Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Polis ve P.T üyelerinin diyalogları

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL
Forum Adı: Sohbet \ Muhabbet
Forum Tanımlaması: Sohbet ve Muhabbet alanı. Araç sorunları haricinde ki tüm konuları bu başlıkta paylaşabilirsiniz.
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=9787
Tarih: 13 Ağustos 2025 Saat 12:22
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: Polis ve P.T üyelerinin diyalogları
Mesajı Yazan: SahinGün
Konu: Polis ve P.T üyelerinin diyalogları
Mesaj Tarihi: 27 Haziran 2010 Saat 23:59
Arkadaşlar aşağı yukarı hergün trafikteyiz, başınızdan geçen polisle ilginç diyaloğunuz oldu mu ?

-------------
Şahin Gündoğan QuiK_

Cevaplar:
Mesajı Yazan: EminÖNAL
Mesaj Tarihi: 28 Haziran 2010 Saat 00:06
benim ehliyetsiz-ruhsatsız + telefonla konuşurken yakalandığımdaki diyaloglarımı biliyorsunuz :)

-------------
A3

Mesajı Yazan: SahinGün
Mesaj Tarihi: 28 Haziran 2010 Saat 00:39
Orjinalini yazan: EminÖNAL EminÖNAL Yazdı:

benim ehliyetsiz-ruhsatsız + telefonla konuşurken yakalandığımdaki diyaloglarımı biliyorsunuz :)

Harbiden Emin söyleyince direk gülümseye başladım... =) ,

herkes başından geçeni paylaşılırsa güzel bir topic olacağını düşünüyorm..

-------------
Şahin Gündoğan QuiK_

Mesajı Yazan: Aytaç
Mesaj Tarihi: 28 Haziran 2010 Saat 05:19
PT İftar Sonrası Polis Veliefendide 2 Black GTI Cevirir..Hayırdır Gencler Yarısıormusunz??Mirak Benim Kanım Biz Hic Yarısırmıyızzzzz:):):)

-------------
StOcK 99 106 S16/GTI

Mesajı Yazan: BuRÇaK
Mesaj Tarihi: 28 Haziran 2010 Saat 08:06
Geçen gün önümde polis arabası var yola girecek tali yoldan. yol istedi sağdan gelenden ama şöyle:
-yol ver bekleee.
adam yol verdi ve peşinden megafondan yine
-eyvallaahhh. Kahkaha

Mesaj Tarihi: 28 Haziran 2010 Saat 08:45
megafon muabbetleri meşhur ya.izleyeniniz vardır bi c.tesi maç günü ali samiyenin önü sıkışık polis yolu açmaya çalışıyor megafondan :

-ticari bekleme yapma,devam et ticari.köfteci 2 yarım yap bize soğan koyma

Star

-------------
A3

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 16 Temmuz 2010 Saat 11:04
cok ıyıydı  alı samıyen muhabbetı

Mesajı Yazan: deniz_206
Mesaj Tarihi: 16 Temmuz 2010 Saat 11:12
ya hangi birini anlatıyım arkadaşlar roman olur ama en makarasıda benden cola cips ve 10 adet plastik bardak istemeseydi bana en ilginç gelen ve halen unutamadığım polis mevzum bu :DDDDDD

-------------
206 PANAROMIC 1.4 benzinli   34 BR 4985

0535 648 84 68

Mesajı Yazan: okan77
Mesaj Tarihi: 16 Temmuz 2010 Saat 11:28
2005 senesi kiraz kırmızı 106 xs aracım var. sislere kademeli çakar lamba takmıştık ozaman
 yeni çıkmıştı modaydı...Akşam Kasımpaşadan kartala gidiyorum köprüyü geçtim... E-5 teyim çakarları açtım... Kozyatağına geldim polis çevirdi...
- Evrak kontrolü dedi ve ekledi... Hayırdır göreve mi gidiyorsun...
Ceza yazmadı ama, korkusu yetti...

Mesajı Yazan: okankrgz
Mesaj Tarihi: 16 Temmuz 2010 Saat 11:29

Anlatılmaz yaşanır ancak o dialoglar

-------------
Koceli/İZMİT

1982

Mesajı Yazan: Hüseyin
Mesaj Tarihi: 16 Temmuz 2010 Saat 18:41
Orjinalini yazan: okankrgz okankrgz Yazdı:

Kardeş anlatsana sekapark maceranı :)) Europalı polis ten nasıl kacamadıgını GTİ ın ile Embarrassed

Mesajı Yazan: AydinBeyol
Mesaj Tarihi: 16 Temmuz 2010 Saat 20:01
Orjinalini yazan: Aytaç Aytaç Yazdı:

PT İftar Sonrası Polis Veliefendide 2 Black GTI Cevirir..Hayırdır Gencler Yarısıormusunz??Mirak Benim Kanım Biz Hic Yarısırmıyızzzzz:):):)

SırıtmaSırıtma
Sırıtma

-------------

Mesajı Yazan: Sinan
Mesaj Tarihi: 16 Temmuz 2010 Saat 20:38
tekirdag kofte yemeye giderken radara yakalandım. 30 tl rusvet verdim. sonra arabama bınerken polis cagırdı yanına. kofte yemeye paran varmı dıye sordu :) 

Mesajı Yazan: GökhaN
Mesaj Tarihi: 16 Temmuz 2010 Saat 21:43
eski 106 quikimde ön cam dahil film vardı içi pek gözükmüyordu arabadan en kısa 180 lik 4 adam indi daha yokmu diyordu gülerek Gülme sonra bagajı açtı ne biçim 106 bu nerde tesisatı en kısa sürede tesisat yap buna dedi Sırıtma

-------------
106->206->208->207->301->308->3008->C4X

Peugeot Yedek Parça -> https://www.pejo.com.tr" rel="nofollow - www.pejo.com.tr

Mesajı Yazan: hasimayaz
Mesaj Tarihi: 16 Temmuz 2010 Saat 21:55
Ankara necatibey caddesi, ikinci şeritte bir ford focus, arkasında ekip arabası megafondan anons.. "Plakasız ford focus, plakasız ford focus, kaldır ordan arabayı.." bankadan adam koşarak gelir, polisten tekrar anons: "plakan nerde kardeşim, ne yapıyon bankayımı soyuyorsun?"

Mesajı Yazan: Carmania
Mesaj Tarihi: 16 Temmuz 2010 Saat 21:56
Sene olarak neydi hatırlamıyorum ama eski aracım 94 model bi Şahinim vardı, neyse bi gün kafe önünde oturuyoruz mahallenin ufaklıkları felanda vardı o gün kafe önünde , neyse canım sıkıldı biraz dolasayım dedim ve arabama bindim.. Tabi ufaklıklar heyecan arıyolar her zamanki gibi.. Ahmet abi arabanın kıcını attır kaydır gibi laflar dediler bende hadi ufaklıkları kırmayayım dedim ve asıldım gaza araba deli gibi yan veriyodu.. Olay aksam saatlerinde oluyo tesko acık sekıl yerınde yanladık kaldık felan vs.. ve dikizden bakdıgımda arkada bi 306 farlarının parıltısını gördüm benim arkadas sanarak asıldım gaza , galıba kapısalım hesabı deyıpde kıcıma dayandı dedım.. neyse yırtıla yırtılı gıdıyoz teskoda acık tam kopuyom yolda ben basıyom o bası o basıyo ben basıyom neyse önume bı vıraj geldı .. yol gidiş geliş ve araya bi sapa yol var oraya dalarsam bizim Cemil beni yakalayamaz dedım ve daldım neyseki yarısı ben kazandım ve durdum beklıyom teskoyuda kısdım bi bakdım WaUww diye bi siren sesiyle polis aracının yanıma yaklasmasını gordum.. olum ahmet galıba o gozune carpan farlar arkadasının deıl polisin farlarıymıs dıyerekden olayı çözdüm :) neyse camı araladım polis cık dısarı arabaya dayan dedı .. cıkdım dısarı ehlıyet kımlık ruhsat ne varsa ıstedıler herseyı verdım.. Polis, neden anons edıyoruz kacmaya devam edıyosun durmuyosun felan vesaire bır suru laf soledıler (Tesko acık anonsmu duyulur :) )   .. megerse adamlar benı oto hırsızı bende onları bızım arkadas sanmısım neyseki araya bazı mazaretlerı katarak olaydan sıyrıldım.. Sırıtma

Mesajı Yazan: shamed
Mesaj Tarihi: 16 Temmuz 2010 Saat 22:52

eyüpte Bir gece düğün dönüşü 5 kişiyiz arabada herkes sarhoş ben hariç tabi.Müzik son ses açık arkamdan bakıp ekip otosu.sağa yanaştım dedim geçsinler baktım herif geçmedi sellektör yapio anons çekior tabi müzik açık duymuyorum ki.egsozda açık gidiom az ilerde yanıma yanaştı banamı sölüosun dedim evet kenara yanaş dedim ilerde otobüs durağı var yanaş oraya tmm dedi yanaştık kimlik gençler dedi dedik düğünden gelioz ooo herkes içkili dedi.baktım gelin arabası yanaştı bizim arkadaş önüme noldu samet hayırdır dedi polis bey arkadaşlar bizden dedi hastanede çalışıyoruz tmm gençler dikkatli olun dedi anons etti genç çiftimize mutluluklar dilerim :))

-------------
Sen Giderken Ben Dönüyodum Diyenler! Bir Gün Beraber Yürüyelim

Bakalım Kim Önce Dönücek

Mesaj Tarihi: 17 Temmuz 2010 Saat 08:27
Orjinalini yazan: Hüseyin Hüseyin Yazdı:

Kardeş anlatsana sekapark maceranı :)) Europalı polis ten nasıl kacamadıgını GTİ ın ile Embarrassed
Hüseyincim seka parkın nasıl biyer nasıl bi yol olduğunu biliyosun ön tamponu parçalıyodum kaçmaya çabalarken, kalkıp europa lı polisten gti ile kaçamamak kelimeleri yakışıomu sana verceni bilseydim ön tampon parasını sıkıntı olmazdı ...biliosun kariyer sahibi bi insanım Gülme

-------------
Koceli/İZMİT

1982

Mesajı Yazan: MirakGTI
Mesaj Tarihi: 17 Temmuz 2010 Saat 09:55
bende gazlamam etmem iki sıkarız caddede sokakta polis bekler ne biçim talih anlamadım ben :))

-------------
www.PeugeotTurkiye.Com
"Tuning Sitesi Değil Marka Sitesidir"
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=8290 - Forum kurallarını okumak için tıklayınız!

Mesajı Yazan: Melih
Mesaj Tarihi: 17 Temmuz 2010 Saat 13:09
seka parkta kaçmak için 4x4 lazım :)   20 ile gidiyorum araba dağılacak sanıyorum

Mesaj Tarihi: 17 Temmuz 2010 Saat 13:40
Orjinalini yazan: Melih Melih Yazdı:

seka parkta kaçmak için 4x4 lazım :)   20 ile gidiyorum araba dağılacak sanıyorum
Starbeni anlayan biri işte..

-------------
Koceli/İZMİT

1982

Mesaj Tarihi: 17 Temmuz 2010 Saat 14:34

polislerin kendi aralarında veya işte merkezle olan telsiz konuşmalarıda tam bir komedi :)

işte birkaç örnek; (Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Feyzullah Arslan "Polisin Hatıra Defterinden" kitabından)

Heyecanlı bir ses:
"Merkez tarandık".
Merkez:
"Hayır efendim aranmadınız".
---------------------------------------
4512:
"Merkez! Alet kontrol"
Merkez:
"Elinizdeki alet değil, cihaz".
4512:
"Aletin cihaz olduğu anlaşıldı merkez".
--------------------------------------
Şöför:
"Müdürüm, araç intikal etsin mi?"
Müdür:
"Etsin, ama içinde şöförüde olsun".
Merkez:
"Camide son durum nedir?"
5436:
"Cenazeler mezarlığa seyir halindeler".
----------------------------------------
4536:
"Merkez, orta kilolu, kara renkli, boynuzlu bir tosun kaybolmuş".
Merkez:
"Anlaşıldı. İstasyonlar not alın. Kaybolan tosun eşkali veriyorum".
----------------------------------------------
3370:
"Bir minibüs at arabasına çarpmış, at vefat etmiş".
Merkez:
"Başın sağ olsun evladım.
-------------------------------------
7553:"Kaçan aracı takip halindeyiz".
Merkez:"Anlaşıldı. Mevkiiniz?"
7553:"Kaybolduk Merkez!..."
Merkez:"Mevkiiniz?"
4566:"Cumhuriyet caddesi".
Merkez:"Tam mevkiiniz?"
4566:"Arabadayız Merkez".
-------------------------------------
5452: "Bahse konu aracı aldık, inceliyoruz, tamam"
Merkez:"Araç alkollü mü?"
5452: "Olumsuz efendim, araç dizelmiş".
-----------------------------------------
4512:
"Merkez, hırsız kaçıyor!"
Merkez:
"Anlaşıldı, nereden nereye kaçıyor?"
4512:
"Şuraya doğru kaçıyor".
Merkez:
"Biri 4512'den telsizi alsın, adam gibi tarif etsin".
---------------------------------
3345:
"Yonca Evcimik konserindeki son durum nedir?"
6220:
"Henüz Abone'yi söylemedi amirim".
5433:
"Caddede şüpheli bir paket var."
Merkez:
"Anlaşıldı, çevre güvenliğini alın,
pakete dokunmayın. Uzman ekip seyir halinde
5433:
<3 dakika sonra>
"Uzman ekibe gerek yok. Paket boş".
Merkez:
"Nereden anladınız,
'Çevre güvenliğini alın' demiştik".
5433:
" Üzerinden kamyon geçti efendim".
-----------------------------------
Merkez:
"İskeledeki aracın belgelerini alın".
5426:
"Araç feribota binmekte..."
Merkez:
"Belgeleri muhakkak alın".
5426:
"Doğrudur Merkez, ben de feribota biniyorum".
5426: <5 dakika sonra>
"Aracın belgelerini aldım".
Merkez:
"Derhal merkez karakoluna intikal edin".
5426:
"Olumsuz Merkez. Feribot hareket etti. Ben karşıya geçiyorum. 17.00 feribotu ile dönerim".

EmbarrassedStarAlkış

-------------
A3

Mesajı Yazan: murti
Mesaj Tarihi: 17 Temmuz 2010 Saat 22:56
slm arkadaslar
incirlide cevirmee ye girdik polisalkol muayene yapıyor zannttim.Alkollüde degilim polise relax hareketler yapıyorum ,o esnada polis bana kemer dedi !!!bende pantolondaki kemeri gösterinnce polis bastı kahkahayı !!! devam et devam et seningibilerde aramızda olması lazım dediii

Mesajı Yazan: badcombatant
Mesaj Tarihi: 18 Temmuz 2010 Saat 20:12
Kocaeli üniversitesine sınava arkadaşımı bıraktım üniversitenin biraz ilerisnde bulunan seyyar köftecinin önünde durdum yarım ekmek köfte yapmasını söyledim aracı köftecinin önündeki çakıllı kısma park ettim köftemi almaya giderken trafik polisi benim arabanın plakasını anaons etti noluyo diye baktım buraya park edilmez dedi köftemi alıp hemen çıkıcağımı söyledim belgelerimi istedi noluyo anlamadım aracını bağlıyımmı dedi ne bağlaması ben tabi şaşkınlıkla polise bakıyorum noluyo diye evraklarda eksik yok benim ruhsat ehliyet ekip arabasına girdi belgelerin yanında 58. maddeden 69 tl'lik nurtopu gibi trafik cezasıyla çıktı içimden çok fena söyleniyorum tabi artık aldım cezamı gidicem bekle dedi bide alkolmetreyle kontrol yaptı sıkıntı yok ordan geri döndü ve gitti sanki sadece bana ceza yazmak için gelidi bu olaydan sonra tüm Trafik Polislerine ön yargılıyım çoğu iyi niyetli değil.Yada bana öylesi denk geldi

Mesajı Yazan: haruncoskun
Mesaj Tarihi: 18 Temmuz 2010 Saat 20:44
bigün yine kırıkkaleden ankaraya giderken arkadaşın arabasıyla ufak çaplı bi kaza yapmıştık çaptığımız arabada samsun ticaret başkanının arabasıydı rapor için polis geldi bu ne hız organ naklimi yapıyosunuz demişti Embarrassed

-------------
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda

Mesaj Tarihi: 18 Temmuz 2010 Saat 22:03
Orjinalini yazan: badcombatant badcombatant Yazdı:

Kocaeli üniversitesine sınava arkadaşımı bıraktım üniversitenin biraz ilerisnde bulunan seyyar köftecinin önünde durdum yarım ekmek köfte yapmasını söyledim aracı köftecinin önündeki çakıllı kısma park ettim köftemi almaya giderken trafik polisi benim arabanın plakasını anaons etti noluyo diye baktım buraya park edilmez dedi köftemi alıp hemen çıkıcağımı söyledim belgelerimi istedi noluyo anlamadım aracını bağlıyımmı dedi ne bağlaması ben tabi şaşkınlıkla polise bakıyorum noluyo diye evraklarda eksik yok benim ruhsat ehliyet ekip arabasına girdi belgelerin yanında 58. maddeden 69 tl'lik nurtopu gibi trafik cezasıyla çıktı içimden çok fena söyleniyorum tabi artık aldım cezamı gidicem bekle dedi bide alkolmetreyle kontrol yaptı sıkıntı yok ordan geri döndü ve gitti sanki sadece bana ceza yazmak için gelidi bu olaydan sonra tüm Trafik Polislerine ön yargılıyım çoğu iyi niyetli değil.Yada bana öylesi denk geldi

58.madde İndirme ve bindirme kurallarına riayet etmemek.
ayıp bee bari alakalı maddelerden birinden yaz :)
mesala bunlar :)

59 Yerleşim birimleri dışındaki kara yolunda zorunlu haller dışında taşıt yolu üzerinde duraklamak veya park etmek kural ve yasaklarına riayet etmemek.
60 Taşıt yolu üzerinde duraklamanın yasak olduğu yerlerde ve hallerde duraklama yapmak.
61/1-a Duraklamanın yasaklandığı yerlerde
61/1-b Park etmenin trafik işaretleri ile yasaklandığı yerlerde
61/1-c Geçiş yolları önünde veya üzerinde

-------------
A3

Mesajı Yazan: the_beKKo
Mesaj Tarihi: 19 Temmuz 2010 Saat 00:22
İstanbul yolculuğu dönüşümüzde bizi sağ çektirip dizel arabadaki açık egzoza gaza bas diyip bizi çileden çıkaran
benide arkadan abi bu dizel diye bağırtan kişi Dil Çıkarma

Mesaj Tarihi: 19 Temmuz 2010 Saat 08:56

İzmitte ki polis arkadaşlar neyi nezaman yapıcaklarını falan pek bilmezler buranın suyundanmıdır anlamadım..Biz polis gördüğümüzde ya güzergahımızı değiştiriyoruz yada kaçıyoruz bi şekilde... İzmitin poliside bi başka yapcak bişey yok Wall

-------------
Koceli/İZMİT

1982

Mesajı Yazan: seLim
Mesaj Tarihi: 19 Temmuz 2010 Saat 13:55

İzmitte ki polis arkadaşlar neyi nezaman yapıcaklarını falan pek bilmezler buranın suyundanmıdır anlamadım..Biz polis gördüğümüzde ya güzergahımızı değiştiriyoruz yada kaçıyoruz bi şekilde... İzmitin poliside bi başka yapcak bişey yok Wall

okan son derece haklı birileri para kazanacak diye sana ceza yazıyorum diyen bi zihniyetten ne bekleybilirsinki.. Sinirli

-------------
Düş Peşindeyim Düş Peşime..

Mesaj Tarihi: 09 Ağustos 2010 Saat 15:26
yolun tenhalığından olsa gerek vatandaş kırmızı ışıkta geçer. Ardından yurdum polisine alkışı hak ettiricek anons: 'Birader o geçtiğin gece lambası değildi, çek sağa.'
Embarrassed

-------------
A3

Mesajı Yazan: Faruk
Mesaj Tarihi: 09 Ağustos 2010 Saat 16:09
nisan ayında istanbul yolunda ulus yönünde çiftlik kavşağına gelmeden,benim şirket racında telefonla konusuyorum saat 9,30 falan,ben orta şeritteyim 50-100 metre önümde sağ şeritte trafik polisi gidiyor,ben görmez dedim  ama polis yavaşladı,yan yana geldik,tabi ben de polis yavaşlayınca telefonu indirdim hayırdırki diye ve de hiç bişey yokmuş gibi önüme bakıyorum müzikte açık,ama polisin bana baktığını farkettim müziği kapattımcamı açtım,polis anons geçti 'kontöre zam gelmiş,100 kontör 62 lira olmuş ,ceza gelince görürsün,şimdi rahat rahat konuş'dedi.bende 'canın saolsun' dedim ve devam ettim.
ama 4 ay oldu bende işten ayrıldım,şirketten arayan olmadı cezan var diye :)))

-------------
2007 PEUGEOT 307 SW 1.6 110 BG HDİ PREMİUM GRİ
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI
dizel gibisi varmı????

Mesajı Yazan: shamed
Mesaj Tarihi: 09 Ağustos 2010 Saat 18:49
walla okan ve selim haklı Alkış

-------------
Sen Giderken Ben Dönüyodum Diyenler! Bir Gün Beraber Yürüyelim

Bakalım Kim Önce Dönücek

Mesaj Tarihi: 09 Ağustos 2010 Saat 20:20
geçenlerde 2 yunus polisi yolumu kesti araçta arama yaptılar hiç sorgu sualsiz aracı aradılar neden beni aradıklarını sordum araç şüpeliymiş neden şüpeli dedim 307 ler den şüpelendiklerini söylediler bayağı kızmıştım bişey bulmadılar arçta ama canım çok sıkılmıştı

Mesajı Yazan: FTH
Mesaj Tarihi: 09 Ağustos 2010 Saat 20:51
E5 den pendik istikametine gidiyorum sağ sol kendime yol arıyorum sağ şeritten akıyorum dikizden bir baktım polis hemen sola kaçım dedim ve Bomba anons kaçma kaçma yazdım ben rahat olDil Çıkarma

-------------
106 Quiksilver 2000
206 Quiksilver (KUPON) 2005
207 Millesim   2009
207 GT   2009    
VW Scirocco white ed. 2017
206 CC SİYAH 2003
206 CC GRİ 2004

Mesajı Yazan: uğurböceği
Mesaj Tarihi: 09 Ağustos 2010 Saat 23:15
süper yaa :)

-------------
hayatım HIZ'lı

Mesaj Tarihi: 09 Ağustos 2010 Saat 23:36
Orjinalini yazan: polatkaptan polatkaptan Yazdı:

geçenlerde 2 yunus polisi yolumu kesti araçta arama yaptılar hiç sorgu sualsiz aracı aradılar neden beni aradıklarını sordum araç şüpeliymiş neden şüpeli dedim 307 ler den şüpelendiklerini söylediler bayağı kızmıştım bişey bulmadılar arçta ama canım çok sıkılmıştı

Savcılık izni olmadan seni ve aracını arayamazlar.

Mesajı Yazan: higungor
Mesaj Tarihi: 10 Ağustos 2010 Saat 00:00
Orjinalini yazan: laedri laedri Yazdı:

Orjinalini yazan: polatkaptan polatkaptan Yazdı:

Savcılık izni olmadan seni ve aracını arayamazlar.

öyle bi arıyolarkiii Confused

sene 2005 fındıkzade tarafında hanıma cep telefonu almaya gittim paket elimde bayiden çıktım bir araba geçti ama sadece sesini duyduk çok hızlıydı, polisten gelen anons herkesi manyak etti kendide dahil "yuh a.q. çocuğu" Embarrassed

-------------
535 3032966
2005 307 xt

Mesajı Yazan: uFig
Mesaj Tarihi: 10 Ağustos 2010 Saat 09:12
Ben yazsam destan olur sanırım :)

-------------