![]() |
|
Direksiyondan gelen ses |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Celalettin ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 86 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Celalettin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Şubat 2010 Saat 10:50 |
Haşim usta merhaba.Direksiyonu tam ortadan sağa veya sola 10 derece çevirdiğimde(yürür halde veya rolantide çalışırken) bir ses gelmeye başladı.Uğultu falan değil bir küçük sürtme -temas sesi gibi.Tink-tink gibi mesela.Araç 30.000 km de.Dün farkettim canım sıkıldı neden yapar acaba çokta dikkatli kullanıyorum.Selamlar ve şimdiden teşekkürler.
|
|
celalettin 2006-307 1.6 hdi 110hp
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
![]() ![]() ![]() ![]() |
direksiyon tarafından mı lastik tarafından mı geliyor?? yüksek devirde yapıyormu?
|
|
![]() |
|
Celalettin ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 86 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Celalettin
Direksiyon ile gövde bağlantısı arasından geliyor.Yüksek devirde kontrol etmedim ama sanki bir küçük bir dokunuş veye anlık sürtme sesi gibi.Geç cevapladığım için kusuruma bakma ustacım.
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Celalettin
Biraz önce yüksek devirde denedim ses yapıyor.Sanki metal bir dile anlık bir temas gibi.Her iki yöne cevirdiğimdede aynı ses var.Direksiyon simidinden değil Plastik bağlantı yerinden geliyor.
|
|
|
|
![]() |
|
bbcb ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2009 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tahminimce direksiyonun göbegindeki bilyadan geliyo direksiyonu sökürüp bilyaları kontrol ettirmende fayda var bilyalarda sorun yoksa o bölgeyi temizletip yaglasınlar sorun büyük ihtimalle düzelecektir
|
|
peugeot sport
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Celalettin
Teşekkürler adaşım.
|
|
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
aynı sorun bndede var sola kırdığımda tak diye ses geliyor birkere yapıyor bu sesi
|
|
![]() |
|
Eleanor_ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
kardeş eger sorunu bulduysan paylaşırsan iyi olur gercekten aynı sorun bendede var vık vık sesler geliyo sinir bozucu bi ses
|
|
![]() |
|
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
Bende uğultu geliyo çok az. Direksiyon pompası bozuluyor diye korkuyorum. daha 24000 de araba
|
|
![]() |
|
Eleanor_ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
valla bende pompadan diye korkuyorum insallah bi sorun cıkarmaz yaa
|
|
![]() |
|
bbcb ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2009 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 106 |
pompa bozuluyor gibi veya bozulursa direksiyonda bariz bi şekilde sertleşme olur yani direksiyon kara direksiyon olur bu yazdıgım direksiyon power ı için gecerli bozulursa sakın tamir ettirmeyin hurdacılardan cıkma alın
Düzenleyen bbcb - 16 Nisan 2010 Saat 19:35 |
|
peugeot sport
|
|
![]() |
|
mechnegg ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Aynı sorun bende de var arkadaşlar..Yardımcı olabilecek varsa sevinirim.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |