Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

DERİ DİREKSİYON

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 307
Forum Tanımlaması: Peugeot 307, 2001-2008 yılları arası üretilen küçük bir aile otomobilidir. 2002'de Yılın Avrupalı ​​Otomobili ödülü almıştır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=8875
Tarih: 03 Ağustos 2025 Saat 15:29
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: DERİ DİREKSİYON
Mesajı Yazan: acad
Konu: DERİ DİREKSİYON
Mesaj Tarihi: 19 Nisan 2010 Saat 01:53
Arkadaşlar 307 aracımın deri direksiyonu yıpranmış vaziyette, Ankara'da deri direksiyon tamir eden bildiğiniz bir yer varmı.?. ayrıca direksiyon sökülünce airbag zarar görürmü yada hata uyarısı ile karşılaşırmıyım..? bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa memnun olurum.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: canberk
Mesaj Tarihi: 19 Nisan 2010 Saat 01:56
+1 banada lazım yazın yaptırıcam ankarada yaptıran warsa fiyat da söylerse iyi olur

-------------
SİYAH 206 GTİ
1985/KARABÜK
CAN BERK GÜVEN

Mesajı Yazan: tankur
Mesaj Tarihi: 19 Nisan 2010 Saat 02:00
Istabulda desen yardımcı olabilirdim ama
Yoksa burada muhteşem bir ustam var
ama onlara bir sorayım senin için belki tanıdıkları vardır...

-------------
Tanju KURŞUNLU
Maltepe
Peugeot 206 Feline 1.4 HDİ

Mesajı Yazan: H-a-d-i
Mesaj Tarihi: 19 Nisan 2010 Saat 02:15
fiyatın 100-130 TL olacağı kanaatindeyim.

-------------
Hadi, 1981, İstanbul

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 19 Nisan 2010 Saat 08:05
eet hadı abı o civarlarda

Mesaj Tarihi: 20 Nisan 2010 Saat 12:13

ıstanbulda artcar var gayet kalıtelı olarak yapıyorlar. dogal olarakta fıyatı 150 tl. ıstersenız aırbagı sokup sadece sımıt olarak kargolayabılırsınız dıye dusunuyorum... artcar ın web sıtesı var telefonunu alıp bılgı alabılırsınız. fıkrınız olur en azından. benım bır arkadasımda cevızlıbag sanayıde 70 tl ye yaptırmıs ama ben hıc begenmedım. kısa surede bozulacak bır derı ve ıscılık kotu. yapmacık duruyor...

Mesajı Yazan: acad
Mesaj Tarihi: 20 Nisan 2010 Saat 14:29
Orjinalini yazan: cecoli cecoli Yazdı:

ıstanbulda artcar var gayet kalıtelı olarak yapıyorlar. dogal olarakta fıyatı 150 tl. ıstersenız aırbagı sokup sadece sımıt olarak kargolayabılırsınız dıye dusunuyorum... artcar ın web sıtesı var telefonunu alıp bılgı alabılırsınız. fıkrınız olur en azından. benım bır arkadasımda cevızlıbag sanayıde 70 tl ye yaptırmıs ama ben hıc begenmedım. kısa surede bozulacak bır derı ve ıscılık kotu. yapmacık duruyor...

Cecoli kardeşim ilgin için teşekkür ederim, malum Ankara'da ikametgah ediyorum, İstanbul'a parçayı söküp göndermek zor, bu arada arabayı bir yerde bekletmek gerek, Ankara'da bu işi yapan iyi bir usta arıyorum, Airbag 'i falan zedelemeden direksiyonu söküp deri kaplıyacak biri lazım, burada şaşmaz sanayide birileri var diyorlar,işçiliği nasıl bilmiyorum gidip bir bakacağım, Ankara'daki Peugeout 'çu arkadaşlarım belki bir yardımları olur diye konuyu açmıştım, teşekkürler...

Mesaj Tarihi: 21 Nisan 2010 Saat 10:06
Orjinalini yazan: acad acad Yazdı:

Orjinalini yazan: cecoli cecoli Yazdı:

Cecoli kardeşim ilgin için teşekkür ederim, malum Ankara'da ikametgah ediyorum, İstanbul'a parçayı söküp göndermek zor, bu arada arabayı bir yerde bekletmek gerek, Ankara'da bu işi yapan iyi bir usta arıyorum, Airbag 'i falan zedelemeden direksiyonu söküp deri kaplıyacak biri lazım, burada şaşmaz sanayide birileri var diyorlar,işçiliği nasıl bilmiyorum gidip bir bakacağım, Ankara'daki Peugeout 'çu arkadaşlarım belki bir yardımları olur diye konuyu açmıştım, teşekkürler...

bende son care mahıyetınde soylemıstım zaten yaa. ınsallah ankarada bulursun... :))

Mesajı Yazan: neo
Mesaj Tarihi: 21 Nisan 2010 Saat 20:20
Orjinalini yazan: tankur tankur Yazdı:

Istabulda desen yardımcı olabilirdim ama
Yoksa burada muhteşem bir ustam var
ama onlara bir sorayım senin için belki tanıdıkları vardır...

ustan  kim acaba ? telefonunu da alayım ltf... ben de direksiyonu kaplatmayı dusunuyorum.
kaca halleder?

-------------
saygılar...

Mesaj Tarihi: 22 Nisan 2010 Saat 22:31
İzmir'de deri kaplama işini iyi yapan biyer var mı peki,,bornovada uzman döşeme diye bi yer duydum ama pek referanslı bi yere benzemiyor..

Mesajı Yazan: fenice
Mesaj Tarihi: 03 Şubat 2011 Saat 18:20
ANKARA

Mesajı Yazan: fenice
Mesaj Tarihi: 03 Şubat 2011 Saat 18:24

Ankara - İvedik
Küteksan Otomotiv İnş.Tur.Gıda San.Tic.Ltd.Şti.

İvedik Org. San. Bölg. Ağaç İşleri San. Sit. 21 Cad.
No.102 İvedik / ANKARA
Tel :   0312 394 33 36
Fax:
BU ADRESE BAŞVURUR SANIZ DERDİNİZE ÇARE BULABİLİRSİNİZ

Mesajı Yazan: xdesign
Mesaj Tarihi: 03 Şubat 2011 Saat 18:37
abi bütün peugeot'ların ortak problemi direksiyon simidi. 105'inden partnerine kadar. Wall

-------------
Dünyaya 206 defa da gelsem sadece sen!

Mesajı Yazan: 10ur1
Mesaj Tarihi: 03 Şubat 2011 Saat 19:17
Orjinalini yazan: canberk canberk Yazdı:

+1 banada lazım yazın yaptırıcam ankarada yaptıran warsa fiyat da söylerse iyi olur

ızmırde cok saglam yapan bır yer var ıstersen telefon numarasını vereyım sana ara bır konus cok saglam yapıyor 2 gecede elınde olur.

Mesajı Yazan: dinoco
Mesaj Tarihi: 03 Şubat 2011 Saat 21:45
Orjinalini yazan: 10ur1 10ur1 Yazdı:

ızmırde cok saglam yapan bır yer var ıstersen telefon numarasını vereyım sana ara bır konus cok saglam yapıyor 2 gecede elınde olur.
ercümü? ercü bu işte son noktadır

-------------
2002 xt bva otomatic 206
1.4 8v yalnızca benzinli :)

Mesajı Yazan: 10ur1
Mesaj Tarihi: 03 Şubat 2011 Saat 22:23
Orjinalini yazan: dinoco dinoco Yazdı:

Orjinalini yazan: 10ur1 10ur1 Yazdı:

ercümü? ercü bu işte son noktadır

evet aynn ercü super işcilik yapıo adamlar

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net