![]() |
|
gaz seçimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
serFBdar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mart 2010 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Nisan 2010 Saat 14:39 |
|
bence arabaya gaz taktırdıktan sonra problem yaşamamak için en önemlisi gaz seçimi. bnde gazda sorunlar yaşıyorum. bu konuda bilgisi olan varsa lütfen, hangi gazı kullanmalıyız. aygaz diyorlardı, şimdi o yağlı, rolanti ayar valfini bozan o olabilir saf gaz kullanmak lazım diyorlar. hadi çık işin içinden.
|
||
![]() |
||
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ben aygaz diyorum herşeye rağmen yada petrol ofisi
|
||
![]() |
||
behzat ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2010 Konum: KAYSERİ-ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
|
aygaz silkeleme ve enjektör tıkanıklığı yapıyor,altıngaz,alpet gaz,totalgaz çok iyi.
![]() |
||
HAK GELDİ BATIL KAYBOLDU
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
bu katkılı aygaz ın genelde enjektorlerı tıkadıgı konusunda genel bır yargı var. bu bıraz dogru olabılır. cogunlukla bu sıkıntı kısın olusuyor. bıraz yaglı geldıgı ıcın sogukta katılasarak enjektorun calısmasını zorlastırıyor olabılır. yazın olmuyor. devamlı aygaz kullanan bazı tanıdıklarım var. onlarda bugune kadar sıkıntı olmadı. ben bu konuda kesın bır yargıda bulunamuyorum. bende 5 senedır aygaz kullanırım. sıkıntı yasadıgım gunlerden sonra aygazı kestım shell total kullanıyorum. yakın sure ıcındede arada bır aygaz alıyorum. herhangı bır sıkıntı gormedım. yalnız rolantı motoruyla alakası yok. rolantı motoruna gaz gelmez. boyle bırsey mumkun degıl. gaz nereye uflenıyor benzın enjektorlerının yanına. ama rolantı motoru nerede. taa gaz kelebegının yanında. onu kım soyledıyse sana ıyı sallamışşşşşşşşşş... Düzenleyen cecoli - 03 Nisan 2010 Saat 20:29 |
||
![]() |
||
sfyucedag ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sfyucedag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
GüvenalGaz ve Demirören Milangaz'ı fiyatlarının oranlarına bakıp alıyorum( milangazı 1.61'den aldım 2 gün önce)
ben yürüyende bir sıkıntı yaşamıyorum da benim de sorumdur arkadaşlar kötü mü ediyorum bu gazlarla ilgili bildiğiniz bi kötü duyum,bilgi varmıdır? Teşekkürler.. |
||
![]() |
||
C!N ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Ekim - 1984 Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2009 Konum: ZonguldaK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
|
Aygaz kullanıyorum, 6 bin km oldu henüz bir sıkıntı yaşamadım...
1,61'den mi gaz aldın !!! Çok iyi valla, litresi 2,00 liradan alıyorum ben :s
|
||
![]() |
||
fatih1903 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2009 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 301 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih1903
|
OPET EURO KATKILI
![]() |
||
![]() |
||
ED35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
|
Milangaz bulursanız kaçırmayın,hem %100 yerli sermaye,hem çok kaliteli hem de çok uygun,milangaz alabilmek için bazen şehir dışına gidiyorum,şehirler arası yolda da mutlaka milangaz alırım..Tavsiyemdir.
|
||
407- 2.0 premimum!
|
||
![]() |
||
behzat ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2010 Konum: KAYSERİ-ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
|
|
||
HAK GELDİ BATIL KAYBOLDU
|
||
![]() |
||
|
|
||
HAK GELDİ BATIL KAYBOLDU
|
||
![]() |
||
sfyucedag ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sfyucedag
|
Ankara'da Ostüm'de Gül Petrol Milangaz 1.61'den aldım son 4 haftadaır 2şer kuruş iniyo fiyat işin ilginci:)
Diğer dediğim GüvenalGaz da yerli Adıyaman gazı doğuda da çok tutuluyor 1.64 de oydu son olarak. Bu gaz işini anlayamıyorum.Rafineri olan memleketlerde 2 liranın altına gaz yokken biz nasıl Ankara'da bu fiyatlara gaz buluyoruz bilmiyorum:)Ama kârdayız ondan eminim:) |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |