aracım marş basmıyor yardım
Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
Forum Tanımlaması: Jant, Yay, Lastik Egzoz, Filtre, Ses Sistemi vb. araçlarınızla alakalı tüm sorunları paylaşabileceğiniz genel alandır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=9725
Tarih: 16 Temmuz 2025 Saat 02:17 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com
Konu: aracım marş basmıyor yardım
Mesajı Yazan: Guests
Konu: aracım marş basmıyor yardım
Mesaj Tarihi: 22 Haziran 2010 Saat 13:01
arkadaşlar aracım marş basmıyor akü tam dolu ekran ışıkları ve diğer ışıklar yanıyor teyip çalışıyor korna basıyor ama marşa basınca birsaniye basıp kesiliror yardımcı olursanız sevinirim
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: selçukcivelek
Mesaj Tarihi: 22 Haziran 2010 Saat 13:15
marşında sorun vardır büyük bir ihtimal bujilarde falan bişi olcağını sanmıyorum ama marşdan dır.. servisle görüştüpğün taktirde yardımcı olurlar sana
------------- Peugeot 307 Sw Premıum...
|
Mesaj Tarihi: 22 Haziran 2010 Saat 13:17
Mesaj Tarihi: 22 Haziran 2010 Saat 13:23
son çaren vurdurarak calıstırmak olabilir. fakat tavsıye etmem. sen oncelıkle marş kablolarını kontrol etmeye çalış. bırde akunun kutup baslarını kontrol et. marsın tesısatı ve akunun baslarında gevseklık olursa akım ıyı gecemedıgı ıcın kesıklık yapıyor olabılır... bır kurcala bakalım ne olacak...
|
Mesaj Tarihi: 22 Haziran 2010 Saat 13:27
denedim ancak olmuyor kablolarda bi sıkıntı yok yedek anahtarla da denedim olmadı ilk defa oldu bu olay marşa basıyor sanki gücü yetmiyormuş gibi kesiliyor ama akü göstergesi tam dolu olarak gösteriyor:(
|
Mesaj Tarihi: 22 Haziran 2010 Saat 13:34
akuyu sok baska aracta calısan bır akuyle dene bakalım o zaman ne olacak?
|
Mesaj Tarihi: 22 Haziran 2010 Saat 14:20
vurdurarak çalıştırdım sonra istop ettim defalarca calıstırdım sorun yok çalışıyor acaba neden oldu????
|
Mesajı Yazan: Psh
Mesaj Tarihi: 22 Haziran 2010 Saat 14:37
Marş otomatiğini kontrol ettir çünkü yakın zamanda tekrar ziyaret edecek seni. 90 lira civarı 307 valeo nun fiyatı. İşçilik gittiğin yere kalmış.
|
Mesajı Yazan: okankrgz
Mesaj Tarihi: 22 Haziran 2010 Saat 15:20
aracında tesisat varmı? kaçak yaptığından arada yapıo benim aracta dediğin gibi, çalıştırıyosun sonra uzun bi zaman öle bişey başına gelmio ama can sıkıcı
------------- Koceli/İZMİT
1982
|
Mesaj Tarihi: 22 Haziran 2010 Saat 15:38
tesisat tok ama teibi kapatmadan kontağı kapattım ondan olabilirmi acaba ama farlar falan yanıyo ilginç birşey
|
Mesajı Yazan: selçukcivelek
Mesaj Tarihi: 22 Haziran 2010 Saat 16:23
aracında elektirik kaçağı olabilir alarm falan sonradan bilmiyorum herşey olabilir zenon falan elektirik kaçıyo olabilir biyerden akünün üstündeki yerden bakıyosan o tamamiyle hikaye yanıltır seni okünün süresi nedir arkadaşında dediği gibi kesinlikle marştan kaynaklanıyodur.yolda kalmak istemiyosan en kısa sürede servisine götür vurdurmak ta çok kötü bişiy bunlar beyinli arabalar yakarsan keşke marş moturunun deiştireydim dersin ucuz bişi deildir çünkü...geçmiş olsun şimdiden
------------- Peugeot 307 Sw Premıum...
|
|