![]() |
|
triptonik 307 |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
narkotik71 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mart 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 52 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı narkotik71
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2010 Saat 18:17 |
arkadaşlar aracı yeni aldım.onun için bazen sıkıntı yaşıyorum.mesela araç normalde p park konumunda iken kontağı çeviriyorum tık yok.tekrar tekrar deniyorum olmuyor.sonra n boşa alıp marşa basıp çalıştırıyorum.herzaman olmuyor.p de çalışıyor.araç çalışırken 3,5 dk park konumunda kalırsa bukezde kol sabitleşiyor hareket etmiyor , d konumuna geçmiyor stop edip tekrar çalıştırıp geçiriyorum.bu arızamı güvenlık modumu anla
madım..
|
|
![]() |
|
saw50 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben araç sorunlarından anlamam pek ama bir servise görünmesinde fayda var derim ben 406 passat corsa 407 otomotik araçlarda bulundum ama hiç bir zaman böyle olmadı..
|
|
GT LİNE
|
|
![]() |
|
selçukcivelek ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı selçukcivelek
![]() ![]() ![]() ![]() |
sorununuza çözüm buldunuzmu?
|
|
Peugeot 307 Sw Premıum...
|
|
![]() |
|
haruncoskun ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
olmaması gerekiyor en kısa zaman da yetkili servise götürmenizde yarar var
|
|
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
![]() ![]() |
|
![]() |
|
selçukcivelek ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı selçukcivelek
kensinlikle servisi tavsiye ediyorum aynı kasa bendede var p ve n de çalışıyo sadece araç onun haricinde çalışmıyo.. ama kesinlikle bi r sorun var sorun daha fazla büyümeden götürün derim.aksitaktirde fatura büyüyecektir...
|
|
Peugeot 307 Sw Premıum...
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
merhaba arkadaşım.bende de 307 triptonik var.anladığım kadarıyla aracı çalıştırdıktan sonra p konumundan d konumuna alamıyosun vites kolu kilitleniyor.doğru anladım umarım.eğer problemin bu ise aynı problemi bende yaşadım yardımcı olmaya çalışayım.aracı p konumunda çalıştırmalısın.d konumuna getirmek için prene basman gerekiyor eğer vites halen kilitli kalıyorsa.pren pedalının altında fren mişürü denen küçük bir parça var.o arızalı demektir.servisler 50 tl ye değiştiriyor işçilikle beraber 70 tl gibi olur.umarım yardımcı olabilmişimdir.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
arkadaşım söylemeyi unuttum aracı bildiğim kadarıyla p de çalıştırman gerekiyor.d veye n de zaten çalışmaz.
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
frene bastığınız halde geçmiyorsa müşürdendir ama vites kolunu kitleyen sistemde de bir sorun olarbilir araç p de iken frene basıp bırakırsanız kilit açılırmış gibi kit kit ses gelir bu oluyormu
|
|
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
|
![]() |
|
emin15 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Temmuz - 1969 Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 97 |
vites konum şalterinde problem var gibi
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |