![]() |
|
307 bakım ve LPG |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nteker ![]() 2. Vites ![]() ![]() 08 - Ağustos - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2010 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 122 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Nisan 2010 Saat 13:55 |
Mrb arkadaşlar;
2004 307XR aracım var, daha bir ay oldu alalı ve 71000 km'de. Aracımda LPG'de mevcut. Aydın'ın bir ilçesinde çalıştığımdan ve iş yoğunluğumdan dolayı servise gidemedim. Servise gitmeden önce sizlere birkaç soru sormak istiyorum: 1) Aracın bakımları gelmişmidir? Geldiyse neler yapmalıyım? Trigeri filan kaç km değişiyor? 2) Aracımda Gaz Tankının üzrinde mimgas yazıyor, ama motor kısmındaki beyin Landi. Bu benim için bi sorun teşkil etmiyor ama sorunum şu: 307'de dahil olmak üzere yol bilgisayarı bulunan tüm fransız arabalarında benzin göstergesi sorunu yaşanıyor. Aynı sorun tabiki bende de var, ama renault arabalarda 5 TL lik bir benzin koyulduğunda benzin göstergesi yerine geliyormuş, bende böyle bir şey olmadı. Ne kadar benzin alırsam o kadar gösterip, LPG'de giderken bile benzinle gidiyormuş gibi algılayıp benzin göstergesini düşürüyor. PDA modül diye bir şey duydum BRC'nin ama buradaki BRC bayisiyle görüştüğümde 307'lerde işlemediğini söyledi. Öncelikle bu benzin göstergesi sorununu halledebilirmiyim? Veya araçta 2lt benzin taşıyıp, benzin bitince katsam birşey olur mu? 3) Birde aracımın yedek anahtarı yok, şu anki anahtarı nasıl çoğalttırabilirim? |
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sorduğunuz tüm sorular daha önce sitemizde defalarca açılıp, gerekli cevapları almıştır. lütfen sitemizde daha iyi araştırınız, eğer hala bulamazsanız yeni konu açınız.
işte sorularından birinin cevabı : http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=8803 bir de konu açmadan önce lütfen kendinizi "üyelerimizi tanıyalım" başlığı altında ayrıntılı bir şekilde tanıtınız. Düzenleyen H-a-d-i - 14 Nisan 2010 Saat 14:25 |
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
nteker ![]() 2. Vites ![]() ![]() 08 - Ağustos - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2010 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 122 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kusura bakmayın yeniyim ve biraz da aceleciyim.
Ama yönlendirdiğiniz sayfada malesef benim sorularım hakkında tam yanıt yok |
|
![]() |
|
controller ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı controller
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Dostum 307 de triger seti (gergisi bilyası devir daim pompası vs vs) 80.000Km yada 5 yılda değişmesi gerekiyor. Yani senin senen dolmuş ve değiştirmelisin. Bir hafta önce Ankara Fatih Peugeot (yetkili servis) da değiştirdim bende,73.000 km de iken ve 480 TL verdim. (orj parçalar ve işçilik)
Ayın 24 ne kadar olan bir kampanya vardı,8 Mayıs a kadar uzatılmış,yedek parçada %25 işçilikde %20 indirim var 4 yaş ve üzeri pejolara bunu kaçırma derim. Servise sor,baktır onlar eksik gedik,değişmesi gereken birşey olursa söyleyecektir sana. 2) Bu sorun benim aracımda da var,depo dolu ama yaptığım yolu benzinde yapıymuşum gibi benzin eksiliyor. Merak etme benzinin yerinde :) Ben çözüm yolu aramadım,bence çok önemli değil... 3)Anahtar için ya servise gidip 150-180 TL arası bir para verip yedek anahtarını alıcaksın, yada bu işleri yapan iyi bir anahtarcı bulup servistende aracının kodunu öğrenip 30-40 TL ya bu işi bağlıyacaksın. Hadi kolay gele :) |
|
2006 307 Comfort 1.6 Trip.
Ankara |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |