![]() |
|
Türk Malı Abiye Kuzu'nun Mikemmel Sözleri |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Mayıs 2010 Saat 16:55 |
Hoşgeldin minnak tavşanım…
İstemek başarmanın karısıdır…! Sana tebrik koyuyorum Erman… Kitabı En iyi şekilde emmeliyiz... Kitap en iyi tosttur... Söz sükutsa gümüş altındır.... Ne Demiş Atalarımız…? Temizlik İran’dan gelir Ağaç yaşken emilir… Hayatımı yazsam orman olur Söz Sükütse Gümüş Altındır Az önce gıravata kravat dedin de..Ay ben bu yanlış söylemlere çok gülüyorum ya.. Oğlum.. Dede Efendi mi o?… Gerçekten ne kadan da Efendiymiş… Erman… Erman… Yetişin İnme geldi beyime… Erman.. Biz Nekadan da Mikemmelll Bir Aileyiz… Ekspresko Sıcak İçilir Lütfen…. 20.mirenyuma girdigimiz şu yılda kendini biraz geliştir ... Mikro Dalgalı Fırın… Tabu benim damak zevkime göre değil... Adale Mülkün temelidir.. ![]() Erman bana kızmadın dimi MİNNA KODUUM... ![]() Dünya’nın en son moda tenlerini benim kadar takip edemiyorsun Sevaalcığım…Hollanda’nın başkenti Paris’den canlı yayınlanan defileleride izlemiyorsundur Sevaalcığım… Kulplu beygir dalında pek çok madalya ve Ödüllüm vardır… Erkeğin midesine giden yol kalbinin yakınından geçer. Libidom yerlerde… Ben lisedeyken AYKUT TESTİ yaptırmıştım … Benim ki üstün bi alt sınırı çıkmıştı benim hemen üstümdekiler… Ünlü ressam Albert Einstein ![]() |
|
![]() |
|
okankrgz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Nisan - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 472 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Türkçe katili bi insan ama izlemekten kendimi alamıyorum fena bi aile :)
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
çok güzel bir dizi yaptılar geniş aileye rakip :)
|
|
![]() |
|
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
şafak manyak bi adam yaa.
izlemediyseniz KOLPAÇİNO yu şiddetle tavsiye ederim |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |