![]() |
|
xcarlink duyan varmı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 10> |
Yazar | |
iibrahimm ![]() 2. Vites ![]() ![]() 19 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı iibrahimm
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2010 Saat 09:35 |
![]() kullanan varmi yada daha ucuza nerden bulabiliriz yardimcı olursanız sevinirim |
|
307 1,4 hdı
|
|
![]() |
|
Doktor ![]() 2. Vites ![]() ![]() DOKTOR Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2009 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Daha önce forumda bahsedilmişti bu konudan. Bir arama yapmanızı öneririm.
Ayrıca; www.xcarlink.com.tr gibi bir web adresi var. Oradan inceleme şansı bulabilirsiniz. Teknik yorumları ise forumdaki ustalarımız izah ederler sanırım.
|
|
Doktorlar da modifiye sever... :)
|
|
![]() |
|
300yedi ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2009 Konum: Bursa/Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
daha ucuza bulamazsın ben cok aradım yok 2. el falan. xcarlink distirbitörrü bursada gittim baktım montajı yapılan araclara cok güzel fiyat olarakta montaj bizden 193 euro diyorlar güzel bir alet ama pahalı. ben yınede 2. el arıyorum
|
|
![]() |
|
ayerkar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
ben www.xcarlink.co.uk sitesinden yaklaşık 160 tl ye ipod bağlantısı olanı satınaldım. kurulumunu kendim yaptım, serviste konfigrasyonunu yaptırdım yaklaşık 1 aydır da kullanıyorum. istanbulda yanlış hatırlamıyorsam 100 eur a montaj dahil satışını yapıyorlardı.
ayrıca xcarlink benzeri bir marka daha var. Connects2 USB Interface ikisinide ebay üzerinden alabilirsin. |
|
![]() |
|
iibrahimm ![]() 2. Vites ![]() ![]() 19 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı iibrahimm
![]() ![]() ![]() ![]() |
2, elini ben de arıyorum fakat halen bulamadım yeniside nerdeyse bir teyp parası |
|
307 1,4 hdı
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı iibrahimm
usta peki ses kalitesi cd kelitesi varmi harbiden yada okuma esnasında hata falan veriyormu memnunmusun |
|
307 1,4 hdı
|
|
![]() |
|
ayerkar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
öncelikle bendeki ipod interface...1 ay gibi bir süre oldu bugüne kadar hiç hata vermedi + ses kalitesinden memnunum.
bu tarz bir parçayı araştırırken benim için önemli olan konular; kumandadan ipodu kontrol edebilmem, ipod un şarj edilmesi teybin orjinalliği ile oynanılmamasıydı. oyüzden yeni bir teyp parası verdim ama istediğim özelliklerin hepsini kullanabiliyorum.
bu arada 2. elini türkiyede 1-2 ay aradım bulamadım. ama belki ebay üzerinden bulunabilir.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
elimde peugeot orginal usb okuyucu var ayrica direksiyon komandaylada calisiyor ben fransada yasamakdayim pgo kullaniyorum 407 ben arabanin cd calarini degistirdim yerine gps genis ekran taktirdiydim o yuzden elimde usb okuyucu bulunmakda vede satmaktayim orginal fiyati 185 € ben isteyene 150€ birakirim ilgilenen arkadaslar msj ceke bilirler pego teyip lerinden orginal tum teyiplere uyumlu saygilar
|
|
![]() |
|
sinangndz ![]() 1. Vites ![]() ![]() 15 - Eylül - 1981 Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2010 Konum: KAYSERİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sinangndz
bence iyi bir mp3 çalar al tak.
uğraşma xcarlink ile.arabada bozuk bir teybin bulunması sinir verici
|
|
![]() |
|
ozgurey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mayıs 2011 Konum: Turkey Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Merhaba Arkadaşlar,
Ben de aracıma xcarlink isimli aleti taktırmayı düşünüyorum, ama servis dahil hiç bir yerden doyurucu bir bilgi alamadım. Cihazı internetten satın alsam (uygun soketli -8-li), taksam çalışır mı ? Kimisi direk çalışır diyor, kimisi yetkili serviste tanıtmaları lazım diyor, inanın çok kafam karıştı. Aracım biraz eski bir model bu arada, 2001 model 206. Teybi şu linkte görebilirsiniz: Söktürüp baktım, arkasında boş bi 8'li soket var, ama AUX girişi yok. SRC düğmesine basınca sadece teyp ile radyo arasında gidip geliyor, acaba xcarlink i takınca bu menü nasıl olacak ? Amacım aracın orijinal aksamını bozmadan, direksiyon kumandası ile bu işi yapabilmek, o yüzden 3. parti teypleri tercih etmiyorum. Ya da bu işi Ankara'da yaptırabileceğim bir yer biliyormusunuz ?
|
|
![]() |
|
Evet Forumda Daha Önce Bu Konuyla İlgili Bir Konu Vardı...
Ojinal CD Çalarlarda CD Derdi Ortadan Kalkıyor... |
|
![]() |
|
MaximuS ![]() 1. Vites ![]() 15 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 394 |
albayım demircanım :)
ben taktırdım, kullanıyorum. hiçbir sorunum yok. çok muazzam bi alet, herkese de tavsiye ederim. ilk etapta biraz pahalı gelebiliyo ama işlevi düşünüldüğünde kesinlikle değer. aynı ürünü nasıl daha ucuza mal ederim araştırması yapın, ebayla falan da uğraşmayın derim. 200 küsüre ( küsüratı inanın hatırlamıyorum) kadıköy fikirtepe de bi arkadaşımda beraber taktık. (gidince arkadaş olduk, 10 numara esnaftır bu arada). dilerseniz onunla bağlantı kurarım.
başka sorularınız olursa özelden dönün arkadaşlar...
|
|
![]() |
|
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
bendede var ben cd calarımı tanıtamadım daha servisem torpidoda öyle duruyor
|
|
![]() |
|
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
|
|
![]() |
|
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
hım kumanda kolunu kullanbiliyorsun kanka bir aparatı var 130 tl :) onunla kol kullanıyor..
hatta pioneer teypler için 30 tl gibi bişey
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı iibrahimm
arkadaşlar ben aldım taktım kullanıyorum cd ile falan ugraşmıyorum koydum torpidonun icine ortalıktada görünmüyor orjinal takıntısı olan arkadaşlar varsa benimgibi alıp kullanabilirler biraz pahalı sankı ama deyiyor
|
|
307 1,4 hdı
|
|
![]() |
|
119 tl arkadaslar suan .. ama cd changer tanıtmak gerekiyormuş. sevise gidilcek yani
|
|
![]() |
|
Kardeşim Ellerine Sağlık Bizleri Çok Güzel Aydınlattığın İçin; İnanın CD İşkencesi Çekeceğinize Bence Hemen Alın Derim... En Son Bi Şarkıyı CD ye Aktarıyorsunuz Bide Bakmışsınız Piyasada Çok Güzel Bir Müzik Çalıyor. Bu Şarkı İçin Tek Şarkılık Bir CD doldurmanız Gerekecek :((( Arabanın İçi İsmi Belli Olmayan CD lerle Dolup Taşar... Bide Olaya Şöyle Bakarsak Hemen Hemen Her Hafta 1 Adet CD Alıp Doldurduğumuz Var Sayarsak İşin Espiri Kısmıda 52 Boş Kırtasiyeden Alınan Cd x 50 Kuruş 1 Sene İçinde Zaten 26 TL Vermiş Oluyorsunuz... :))) 200 Adet CD Parasını Sadece Bir kereye Mahsus Veriyorsunuz Bu Dertten Tamamen Kurtulmuş Oluyorsunuz... Not: xcarlink ten Alacağınız Zevk Paha Biçilemez... ![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı iibrahimm
ben ikiyuz kusura aldım galıba bayagı ucuzlamış demekkı dc cehanger varsa soketı cıkartıp diyerini takabilirsiniz yoksa tanıtmak gereklı tabi
|
|
307 1,4 hdı
|
|
![]() |
|
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 10> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |