![]() |
|
DERİ DİREKSİYON |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
acad ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Ekim - 1963 Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 90 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Nisan 2010 Saat 01:53 |
||
Arkadaşlar 307 aracımın deri direksiyonu yıpranmış vaziyette, Ankara'da deri direksiyon tamir eden bildiğiniz bir yer varmı.?. ayrıca direksiyon sökülünce airbag zarar görürmü yada hata uyarısı ile karşılaşırmıyım..? bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa memnun olurum.
|
|||
![]() |
|||
canberk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2009 Konum: kıbrıs/girne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
+1 banada lazım yazın yaptırıcam ankarada yaptıran warsa fiyat da söylerse iyi olur
|
|||
SİYAH 206 GTİ
1985/KARABÜK CAN BERK GÜVEN |
|||
![]() |
|||
tankur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
||
Istabulda desen yardımcı olabilirdim ama
Yoksa burada muhteşem bir ustam var
ama onlara bir sorayım senin için belki tanıdıkları vardır...
|
|||
Tanju KURŞUNLU
Maltepe Peugeot 206 Feline 1.4 HDİ |
|||
![]() |
|||
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
||
fiyatın 100-130 TL olacağı kanaatindeyim.
|
|||
Hadi, 1981, İstanbul
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
eet hadı abı o civarlarda
|
|||
![]() |
|||
||
ıstanbulda artcar var gayet kalıtelı olarak yapıyorlar. dogal olarakta fıyatı 150 tl. ıstersenız aırbagı sokup sadece sımıt olarak kargolayabılırsınız dıye dusunuyorum... artcar ın web sıtesı var telefonunu alıp bılgı alabılırsınız. fıkrınız olur en azından. benım bır arkadasımda cevızlıbag sanayıde 70 tl ye yaptırmıs ama ben hıc begenmedım. kısa surede bozulacak bır derı ve ıscılık kotu. yapmacık duruyor... |
|||
![]() |
|||
acad ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Ekim - 1963 Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 90 |
||
Cecoli kardeşim ilgin için teşekkür ederim, malum Ankara'da ikametgah ediyorum, İstanbul'a parçayı söküp göndermek zor, bu arada arabayı bir yerde bekletmek gerek, Ankara'da bu işi yapan iyi bir usta arıyorum, Airbag 'i falan zedelemeden direksiyonu söküp deri kaplıyacak biri lazım, burada şaşmaz sanayide birileri var diyorlar,işçiliği nasıl bilmiyorum gidip bir bakacağım, Ankara'daki Peugeout 'çu arkadaşlarım belki bir yardımları olur diye konuyu açmıştım, teşekkürler...
|
|||
![]() |
|||
||
bende son care mahıyetınde soylemıstım zaten yaa. ınsallah ankarada bulursun... :))
|
|||
![]() |
|||
neo ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
||
ustan kim acaba ? telefonunu da alayım ltf... ben de direksiyonu kaplatmayı dusunuyorum.
kaca halleder?
|
|||
saygılar...
|
|||
![]() |
|||
||
İzmir'de deri kaplama işini iyi yapan biyer var mı peki,,bornovada uzman döşeme diye bi yer duydum ama pek referanslı bi yere benzemiyor..
|
|||
![]() |
|||
fenice ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şubat 2011 Konum: OTO TASARIM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
||
ANKARA
|
|||
![]() |
|||
fenice ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şubat 2011 Konum: OTO TASARIM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
||
Ankara - İvedik
Küteksan Otomotiv İnş.Tur.Gıda San.Tic.Ltd.Şti. İvedik Org. San. Bölg. Ağaç İşleri San. Sit. 21 Cad. No.102 İvedik / ANKARA Tel : 0312 394 33 36 Fax: BU ADRESE BAŞVURUR SANIZ DERDİNİZE ÇARE BULABİLİRSİNİZ
|
|||
![]() |
|||
xdesign ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 336 |
||
abi bütün peugeot'ların ortak problemi direksiyon simidi. 105'inden partnerine kadar.
![]() |
|||
Dünyaya 206 defa da gelsem sadece sen!
|
|||
![]() |
|||
10ur1 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Nisan - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 334 |
||
ızmırde cok saglam yapan bır yer var ıstersen telefon numarasını vereyım sana ara bır konus cok saglam yapıyor 2 gecede elınde olur. |
|||
![]() |
|||
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
||
|
|||
![]() |
|||
10ur1 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Nisan - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 334 |
||
evet aynn ercü super işcilik yapıo adamlar |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |