![]() |
|
aracım marş basmıyor yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Haziran 2010 Saat 13:01 |
arkadaşlar aracım marş basmıyor akü tam dolu ekran ışıkları ve diğer ışıklar yanıyor teyip çalışıyor korna basıyor ama marşa basınca birsaniye basıp kesiliror yardımcı olursanız sevinirim
Düzenleyen kundun - 22 Haziran 2010 Saat 13:02 |
|
![]() |
|
selçukcivelek ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı selçukcivelek
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
marşında sorun vardır büyük bir ihtimal bujilarde falan bişi olcağını sanmıyorum ama marşdan dır.. servisle görüştüpğün taktirde yardımcı olurlar sana
|
|
Peugeot 307 Sw Premıum...
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çalışsa götürücem:)
|
|
![]() |
|
son çaren vurdurarak calıstırmak olabilir. fakat tavsıye etmem. sen oncelıkle marş kablolarını kontrol etmeye çalış. bırde akunun kutup baslarını kontrol et. marsın tesısatı ve akunun baslarında gevseklık olursa akım ıyı gecemedıgı ıcın kesıklık yapıyor olabılır... bır kurcala bakalım ne olacak...
|
|
![]() |
|
denedim ancak olmuyor kablolarda bi sıkıntı yok yedek anahtarla da denedim olmadı ilk defa oldu bu olay marşa basıyor sanki gücü yetmiyormuş gibi kesiliyor ama akü göstergesi tam dolu olarak gösteriyor:(
|
|
![]() |
|
akuyu sok baska aracta calısan bır akuyle dene bakalım o zaman ne olacak?
|
|
![]() |
|
vurdurarak çalıştırdım sonra istop ettim defalarca calıstırdım sorun yok çalışıyor acaba neden oldu????
|
|
![]() |
|
Psh ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
Marş otomatiğini kontrol ettir çünkü yakın zamanda tekrar ziyaret edecek seni. 90 lira civarı 307 valeo nun fiyatı. İşçilik gittiğin yere kalmış.
Düzenleyen Psh - 22 Haziran 2010 Saat 14:42 |
|
![]() |
|
okankrgz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Nisan - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 472 |
aracında tesisat varmı? kaçak yaptığından arada yapıo benim aracta dediğin gibi, çalıştırıyosun sonra uzun bi zaman öle bişey başına gelmio ama can sıkıcı
|
|
Koceli/İZMİT
1982 |
|
![]() |
|
tesisat tok ama teibi kapatmadan kontağı kapattım ondan olabilirmi acaba ama farlar falan yanıyo ilginç birşey
|
|
![]() |
|
selçukcivelek ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı selçukcivelek
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
aracında elektirik kaçağı olabilir alarm falan sonradan bilmiyorum herşey olabilir zenon falan elektirik kaçıyo olabilir biyerden akünün üstündeki yerden bakıyosan o tamamiyle hikaye yanıltır seni okünün süresi nedir arkadaşında dediği gibi kesinlikle marştan kaynaklanıyodur.yolda kalmak istemiyosan en kısa sürede servisine götür vurdurmak ta çok kötü bişiy bunlar beyinli arabalar yakarsan keşke marş moturunun deiştireydim dersin ucuz bişi deildir çünkü...geçmiş olsun şimdiden
|
|
Peugeot 307 Sw Premıum...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |