![]() |
|
TÜM DİZEL ARAÇLAR İÇİN ÇOK ÖNEMLİ |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Mart 2010 Saat 23:59 |
|||||
|
||||||
![]() |
||||||
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
emeğin ve paylaştığın değerli bilgiler için teşekkür ederiz.
|
||||||
Hadi, 1981, İstanbul
|
||||||
![]() |
||||||
|||||
BİZ ASIL OKUDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ SAYGILARIMIZLA
Düzenleyen polatkaptan - 03 Mart 2010 Saat 00:16 |
||||||
![]() |
||||||
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
|||||
çok güzel paylaşım emeğinize sağlık
|
||||||
![]() |
||||||
ErkanKurnaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Temmuz 2009 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 453 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErkanKurnaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
çok güzel bilgiler vermişsin emeğine sağlık |
||||||
Erkan KURNAZ
1982/ERZURUM 0 RH + NİLÜFER/BURSA |
||||||
![]() |
||||||
|||||
paylaşım için tesekkurler
|
||||||
![]() |
||||||
Can Düzyatan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Can Düzyatan
|||||
Bu arkadaşlar da kim Polat'ım kaptanım? ![]() ![]() Alıntı yaptığın yeri de bildirmiş olsaydın daha iyi olurdu sanırım.. ( http://forum.donanimhaber.com/m_27665617/printable.htm ) Paylaşım için teşekkürler ![]() Düzenleyen HakanGokdemir - 24 Mart 2010 Saat 14:59 |
||||||
Can Düzyatan
1972 B rh + İzmir |
||||||
![]() |
||||||
Murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
|||||
Faydalı bilgiler.
Paylaşım için teşekkürler. |
||||||
![]() |
||||||
Celalettin ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 86 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Celalettin
|||||
Teşekkürler Polatkaptan.Tereddüt edilen bazı konulara açıklık getirmiş yazınız.Emeğine sağlık
|
||||||
celalettin 2006-307 1.6 hdi 110hp
|
||||||
![]() |
||||||
atakanka ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 201 |
|||||
yeni dizel araba sahibi olmuşken bu yazı iyi geldi sağlıklı kullanım için :)) elinize sağlık..
![]() |
||||||
Varlığımız provakasyon birbirimize.
|
||||||
![]() |
||||||
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
|||||
![]() ![]() ![]() |
||||||
206 feline 1.4 hdi 2006
|
||||||
![]() |
||||||
mabolla ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 29 Ocak 2010 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 243 |
|||||
imzamı atarım.teşekkürler
|
||||||
Baran yıldırım
|
||||||
![]() |
||||||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|||||
Önemli bilgiler... Tüm dizel araç sahipleri kesinlikle okumalı
|
||||||
![]() |
||||||
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
|||||
0 dizel araç alan, otomobil sahipleri bunların % kaçını uyguluyor acaba..... 2. elde de temiz dizel bulmak zorlaşıyor... Paylaşım için çok teşekkürler...
|
||||||
![]() |
||||||
|||||
KUSURA BAKMA PAYLAŞTIĞIM LİNKİ KOPYALAYAMAMIŞIM ÖZÜR DİLERİM AMA ŞUNU BİLKİ KENDİMİ BİŞEY ZANNETMEK İÇİN PAYLAŞMADIM İNSANLAR BİLGİLENSİN DİYE PAYLAŞTIM . NEYSE ÖZÜR DİLERİM İZMİRİN TEMSİLCİSİ... |
||||||
![]() |
||||||
coyote26 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 13 - Temmuz - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
|||||
guzel paylasım emegıne saglık....
|
||||||
![]() |
||||||
Can Düzyatan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Can Düzyatan
|||||
E şimdi oldu mu yani? Kızacak, darılacak, "şunu bil ki" gibi bir hitap sarfettirecek ne oldu? Birbirimizi eleştirmeye hakkımız, eleştiri almaya tahammülümüz mü yok? "Bir şey zannetmek" değildir paylaşımda bulunmak.Adı üstünde paylaşmaktır, gördüğünü bildiğini aktarmaktır çevrene. Kusura bakma ama paylaşımda bulunan hepimize karşı haksız bir kelime sarfetmişsin " kendini bir şey zannetmek" derken. Burada ve sair forumlarda paylaşımda bulunan arkadaşların kendilerini yüksek göstermek, kendilerini bir şey zannetme güdüsüyle paylaşımda bulunduklarını sanmıyorum.Buna sen de dahilsin. Seni eleştiren mesajımda alıntıyı nerden yaptığını bildirmeyişin oldu. Konuyu okuduğumda bilmediğim şeyleri de öğrenmiş oldum sayende ve gereken teşekkürümü de ilettim zaten. Vatandaşın birisi hiç üşenmemiş, vaktini harcamış, bilgilerini huzurlarımıza dökmüş ve başka birisi bu bilgileri almış başka bir platformda başkalarıyla paylaşmış. E hani o emeği harcayan vatandaşın hakkı? Yarın öbür gün o vatandaş derse ki " benim emeğimi, benim bilgimi bana sormadan neden yayınlıyorsun, en azından adımı belirtme nezaketinde bulunsaydın bari " dediği zaman sen ne cevap vereceksin Polat arkadaşım? Aldım ve yapıştırdım, seni ilgilendirmez deme lüksün var mıdır? Etik olan şey paylaşımı yapan şahsın kaynağını belirtmesidir. Emeğe saygı benim düsturumdur, hepimizin de düsturu olmalıdır !!! Diğer bir mevzuya aklım takıldı ve hazır yazmaya başlamışken onu da dile getireyim! Benim bu siteye gelmemdeki amaç X bir koltuğa oturmak değildi. Siteyi kuran ve yönetici arkadaşlarımızın teklif etmesi üzerine ve kabul etmemden dolayı İZMİR Temsilciliğine getirildim. Temsilci olmuşum olmamışım ne farkedecek ki, ben burada olmaktan bir şekilde mutluyum zaten. Haa, şayet bu göze batıyorsa, istenmiyorsam, rahat davranamayacaksam, eleştiri hakkımı kullanamayacaksam iade ederim yetkimi ve tribüne çıkarım.Ben bu stadda olmaktan mutluyum, ha orda ha burda.. En azından rengim belli.. Sevgili yönetici arkadaşlarım; Sanırım, normal üye arkadaşlarım gibi olmak hem onları hem de beni daha huzurlu kılacak.Yetkilerimin alınmasını rica ediyorum.. Teşekkür ederim.. |
||||||
Can Düzyatan
1972 B rh + İzmir |
||||||
![]() |
||||||
ErolSen ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2009 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 247 |
|||||
faydalı bir paylaşım olmuş teşekkür ederim.
|
||||||
Erol ŞEN
ESKİŞEHİR 21.02.1985 B Rh + 2005 206 X Line 1.4 O.V |
||||||
![]() |
||||||
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
|||||
göze batma, istenmemek, rahat davranamamak, eleştiri hakkını kullanamamak gibi bi durum kesinlikle yok Can abi onuda nerden çıkardın ?
Bir arkadaşın aklına geldiğini yazmasıyla böyle bir hisse kapılmadın herhalde ?
Ben yetkilerinin alınması kararına karşıyım şahsen..sende bir düşün isterim..
|
||||||
A3
|
||||||
![]() |
||||||
alpayarzu ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alpayarzu
|||||
Teşekkürler :)
|
||||||
darbeler yesende yüreğine affetmek en asil intikam.
|
||||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |