![]() |
|
Cam Filmi Ve Trafik Polisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
TheEchoes ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2010 Konum: Beşiktaş / İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TheEchoes
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Haziran 2010 Saat 01:49 |
Dün akşam saatlerinde beylerbeyi sapağından boğaziçi köprüsüne katıldım tabi hemen orda köprünün ayağında sağda duran tarafik polislerinin önüne düştüm memurlardan biri durdurdu diğeri geldi bu cam filmleri yasak sorgulama yapıcam eger daha önce filmden ceza yediyseniz ve hala filmi söktürmediyseniz aracınızı bağlamak zorunda kalırım dedi, hani istemiyosan sorgulamayayım mı demeye getirdi lafı anlayamadık. neyse dedik sorgula artık yapıcak bişey yok evrakları aldı gitti sonra geldi daha önce ceza kesilmemiş ceza kesmem gerikiyor, 7 gün içinde gidip söktürüp muayene istasyonuna söktürdüğünüzü tespit ettirmeniz lazım yoksa ikinci cezada aracınız bağlanır dedi.. etme eyleme arabayı daha yeni aldık bi kolaylık gösterseniz falan derken memur gitti, şeriatın kestiği parmak acımaz artık napalım diye düşünürken memur geri döndü bu defalık ceza kesmedim ama bu filmeleri söktürün dedi salıverdi bizi. şimdi bu durum beni epey düşündürdü cam filmleri iyide bu seferde yırttıkta ama çekirge bir sıcrar iki sıcrar napmak lazım bilemedim
|
|
Cennette huriler varmış, kara gözlü;
İçkinin de ordaymış en güzeli. Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz: Bak, bir yanda şarap, bir yanda sevgili. |
|
![]() |
|
mabolla ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 29 Ocak 2010 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 243 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aynı meseleden ben de çekiniyorum açıkası,sanırım insaflarına kalımış biraz da,daha geçen gün beraber film çektirdiğimiz arkadaşıma ceza kestiler,ön camlardaki folyoyu söktürmek zorunda kaldı haftasında.nesi bu kadar problem anamak da zor açıkçası
|
|
Baran yıldırım
|
|
![]() |
|
alpbeyazı ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2010 Konum: 307 HDİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 128 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alpbeyazı
![]() ![]() ![]() ![]() |
dert yandıklari tek şey içeriyi göremiyorlarmış..sanki sen bana dur dediğinde ben orta ışığı yakıp durmuyorum..ala alal....caddebostandan evemi dönerken yaklaşık 15 dk önce ayşekadın yolunda polise yakalandık, hemde tek şeritli sokak arasında..yatmış adam sokak arasından 1 araba geçsede onunla uğraşayımın peşinde.sanırım 2 saattir kimse geçmemiş ki bize sardı...4 bay elemanız.durum tam ofsalt.4 bay ve gece saat 2.30....beyler kimlikler..kimleri verdik sıkıntı yoq.şöför bey alkol kontrol.ok dedik üfledik.sıkıntı yok...bu camlar koyu değil mi beyfendi derdemez makara başladı zaten.arkama 1 araba arkama 2 araba arkama 3 araba derken tatlıya bağlandı saldılar.anlam veremedim.....
|
|
BEYLERBEYİ/İSTANBUL 0RH+ |
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
köprüdeki polis, kuralı aynen açık ve net anlatmış. kesinlikle doğru. ama insiyatif kullanmış, bırakmış seni. dikine gitseydin, şimdi elinde ceza makbuzu olurdu ayrıca pazartesi muayene istasyonuna giderdin. tekrar tespit yapılmazsa, ikinci polis kontorlünde araç otoparka çekilir (bağlanır).
|
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
shamed ![]() 1. Vites ![]() ![]() 31 - Mart - 1988 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2010 Konum: EastanBuL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1015 |
milyonlarca araçta war bu tamamen şans işi ßizim arkadaşlarda 1 numara cam filmi war 1.5 senedir hiçbir sıkıntısı yok sanırım sizlerin filmleri koyu olduğu için mirak we aytaçtakilerde açık renk herhangi bir sorun yok
|
|
Bakalım Kim Önce Dönücek |
|
![]() |
|
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
valla bende 1 numara taktırmak istiyorum ama cezadan dolayı ve sonrasında söktürmek zorunda kalmak istemediğimden taktıramıyorum. Geçen hafta köprü yolunda emniyet şeridinde duran Trafik polisinin yanında durup cam filmi 1 numarada olsa yasakmı dedim. "Aracın orjinalnde yoksa ve ruhsata işli değilse kaç numara olursa olsun yasak" dedi. Bende tamamen vazgeçtim film olayından.
Düzenleyen BuRÇaK - 05 Haziran 2010 Saat 11:05 |
|
![]() |
|
shamed ![]() 1. Vites ![]() ![]() 31 - Mart - 1988 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2010 Konum: EastanBuL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1015 |
ya madem öle peki neden hala trafikte bi ton filmli araç war hepsi dümenlerde.Madem öle yasak bir tane filmli araç kalmasın görelim :)
|
|
|
![]() |
|
Melih-Fit ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2009 Konum: İst - Avcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 106 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Melih-Fit
Bana cam filminden ceza kesecek kendi arabasına bakıyorsun zifiri karanlık. İçi görünmüyormuş halla halla ya çek sağa ara beni bırak nedir bu cam filmi takıntısı anlamış değilim. Bunların yüzünden pişiyoruz arabada. Cam filminin çok faydası var. Güneşi ışığı kesiyor en önemlisi arabanın içi görünmüyor ben arabamın içini niye göstereyim varsa şüphen çek ara bak ne var ne yok. Bunlardan dolayı bende yaptırmıyorum film.
|
|
![]() |
|
Walla geçenlerde bizi çewirdiler arkadaşın arabada taximde filmleri sök dedi çocuk dediki o zaman tüm geçen filmleri çewirip söktürceksin.Madem kanun yasa war hepsine uygulanması gerekior çocuk tornavidayı eline aldı ben sökücem filmleri burda dedi sende arkamdan gelen tüm araçları durdurup filmleri söktürceksin dedi sonra baktık polis işte öle böle şöle bi daha olmasın not alırım falan filan dedi gönderdi :) herşey ağızda bitior bence kelime yapmak lazım |
|
|
![]() |
|
mabolla ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 29 Ocak 2010 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 243 |
bence trafik polisleriyle hiç uğraşmayacksın...
|
|
Baran yıldırım
|
|
![]() |
|
Halis Öğretmen ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Halis Öğretmen
Sayın Shamed;
Türkçemizde sizin yazdığınız karakterler kullanılmıyor.Forum yöneticileri bu Türkçe olmayan karakter kullanımına niçin dikkat etmiyorlar?
Örnek;
walla
gerekior
taxim
İnsanın gözüne bile iğrenç geliyor okumayı boşverin. Düzenleyen Halis Öğretmen - 05 Haziran 2010 Saat 15:40 |
|
www.halisogretmen.com
|
|
![]() |
|
clbyusuf1 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı clbyusuf1
Geçenlerde uygulamaya düştüm trafik polisi filmleri sök yoksa ceza yazarım dedi bende bilmiyorum nasıl sökülüyor deyince sinirlendi .. :)) kendi yırttı attı filmleri sağlık olsun bidaha da çektirmedim ..
|
|
Yusuf
|
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
Halis Hocamız haksız da sayılmaz. Samet. daha dikkatli olalım, hassasiyet gösterelim lütfen. Düzenleyen H-a-d-i - 05 Haziran 2010 Saat 17:43 |
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
TheEchoes ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2010 Konum: Beşiktaş / İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TheEchoes
yusuf senin durumda ayrı komikmiş :)
bence ben köprüdeki polisin eşref saatine geldim çünkü benden öncede bir kaç araç durdurmuşlardı
şimdi ordan tekrar nasıl gecicem onu düşünüyorum karakara :)
|
|
İçkinin de ordaymış en güzeli. Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz: Bak, bir yanda şarap, bir yanda sevgili. |
|
![]() |
|
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
neyse ucuz atlatmışsın geçmiş olsun. ee artık söktürürsün heralde filmleri
|
|
![]() |
|
![]() |
|
tayfunyesilyurt ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tayfunyesilyurt
benim aracımdada eski sahibinden kalma bir film var ama bayağı ince duruyor,yani iç kısım gözüküyor. artık kaç numara bilmiyorum.. Ancak polis durdurusa bu sebeple çalıştığım kurum ve yaptığım iş aracılığıyla sanırım ceza yemem :)
Zaten ankara'da nerde çevirme var biliyoruz, ona göre temkinli davranmak yeterli herhalde =)
|
|
Peugeot 307 1.4 Hdi
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TheEchoes
hiç söktüresim yok yazık günah değilmi onca film çöpe gitçek :D
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |