![]() |
|
Amortisör (süspansiyon) ve arka fren öneriniz ?? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Long Beach ![]() 2. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2010 Konum: Hamburg Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Long Beach
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Nisan 2010 Saat 03:48 |
Selamlar,
bendeki ihtiyar 106'ya ![]() Koni düsünüyordum ama fiyatlari görünce hemen vaz caydim ![]() Billstein'a baktim sadece 2 ön amortisörler 210 euro, kalite süper ama benim 106 süper degil, 16 yasinda ![]() Eibach'i hic yazmiyayim aslinda, 2 ön icin 500 euro (arabayi satmak lazim eibach almak icin ![]() Bunlarin haricinde, kullandiginiz markalar nelerdir. Benim icin önemli olan sürüs güvenligi, virajda savrulmamasi, kullandigim yollar cok düzgün ve herzaman asfalt-otoban vs. yani bozuk yol derdim yok. Kullandigim lastikler, fab. orjinal ölcüsü ( 155/70 R13 Bridgestone ), ön takim yeni,rot -rotil ne varsa hepsi, fren diskleri ve balatalarina kadar, (amortisörler kaldi degisecek) aracin altinda en kücük pas dahi yok, bugün altini komple kontrol ettim, orjinal etiketleri dahi üzerinde. Arka fren balatalari yeni (kampana) ama kampana eski, o da orjinal fabrika montaji ![]() Ate veya Bendix kullanmak sartmidir ? baska marka öneriniz varmi ?, Arka fren kampanasi ve balatalari Ate : 250 euro ![]() Kampanayi boyamayi düsünmüyorum, Jantlari orjinal 106 nin 3 delik 13" ![]() Önerilerinizi bekliyorum... Yardim ve öneride bulunanlara simdiden tesekkür ederim... |
|
![]() |
|
Long Beach ![]() 2. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2010 Konum: Hamburg Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Long Beach
![]() ![]() ![]() ![]() |
sanirim kimse aracinda amortisör kullanmiyor
![]() |
|
![]() |
|
Aytaç ![]() 2. Vites ![]() ![]() GTI Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 444 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Billstein Yada Koni Ama Öncelik Koni Derim Arabanı Birazdaha Alcaltırsan Güzel Olur.Amortisör İle Birlikte Kule Gergiside Tavsiye Ederim.Tadını Doya Doya Çıkartırsın.Aradaki Farkı Zaman Gecmeden Anlarsın..Balata Konusuna Gelince Ne Çıkarsa Onu Tak:):):)
|
|
StOcK 99 106 S16/GTI
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Long Beach
![]() ![]() ![]() ![]() |
cevap icin tesekkürler ama ; tavsiye ettiklerini alamayacagimi ( fiyatlarindan dolayi ) bahsetmistim. Benim, en azindan bu sene rally niyetim yok, ( maddi sorunlar) sadece günlük kullanim icin, tavsiye edebilecegin baska markalar varmidir ? ayrica, benim icin görüntüden daha fazla önemli olan sürüs emniyeti, zaten o yüzden amortisörleri ve tüm kaucuk burclari ( arabanin altindaki ön-arka altta ne kadar varsa burclari) degistirecegim Düzenleyen xyzcom - 29 Nisan 2010 Saat 02:22 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |