![]() |
|
SIFIR AIRTIES RT-205 125 MBPS KABLOSUZ ADSL MODEM |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
SUPERMAN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2008 Konum: ISTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 165 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Mayıs 2010 Saat 02:40 |
SIFIR KULLANILMAMIŞ 2 YIL GARANTILI AIRTIES RT-205 125 MBPS KABLOSUZ ADSL MODEM TAKAS OLUR 7 ADET MEVCUTTUR
ADET FIYATI 80 TL DIR
Genel Özellikler:
125Mbps Kablosuz
ADSL2+
RT-205 Teknik
Özellikler Harici Konnektör
1 x RJ-45 Ethernet
1 x RJ-11(Modem)
ADSL Desteği
ADSL2 +![]() Düzenleyen GökhanGoral - 09 Haziran 2010 Saat 20:50 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
walla cok ıyı fıyat alacaklar kacırmasın
|
|
![]() |
|
SUPERMAN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2008 Konum: ISTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 165 |
sağol emrah fiyat güzel bencede ihtiyacı olanlar kaçırmasın :))))
|
|
![]() |
|
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
Dükkanın modemi bozuldu geçen hafta aynısından aldım.evde de bundan kullanıorum zaten bence airties en sorunsuz modem.fiyat da uygun.hayırlı satışlar..
|
|
A3
|
|
![]() |
|
sagol emin güzel yorumun için :)
|
|
![]() |
|
Halis Öğretmen ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Halis Öğretmen
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben okulum için 1 adet almak istiyorum.Hesap bilgilerinizi özel mesaj yoluyla iletirseniz pazartesi öğleden sonra ödemenizi çıkarım (eft/havale).Banka farketmez.
|
|
www.halisogretmen.com
|
|
![]() |
|
tabi halis bey memnuniyetle özel msg dan bilgilerimi yollarım sizde bana adres vs. bilgilerinizi verirseniz kargo yapayım size hayırlı olsun.
|
|
![]() |
|
Halis Öğretmen ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Halis Öğretmen
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Size özel mesaj yolladım.Bilginize..
|
|
www.halisogretmen.com
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
erkine yardımcı olalım ihtiyacı olan varsa biraz daha ufak ikram yapıcak p.t. üyelerine
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |