Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Cam Filmi Ve Trafik Polisi

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL
Forum Adı: Sohbet \ Muhabbet
Forum Tanımlaması: Sohbet ve Muhabbet alanı. Araç sorunları haricinde ki tüm konuları bu başlıkta paylaşabilirsiniz.
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=9511
Tarih: 30 Eylül 2025 Saat 05:14
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: Cam Filmi Ve Trafik Polisi
Mesajı Yazan: TheEchoes
Konu: Cam Filmi Ve Trafik Polisi
Mesaj Tarihi: 05 Haziran 2010 Saat 01:49
Dün akşam saatlerinde beylerbeyi sapağından boğaziçi köprüsüne katıldım tabi hemen orda köprünün ayağında sağda duran tarafik polislerinin önüne düştüm memurlardan biri durdurdu diğeri geldi bu cam filmleri yasak sorgulama yapıcam eger daha önce filmden ceza yediyseniz ve hala filmi söktürmediyseniz aracınızı bağlamak zorunda kalırım dedi, hani istemiyosan sorgulamayayım mı demeye getirdi lafı anlayamadık. neyse dedik sorgula artık yapıcak bişey yok evrakları aldı gitti sonra geldi daha önce ceza kesilmemiş ceza kesmem gerikiyor, 7 gün içinde gidip söktürüp muayene istasyonuna söktürdüğünüzü tespit ettirmeniz lazım yoksa ikinci cezada aracınız bağlanır dedi.. etme eyleme arabayı daha yeni aldık bi kolaylık gösterseniz falan derken memur gitti, şeriatın kestiği parmak acımaz artık napalım diye düşünürken memur geri döndü bu defalık ceza kesmedim ama bu filmeleri söktürün dedi salıverdi bizi. şimdi bu durum beni epey düşündürdü cam filmleri iyide bu seferde yırttıkta ama çekirge bir sıcrar iki sıcrar napmak lazım bilemedim

-------------
Cennette huriler varmış, kara gözlü;

İçkinin de ordaymış en güzeli.

Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz:

Bak, bir yanda şarap, bir yanda sevgili.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: mabolla
Mesaj Tarihi: 05 Haziran 2010 Saat 02:24
aynı meseleden ben de çekiniyorum açıkası,sanırım insaflarına kalımış biraz da,daha geçen gün beraber film çektirdiğimiz arkadaşıma ceza kestiler,ön camlardaki folyoyu söktürmek zorunda kaldı haftasında.nesi bu kadar problem anamak da zor açıkçası

-------------
Baran yıldırım

Mesajı Yazan: alpbeyazı
Mesaj Tarihi: 05 Haziran 2010 Saat 02:43
dert yandıklari tek şey içeriyi göremiyorlarmış..sanki sen bana dur dediğinde ben orta ışığı yakıp durmuyorum..ala alal....caddebostandan evemi dönerken yaklaşık 15 dk önce ayşekadın yolunda polise yakalandık, hemde tek şeritli sokak arasında..yatmış adam sokak arasından 1 araba geçsede onunla uğraşayımın peşinde.sanırım 2 saattir kimse geçmemiş ki bize sardı...4 bay elemanız.durum tam ofsalt.4 bay ve gece saat 2.30....beyler kimlikler..kimleri verdik sıkıntı yoq.şöför bey alkol kontrol.ok dedik üfledik.sıkıntı yok...bu camlar koyu değil mi beyfendi derdemez makara başladı zaten.arkama 1 araba arkama 2 araba arkama 3 araba derken tatlıya bağlandı saldılar.anlam veremedim.....

-------------
TesadÜfeN GeldİK, mEcbuRen yaŞıyOrUZ...

BEYLERBEYİ/İSTANBUL

0RH+

Mesajı Yazan: H-a-d-i
Mesaj Tarihi: 05 Haziran 2010 Saat 08:05
köprüdeki polis, kuralı aynen açık ve net anlatmış. kesinlikle doğru. ama insiyatif kullanmış, bırakmış seni. dikine gitseydin, şimdi elinde ceza makbuzu olurdu ayrıca pazartesi muayene istasyonuna giderdin. tekrar tespit yapılmazsa, ikinci polis kontorlünde araç otoparka çekilir (bağlanır).

-------------
Hadi, 1981, İstanbul

Mesajı Yazan: shamed
Mesaj Tarihi: 05 Haziran 2010 Saat 10:40
milyonlarca araçta war bu tamamen şans işi ßizim arkadaşlarda 1 numara cam filmi war 1.5 senedir hiçbir sıkıntısı yok sanırım sizlerin filmleri koyu olduğu için mirak we aytaçtakilerde açık renk herhangi bir sorun yok

-------------
Sen Giderken Ben Dönüyodum Diyenler! Bir Gün Beraber Yürüyelim

Bakalım Kim Önce Dönücek

Mesajı Yazan: BuRÇaK
Mesaj Tarihi: 05 Haziran 2010 Saat 11:04
valla bende 1 numara taktırmak istiyorum ama cezadan dolayı ve sonrasında söktürmek zorunda kalmak istemediğimden taktıramıyorum. Geçen hafta köprü yolunda emniyet şeridinde duran Trafik polisinin yanında durup cam filmi 1 numarada olsa yasakmı dedim. "Aracın orjinalnde yoksa ve ruhsata işli değilse kaç numara olursa olsun yasak" dedi. Bende tamamen vazgeçtim film olayından.

Mesaj Tarihi: 05 Haziran 2010 Saat 11:06
ya madem öle peki neden hala trafikte bi ton filmli araç war hepsi dümenlerde.Madem öle yasak bir tane filmli araç kalmasın görelim :)

-------------

Bakalım Kim Önce Dönücek

Mesajı Yazan: Melih-Fit
Mesaj Tarihi: 05 Haziran 2010 Saat 11:26
Bana cam filminden ceza kesecek kendi arabasına bakıyorsun zifiri karanlık. İçi görünmüyormuş halla halla ya çek sağa ara beni bırak nedir bu cam filmi takıntısı anlamış değilim. Bunların yüzünden pişiyoruz arabada. Cam filminin çok faydası var. Güneşi ışığı kesiyor en önemlisi arabanın içi görünmüyor ben arabamın içini niye göstereyim varsa şüphen çek ara bak ne var ne yok. Bunlardan dolayı bende yaptırmıyorum film.

Mesaj Tarihi: 05 Haziran 2010 Saat 11:45

Walla geçenlerde bizi çewirdiler arkadaşın arabada taximde filmleri sök dedi çocuk dediki o zaman tüm geçen filmleri çewirip söktürceksin.Madem kanun yasa war hepsine uygulanması gerekior çocuk tornavidayı eline aldı ben sökücem filmleri burda dedi sende arkamdan gelen tüm araçları durdurup filmleri söktürceksin dedi sonra baktık polis işte öle böle şöle bi daha olmasın not alırım falan filan dedi gönderdi :) herşey ağızda bitior bence kelime yapmak lazım

-------------

Bakalım Kim Önce Dönücek

Mesajı Yazan: mabolla
Mesaj Tarihi: 05 Haziran 2010 Saat 13:27
bence trafik polisleriyle hiç uğraşmayacksın...

-------------
Baran yıldırım

Mesajı Yazan: Halis Öğretmen
Mesaj Tarihi: 05 Haziran 2010 Saat 15:39

Sayın Shamed;

Türkçemizde sizin yazdığınız karakterler kullanılmıyor.Forum yöneticileri bu Türkçe olmayan karakter kullanımına niçin dikkat etmiyorlar?

Örnek;

walla
gerekior
taxim

İnsanın gözüne bile iğrenç geliyor okumayı boşverin.

-------------
www.halisogretmen.com

Mesajı Yazan: clbyusuf1
Mesaj Tarihi: 05 Haziran 2010 Saat 17:06
Geçenlerde uygulamaya düştüm trafik polisi filmleri sök yoksa ceza yazarım dedi bende bilmiyorum nasıl sökülüyor deyince sinirlendi .. :)) kendi yırttı attı filmleri sağlık olsun bidaha da çektirmedim ..

-------------
Yusuf

Mesajı Yazan: H-a-d-i
Mesaj Tarihi: 05 Haziran 2010 Saat 17:42
Orjinalini yazan: Halis Öğretmen Halis Öğretmen Yazdı:

Sayın Shamed;
Türkçemizde sizin yazdığınız karakterler kullanılmıyor.Forum yöneticileri bu Türkçe olmayan karakter kullanımına niçin dikkat etmiyorlar?
Örnek;
walla
gerekior
taxim
İnsanın gözüne bile iğrenç geliyor okumayı boşverin.

Halis Hocamız haksız da sayılmaz. Samet. daha dikkatli olalım, hassasiyet gösterelim lütfen.

-------------
Hadi, 1981, İstanbul

Mesaj Tarihi: 05 Haziran 2010 Saat 18:08
yusuf senin durumda ayrı komikmiş :)
bence ben köprüdeki polisin eşref saatine geldim çünkü benden öncede bir kaç araç durdurmuşlardı
şimdi ordan tekrar nasıl gecicem onu düşünüyorum karakara :)

-------------

Mesajı Yazan: AydinBeyol
Mesaj Tarihi: 05 Haziran 2010 Saat 19:29
neyse ucuz atlatmışsın geçmiş olsun. ee artık söktürürsün heralde filmleri

-------------

Mesajı Yazan: tayfunyesilyurt
Mesaj Tarihi: 05 Haziran 2010 Saat 21:51
benim aracımdada eski sahibinden kalma bir film var ama bayağı ince duruyor,yani iç kısım gözüküyor. artık kaç numara bilmiyorum.. Ancak polis durdurusa bu sebeple çalıştığım kurum ve yaptığım iş aracılığıyla sanırım ceza yemem :)
Zaten ankara'da nerde çevirme var biliyoruz, ona göre temkinli davranmak yeterli herhalde =)

-------------
Peugeot 307 1.4 Hdi

Mesaj Tarihi: 06 Haziran 2010 Saat 23:29
hiç söktüresim yok yazık günah değilmi onca film çöpe gitçek :D

-------------

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net