![]() |
|
Pasta Cila yapmalımı yaptırmalımı? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
serkan.ist ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Haziran 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 64 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan.ist
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Haziran 2010 Saat 13:48 |
Malum yaz bakımları, bi pasta cila fena olmaz sanırım;)
Metalik gri renk bir kaç senedir pasta cila görmediği için matlaşmaya başladı. Pasta cila konusunda kendim uygulayabileceğim çok kaliteli ve pratik marka tavsiyesi
veya dışarıda yaptırmak için İstanbulda, tercihen Anadolu yakası kaliteli ve uygun fiyatlı işçiliği olan bir yer önerebilirmisiniz.
Teşekkürler. Düzenleyen serkan.ist - 08 Haziran 2010 Saat 13:51 |
|
Av. Serkan Türker
|
|
![]() |
|
Long Beach ![]() 2. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2010 Konum: Hamburg Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Long Beach
![]() ![]() ![]() ![]() |
Her pasta-cila, boyadan birkac mikron eksiltme yapar. Bunu da unutmayin.
Icerinde cila olan , oto sampuaniyla yikayin yeterlidir ![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
3M malzemelerını tavsıye edıyorum . ınce pasta kalın pasta cıla ve makınanın ızlerı gıdemesı ıcın özel bır cıla daha ..
ben yaptırmıstım 200 tl verdım sıyah aracım ilk gunkı gıbı oldu . aracıan 150 tl ye yaptırabılırsın.. kendın de yapabılırsın fakat elın yatkın degılse hıc bulasma bence.. kendın yaparsan eger 40 tl makıasını alırsın 50-60 tl pasta 50-60 tl cıla cok daha uygununu bulabılırsın fakat ıse yaramaz |
|
![]() |
|
t@lip ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Nisan - 1978 Kayıt Tarihi: 24 Mart 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 376 |
Bence satarken göze hitap etsin diye yaptırmak en mantıklısı, pasta neticede sıvı zımpara gibi bişey. Her seferinde bir katman görütüryor boyadan, eski arabalarıma bir kaç kez uygulattım, şükür karşılaşmadım ama zamanla güneş yanığı gibi izler bıraktığını bazıları söylüyor. Sanıyorum çok fazla sayıda uygulamak sakıncalı.
|
|
En iyisi senin olandır
|
|
![]() |
|
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
pasta cila işi birazda el yeteneği ile ilgilidir. Eliniz yatkınsa böyle işlere kendinizde yapabilirsiniz.
Plastik aksamları kağıt bant ile kapatın , aracınıza göre pastanızı alın sürün.
Sonrada cilalayın.
Ben öyle yapıyorum. Aracımın arkasında her çeşit cila pasta mevcut . Birde polisaj makinesi aldım.
|
|
![]() |
|
serkan.ist ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Haziran 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 64 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan.ist
Teşekkürler. Boyanın inceldiğini bilmiyordum. Ama hiç yaptırmadan da olmuyor, boya matlaşıyor. Sanırım bir usta bulup pasta cilasını yaptıracağım. Ondan sonra da kendim koruma amaçlı düzenli olarak cila kullanırım. Cila işini makinesiz yapabiliyoruz sanırım. Cilası için en iyi marka 3M markası mı?
|
|
Av. Serkan Türker
|
|
![]() |
|
duzelnlı oalrak2 haftada bır cıla cekerım aracıma .. 3M kullanıyorum kalıtelı fıyat pahalı ama degıyor buna 1lt 60 tl cıvarında .. cok marka var en ıyısı bu dıyemeyız fakat kalıtelı olugunu rahatlıkal soleyeblırz.. cıla cekerken makına kullanmana gerek yok sunger ıle cılayı ıyıce aracına yaydıracaksın daha sonra mıkrofıber bez ıle sıleceksın .. |
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
pasta cila araçta boyayı kullanır boya incelir onun içinli yılda en az 4 kez normal cila atın pasta cila değil vede aracınızı yıkayacağınızı zaman cilalı şampuan ile yıkayın tamamdır arabanıza yeter
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
Carmania ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 690 |
Sonax marka sulu cila tavsiye ederim pasta deil..
|
|
![]() |
|
soluk renktekı araca pasta sart arkadaslar tek basına cıla yetmez
|
|
![]() |
|
volkan_uysal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2010 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı volkan_uysal
Arkadaşlar sonuç olarak pasta değil ancak cila belırlı perıyotlarla kendım atabılırım sanırım, ne dıyorsunuz kullanan arkadaşlar ?
|
|
307 XT 1,6 110 BG / 81 BF 307 |
|
![]() |
|
evet cılayı her 2 yıkamadan sonra ben kendım atıyorum sonuc mukemmel
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |