![]() |
|
Arkadaşlar Benzin göstergesi sorunu ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Nisan 2010 Saat 01:35 |
Arkadaşlar Yeni kayıt oldum yardımınıza ihtiyacım var .Aracım 307 Xr aracımla gazda giderken hem gaz göstergesi hemde benzin göstergesi düşüyor Bunun nedeni ne olabılır ? |
|
![]() |
|
C!N ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Ekim - 1984 Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2009 Konum: ZonguldaK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
LPG uygulanan peugeotlarda kronik sorun, ekstra bir parça sayesinde normal hale geliyordu zannedersem, çok sıkıntı yapılacak bir şey değil bana kalırsa, benim aracımda da oluyor aynı şekilde...
|
|
![]() |
|
Saolasın yinede bu sorunu çözersem iyi olacak |
|
![]() |
|
C!N ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Ekim - 1984 Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2009 Konum: ZonguldaK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
130 TL idi en son hatırladığım fiyatı o sorunu çözen parçanın...
|
|
![]() |
|
fatih1903 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2009 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 301 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih1903
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
gerek yok !!!
|
|
![]() |
|
ınsana psikolojık bır rahatsızlık vermekten baska bır sıkıntısı yok. egerkı rahatsız oluyorsan o roleyı takarlar sorunun cozulur...
|
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
teker döndükçe benzin ibresi düşüyor. hepsi bu. bu bir problem değil. denildiği gibi sadece psikolojik rahatsızlık verir.
bu konu daha önce 2 defa açılmıştı. oradan da faydalanabilirsiniz. |
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
aynı durum bendede var. depo göstergesi kırmızıya yaklaşıncada depolation system fault mesajı veriyor ve mototr arıza lambası yanıyor
|
|
![]() |
|
fiddle ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
bende de aynı sorun var..peki gerçekte benzinin ne kadar kaldığını nereden anlayacağız...
|
|
![]() |
|
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
bu parça 130 tl demişsiniz nerden temin edilir bir bilgi rica etsem. LPG takan yerlere sordum ama yok. Sırf bu yüzden LPG taktıramıyorum. Parçayı takan yer bulursam orda taktırıcam.
|
|
![]() |
|
can32 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mayıs 2010 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
arkadaşlar ankarada o parçayı yetkili servisi takıyor.
ama gerek olmadığını düşünüyorum. yeni nesil peugeotlarda benzin ibresi yol bilgisayarına göre düşüyor. tüpte de gitseniz yol bilg. çalıştığı için ibre düşüyor. takılan parça ise her kontak açılışında şamandırayı reset ediyor, ve doğru değeri alıyor. bu parça takılmadanda yeterli miktarda benzin alınması yada kontağın yaklaşık 18 saat boyunca açılmaması durumunda ibre yine doğru değeri gösteriyor. ama dersenizki beni rahatsız ediyor, o zmn benimde hatırladığım 140 tl idi galiba en son, taktırmanız gerekir. |
|
![]() |
|
muhlisoz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 273 |
parçanın ismiyle ilgili fikir sahibi olan var mı?
|
|
Muhlis Özdemir
2005 206XT 1.4 Adana 1986 |
|
![]() |
|
bodrum7 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
Arkadaşlar aracım tüplü, içinde yarım depodan bir çizgi az civarda benzin vardı 20 gün önce, bugünlerde devamlı fuel low uyarısı verdiği için ilk olarak 5 tl lik benzin aldım fakat benzin ibresi yükselmedi hemen ardından 10 tl lik benzin daha aldım ama yine ibrede hiç hareket olmadı hala aracı çalıştırdığımda fuel low uayarısı veriyor 20-25 gün içersinde lpg li bir araçta bu kadar benzin azalması olabilirmi yoksa araç benzin alındığını algılamamış olabilirmi? Çünkü daha önce 10 tl lik bir benzin aldığımda benzin ibresi normal yerine geliyordu.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |