![]() |
|
far karartma |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
Melih ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2010 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Haziran 2010 Saat 20:07 |
|
selam arkadaslar 1999 model 206 icin farkarartma yapmak istiyorum izmit ilcelerinde bu islemi yapan biyer biliyormusunuz
|
||
![]() |
||
berko ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 27 Mart 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
farların buzlu cam olan modelse bence hiç yapma kendini göstermez. BEnce şeffaf far al ona yap. dışarıda far karartmaya vereceğin paraya depo marka yan sanayi far al bi çift. onlar kolay açılıyo kendin yaparsın karartmanı. |
||
![]() |
||
Melih ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2010 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
|
evet buzlu cam model tavsiyen için çok teşekkürler dediğin gibi yapmak en mantıklısı ben birde farları temizleticektim.
|
||
![]() |
||
|
bu dediğin deo marka şeffaf farlardan internette satan bir yer biliyormusun
|
||
![]() |
||
berko ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 27 Mart 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
|
yedek parça siteleri satıyor diyo biliyorum ama sanayideki yedek parçacılarda kolay bulunuyor.
|
||
![]() |
||
sempatik87 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2010 Konum: pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sempatik87
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
far karartmayı 20 30 liraya yapıyolar istanbulda ama siz imitteymişsiniz malesef :)
|
||
307 herşeye değer
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
nerde yapıyorlar 20-30 lıraya |
||
![]() |
||
SUPERMAN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2008 Konum: ISTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 165 |
|
evet nerde yapıyorlar 20 30 liraya bilgi verde yaptıralım
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
![]() Edit EmRaH : İnternet sıtesı yerıne sahıs adres ve numaralarınzı verırsenız daha ıyı olur Düzenleyen EmRaH - 24 Ağustos 2010 Saat 17:01 |
||
![]() |
||
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
|
siz acaba bu firmanın sahibi misiniz? Düzenleyen EmRaH - 24 Ağustos 2010 Saat 17:02 |
||
Hadi, 1981, İstanbul
|
||
![]() |
||
alpbeyazı ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2010 Konum: 307 HDİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 128 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alpbeyazı
|
mantıklı yaklaşım olmuş h a d i kardeş ![]() |
||
BEYLERBEYİ/İSTANBUL 0RH+ |
||
![]() |
||
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
|
zaten baksana rumuza "f tuning" belli değilmi?
![]() |
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
yeni konu açacaktım ama baktım konu var onu hortlatayım dedim.
far karartma yapmayı düşünüyordum daha sonra madem farların içini açıcam siyah yerine gövde rengi yapsam nasıl olur diye yorumlarınızı almak istedim.
ayrıca su zımparası, plastik astarı ve boyayı nerelerden temin edebilirim yardımcı olursanız sevinirim.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
yeditepely ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2011 Konum: İst/KARTAL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yeditepely
|
Düzenleyen yeditepely - 01 Temmuz 2011 Saat 12:09 |
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
burası biraz tenha olduğu için buralarda pek olmuyor işte. dün praktikere gittim bulamadım.
kafamda bu 207 gibi farın içini gövde rengi yapma işi var.
![]() |
||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
yeditepely ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2011 Konum: İst/KARTAL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yeditepely
|
bu nasıl bır kırmızıdır yaaa:)) farlara yakısacagına emınım.farı actıktan sonra her renk yapılır da farı acabılecekmısın ki.
|
||
![]() |
||
|
ısı tabancası yada fırında biraz ısıtarak camdaki silikonlar yumuşuyormuş sonra rahatça açılıyormuş bende araştırma içersindeyim.
|
||
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yeditepely
|
sılıkonlarla beraber farın plastıgıde yumasayıp sekıl kaybına ugramasın sonra:((
|
||
![]() |
||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
:) benim konu m metin bu iş :)) sulu zımpara astar falan atma sonra astar falan kalkar gerek yok heyecana düzgünce zımparala kaliteli bi boya al boya hiç arkana bakma açmak içinde illa ısı tabancasına gerek yok elektrikli soba bile iş görür :) 5-10 dk sobanın önüne koy sonra vıdayla farla far camınının arasına sok tornavıdayı yavas yawas acılacakdır. eger cok zorluyorsa az daha koy sobanın ustune basıt bısey bırını actıgında dıgerını daha basıt ve sonrakılerı dahada basıt bı sekılde cıktıgını goreceksın :)
|
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
||
![]() |
||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
|
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |