Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

gaz seçimi

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
Forum Tanımlaması: Jant, Yay, Lastik Egzoz, Filtre, Ses Sistemi vb. araçlarınızla alakalı tüm sorunları paylaşabileceğiniz genel alandır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=8643
Tarih: 04 Ağustos 2025 Saat 04:34
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: gaz seçimi
Mesajı Yazan: serFBdar
Konu: gaz seçimi
Mesaj Tarihi: 03 Nisan 2010 Saat 14:39
bence arabaya gaz taktırdıktan sonra problem yaşamamak için en önemlisi gaz seçimi. bnde gazda sorunlar yaşıyorum. bu konuda bilgisi olan varsa lütfen, hangi gazı kullanmalıyız. aygaz diyorlardı, şimdi o yağlı, rolanti ayar valfini bozan o olabilir  saf gaz kullanmak lazım diyorlar. hadi çık işin içinden.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: ali öncü
Mesaj Tarihi: 03 Nisan 2010 Saat 14:48
ben aygaz diyorum herşeye rağmen yada petrol ofisi

Mesajı Yazan: behzat
Mesaj Tarihi: 03 Nisan 2010 Saat 15:33
aygaz silkeleme ve enjektör tıkanıklığı yapıyor,altıngaz,alpet gaz,totalgaz çok iyi.Approve

-------------
HAK GELDİ BATIL KAYBOLDU

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 03 Nisan 2010 Saat 20:09
Orjinalini yazan: serFBdar serFBdar Yazdı:

bence arabaya gaz taktırdıktan sonra problem yaşamamak için en önemlisi gaz seçimi. bnde gazda sorunlar yaşıyorum. bu konuda bilgisi olan varsa lütfen, hangi gazı kullanmalıyız. aygaz diyorlardı, şimdi o yağlı, rolanti ayar valfini bozan o olabilir  saf gaz kullanmak lazım diyorlar. hadi çık işin içinden.

bu katkılı aygaz ın genelde enjektorlerı tıkadıgı konusunda genel bır yargı var. bu bıraz dogru olabılır. cogunlukla bu sıkıntı kısın olusuyor. bıraz yaglı geldıgı ıcın sogukta katılasarak enjektorun calısmasını zorlastırıyor olabılır. yazın olmuyor. devamlı aygaz kullanan bazı tanıdıklarım var. onlarda bugune kadar sıkıntı olmadı. ben bu konuda kesın bır yargıda bulunamuyorum. bende 5 senedır aygaz kullanırım. sıkıntı yasadıgım gunlerden sonra aygazı kestım shell total kullanıyorum.  yakın sure ıcındede arada bır aygaz alıyorum. herhangı bır sıkıntı gormedım. yalnız rolantı motoruyla alakası yok. rolantı motoruna gaz gelmez. boyle bırsey mumkun degıl. gaz nereye uflenıyor benzın enjektorlerının yanına. ama rolantı motoru nerede. taa gaz kelebegının yanında. onu kım soyledıyse sana ıyı sallamışşşşşşşşşş...

Mesajı Yazan: sfyucedag
Mesaj Tarihi: 08 Nisan 2010 Saat 21:30
GüvenalGaz ve Demirören Milangaz'ı fiyatlarının oranlarına bakıp alıyorum( milangazı 1.61'den aldım 2 gün önce)
ben yürüyende bir sıkıntı yaşamıyorum da benim de sorumdur arkadaşlar kötü mü ediyorum bu gazlarla ilgili bildiğiniz bi kötü duyum,bilgi varmıdır?

Teşekkürler..

Mesajı Yazan: C!N
Mesaj Tarihi: 08 Nisan 2010 Saat 23:57
Aygaz kullanıyorum, 6 bin km oldu henüz bir sıkıntı yaşamadım...

Orjinalini yazan: sfyucedag sfyucedag Yazdı:

GüvenalGaz ve Demirören Milangaz'ı fiyatlarının oranlarına bakıp alıyorum( milangazı 1.61'den aldım 2 gün önce)
ben yürüyende bir sıkıntı yaşamıyorum da benim de sorumdur arkadaşlar kötü mü ediyorum bu gazlarla ilgili bildiğiniz bi kötü duyum,bilgi varmıdır?

Teşekkürler..

1,61'den mi gaz aldın !!! Çok iyi valla, litresi 2,00 liradan alıyorum ben :s

Mesajı Yazan: fatih1903
Mesaj Tarihi: 09 Nisan 2010 Saat 08:54
OPET EURO KATKILI Thumbs Up

Mesajı Yazan: ED35
Mesaj Tarihi: 09 Nisan 2010 Saat 10:51
Milangaz bulursanız kaçırmayın,hem %100 yerli sermaye,hem çok kaliteli hem de çok uygun,milangaz alabilmek için bazen şehir dışına gidiyorum,şehirler arası yolda da mutlaka milangaz alırım..Tavsiyemdir.

-------------
407- 2.0 premimum!

Mesaj Tarihi: 09 Nisan 2010 Saat 10:55
Orjinalini yazan: fatih1903 fatih1903 Yazdı:

OPET EURO KATKILI Thumbs Up
     sizde 1.61 bizde 2.01 iyi valla.

-------------
HAK GELDİ BATIL KAYBOLDU

Mesaj Tarihi: 09 Nisan 2010 Saat 10:56
Orjinalini yazan: C!N C!N Yazdı:

Aygaz kullanıyorum, 6 bin km oldu henüz bir sıkıntı yaşamadım...

Orjinalini yazan: sfyucedag sfyucedag Yazdı:

Teşekkürler..

1,61'den mi gaz aldın !!! Çok iyi valla, litresi 2,00 liradan alıyorum ben :s
       sizde 1.61 bizde 2.01 iyi valla

-------------
HAK GELDİ BATIL KAYBOLDU

Mesajı Yazan: sfyucedag
Mesaj Tarihi: 09 Nisan 2010 Saat 22:24
Ankara'da Ostüm'de Gül Petrol Milangaz 1.61'den aldım son 4 haftadaır 2şer kuruş iniyo fiyat işin ilginci:)

Diğer dediğim GüvenalGaz da yerli Adıyaman gazı doğuda da çok tutuluyor 1.64 de oydu son olarak.

Bu gaz işini anlayamıyorum.Rafineri olan memleketlerde 2 liranın altına gaz yokken biz nasıl Ankara'da bu fiyatlara gaz buluyoruz bilmiyorum:)Ama kârdayız ondan eminim:)

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net