![]() |
|
Polis ve P.T üyelerinin diyalogları |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | ||
SahinGün ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: balıkesir-konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 347 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Haziran 2010 Saat 23:59 |
|
Arkadaşlar aşağı yukarı hergün trafikteyiz, başınızdan geçen polisle ilginç diyaloğunuz oldu mu ?
|
||
Şahin Gündoğan QuiK_
|
||
![]() |
||
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
benim ehliyetsiz-ruhsatsız + telefonla konuşurken yakalandığımdaki diyaloglarımı biliyorsunuz :)
|
||
A3
|
||
![]() |
||
SahinGün ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: balıkesir-konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 347 |
|
Harbiden Emin söyleyince direk gülümseye başladım... =) ,
herkes başından geçeni paylaşılırsa güzel bir topic olacağını düşünüyorm..
|
||
Şahin Gündoğan QuiK_
|
||
![]() |
||
Aytaç ![]() 2. Vites ![]() ![]() GTI Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 444 |
|
PT İftar Sonrası Polis Veliefendide 2 Black GTI Cevirir..Hayırdır Gencler Yarısıormusunz??Mirak Benim Kanım Biz Hic Yarısırmıyızzzzz:):):)
|
||
StOcK 99 106 S16/GTI
|
||
![]() |
||
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
|
Geçen gün önümde polis arabası var yola girecek tali yoldan. yol istedi sağdan gelenden ama şöyle:
-yol ver bekleee.
adam yol verdi ve peşinden megafondan yine
-eyvallaahhh.
![]() |
||
![]() |
||
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
|
megafon muabbetleri meşhur ya.izleyeniniz vardır bi c.tesi maç günü ali samiyenin önü sıkışık polis yolu açmaya çalışıyor megafondan :
-ticari bekleme yapma,devam et ticari.köfteci 2 yarım yap bize soğan koyma
![]() |
||
A3
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
cok ıyıydı alı samıyen muhabbetı
|
||
![]() |
||
deniz_206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ya hangi birini anlatıyım arkadaşlar roman olur ama en makarasıda benden cola cips ve 10 adet plastik bardak istemeseydi bana en ilginç gelen ve halen unutamadığım polis mevzum bu :DDDDDD
|
||
206 PANAROMIC 1.4 benzinli 34 BR 4985
0535 648 84 68 |
||
![]() |
||
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
|
2005 senesi kiraz kırmızı 106 xs aracım var. sislere kademeli çakar lamba takmıştık ozaman
yeni çıkmıştı modaydı...Akşam Kasımpaşadan kartala gidiyorum köprüyü geçtim... E-5 teyim çakarları açtım... Kozyatağına geldim polis çevirdi...
- Evrak kontrolü dedi ve ekledi... Hayırdır göreve mi gidiyorsun...
Ceza yazmadı ama, korkusu yetti...
|
||
![]() |
||
okankrgz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Nisan - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 472 |
|
Anlatılmaz yaşanır ancak o dialoglar |
||
Koceli/İZMİT
1982 |
||
![]() |
||
Hüseyin ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mayıs 2010 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 146 |
|
Kardeş anlatsana sekapark maceranı :)) Europalı polis ten nasıl kacamadıgını GTİ ın ile
![]() |
||
![]() |
||
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Sinan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 31 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2009 Konum: Beyoglu/IST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 460 |
|
tekirdag kofte yemeye giderken radara yakalandım. 30 tl rusvet verdim. sonra arabama bınerken polis cagırdı yanına. kofte yemeye paran varmı dıye sordu :)
|
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
eski 106 quikimde ön cam dahil film vardı içi pek gözükmüyordu arabadan en kısa 180 lik 4 adam indi daha yokmu diyordu gülerek
![]() ![]() |
||
![]() |
||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
Ankara necatibey caddesi, ikinci şeritte bir ford focus, arkasında ekip arabası megafondan anons.. "Plakasız ford focus, plakasız ford focus, kaldır ordan arabayı.." bankadan adam koşarak gelir, polisten tekrar anons: "plakan nerde kardeşim, ne yapıyon bankayımı soyuyorsun?"
|
||
![]() |
||
Carmania ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 690 |
|
Sene olarak neydi hatırlamıyorum ama eski aracım 94 model bi Şahinim vardı, neyse bi gün kafe önünde oturuyoruz mahallenin ufaklıkları felanda vardı o gün kafe önünde , neyse canım sıkıldı biraz dolasayım dedim ve arabama bindim.. Tabi ufaklıklar heyecan arıyolar her zamanki gibi.. Ahmet abi arabanın kıcını attır kaydır gibi laflar dediler bende hadi ufaklıkları kırmayayım dedim ve asıldım gaza araba deli gibi yan veriyodu.. Olay aksam saatlerinde oluyo tesko acık sekıl yerınde yanladık kaldık felan vs.. ve dikizden bakdıgımda arkada bi 306 farlarının parıltısını gördüm benim arkadas sanarak asıldım gaza , galıba kapısalım hesabı deyıpde kıcıma dayandı dedım.. neyse yırtıla yırtılı gıdıyoz teskoda acık tam kopuyom yolda ben basıyom o bası o basıyo ben basıyom neyse önume bı vıraj geldı .. yol gidiş geliş ve araya bi sapa yol var oraya dalarsam bizim Cemil beni yakalayamaz dedım ve daldım neyseki yarısı ben kazandım ve durdum beklıyom teskoyuda kısdım bi bakdım WaUww diye bi siren sesiyle polis aracının yanıma yaklasmasını gordum.. olum ahmet galıba o gozune carpan farlar arkadasının deıl polisin farlarıymıs dıyerekden olayı çözdüm :) neyse camı araladım polis cık dısarı arabaya dayan dedı .. cıkdım dısarı ehlıyet kımlık ruhsat ne varsa ıstedıler herseyı verdım.. Polis, neden anons edıyoruz kacmaya devam edıyosun durmuyosun felan vesaire bır suru laf soledıler (Tesko acık anonsmu duyulur :) ) .. megerse adamlar benı oto hırsızı bende onları bızım arkadas sanmısım neyseki araya bazı mazaretlerı katarak olaydan sıyrıldım..
![]() |
||
![]() |
||
shamed ![]() 1. Vites ![]() ![]() 31 - Mart - 1988 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2010 Konum: EastanBuL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1015 |
|
eyüpte Bir gece düğün dönüşü 5 kişiyiz arabada herkes sarhoş ben hariç tabi.Müzik son ses açık arkamdan bakıp ekip otosu.sağa yanaştım dedim geçsinler baktım herif geçmedi sellektör yapio anons çekior tabi müzik açık duymuyorum ki.egsozda açık gidiom az ilerde yanıma yanaştı banamı sölüosun dedim evet kenara yanaş dedim ilerde otobüs durağı var yanaş oraya tmm dedi yanaştık kimlik gençler dedi dedik düğünden gelioz ooo herkes içkili dedi.baktım gelin arabası yanaştı bizim arkadaş önüme noldu samet hayırdır dedi polis bey arkadaşlar bizden dedi hastanede çalışıyoruz tmm gençler dikkatli olun dedi anons etti genç çiftimize mutluluklar dilerim :)) Düzenleyen shamed - 17 Temmuz 2010 Saat 05:36 |
||
Bakalım Kim Önce Dönücek |
||
![]() |
||
okankrgz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Nisan - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 472 |
|
![]() |
||
Koceli/İZMİT
1982 |
||
![]() |
||
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
|
bende gazlamam etmem iki sıkarız caddede sokakta polis bekler ne biçim talih anlamadım ben :))
|
||
![]() |
||
Melih ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2010 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
|
seka parkta kaçmak için 4x4 lazım :) 20 ile gidiyorum araba dağılacak sanıyorum
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |