin araç da okur. Söylenmesi gereken diğer şey CD'in kaliteli olmalı, ince bir CD kullanırsan içerde kalabiliyor. İçerde kalırsa dışarı çıkmaya çalışan CD'in üzerine kredi kartını sokunca CD'yi veriyor. Kolay gelsin..

-------------
En iyisi senin olandır

Mesajı Yazan: simarik3545
Mesaj Tarihi: 04 Ocak 2011 Saat 21:31
hiç bi faydası yok aynıı 

Mesajı Yazan: C!N
Mesaj Tarihi: 04 Ocak 2011 Saat 22:41
kullandığın boş cd ile bile alakalı olabilir...

Mesajı Yazan: sercinho
Mesaj Tarihi: 04 Ocak 2011 Saat 23:51
wındows medıa player ıle yaz kesınlıkle okur neroda yazılanları okumuyor bazen ama gozde sıkıntı var ıse bırsey dıyemem ama orjınal cd yı su an okuyormu

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 05 Ocak 2011 Saat 00:46
hic bir alakası olmaması lazım bizim arkadaşta vardı X-DESİGN modeli ama kac defa ona pc den cd yaptım sorun cıkmadı track calıyordu ama MP3 calmıyordu

Mesajı Yazan: 206_arda_gti
Mesaj Tarihi: 05 Ocak 2011 Saat 00:51
 evde yaptığın parçalar track oluyor mu? benim harward cd çalarım var. sadece orjinal cd çalıyor bir de track parçalar çalıyor. dediğin neden mantıklı gelmedi; çünkü orjial cd lerin yazılımı da tracktır. track çalar yani.

-------------
Forumlarda yazan hondacılar nedense E5 te hep arkadan plakamı okurlar... 
206
gti
2.0
160-170 hp

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net