![]() |
|
2004 model 307 1.4 hdi XR Sis farı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
badcombatant ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Aralık - 1988 Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2010 Konum: İST-Sultanbeyli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 341 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı badcombatant
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Şubat 2010 Saat 23:04 |
|
Belki çok kolay bi soru ama ilk defa peugeot arabası kullanıyorum araca çok yabancıyım araştırdığımda bu modellerde sis farı olduğunu öğrendim (belkide yanlış biliyorum :D) önceki aracımı götürdüğüm oto elektrikçiye götürdüm aracımı sis farları yanmıyo diye baktı hatta beraber baktık sis lambası var farın içinde fakat koldan yaktığında arka sis lambası yanıyo göstergede de işareti çıkıyo fakat ön sisler yanmıyo aküden deneme amaçlı hat çektik çalıştı ordaki usta ben buna hiç karışmıyım sen en iyisi servise götür dedi aklım karıştı bilgisi olan arkadaşlar varmı nası bi sorun var yada sorun varmı aracımda?
|
||
![]() |
||
neo2400 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2010 Konum: Gebze-Tuzla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Aynı sorun bendede var ; Fakat far silecek kolunun değişmesi gerekiyor sanırım.Tesisatın far silecek koluna kadar geldiğini test ettinizmi ?
Düzenleyen neo2400 - 15 Şubat 2010 Saat 23:07 |
||
|
||
![]() |
||
badcombatant ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Aralık - 1988 Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2010 Konum: İST-Sultanbeyli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 341 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı badcombatant
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
yok denemedik zaten dediğim gibi aracın yabancısı olduğumdan pek fazla da kurcalatmek istemedim olmuyosa bırak mantığıyla uğraştık okadar
|
||
![]() |
||
the_beKKo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2008 Konum: 307 HDİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 520 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı the_beKKo
|
bizde 2005 var ben sordum hat çekmeleri lazım doğru ampulune kadar var ya hat çekicekler yada serviste com2000 (başka bir parçada olabilir ) :) alıcaksınız sanırım oda baya bi para oto elektrikçileri hat çeker ona diye biliyorum :)
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı badcombatant
|
com2000 direksiyonda bulunan far silecek kolları değilmi ama mantıksız
değilmi herşey var sadece hat yok yada hat dahi var ama arada başka bi eleman
yok sigorta röle falan ilginç galiba dediğin gibi bi hat çektirilmesi
gerekiyo
|
||
![]() |
||
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
|
abi sakın kolu çevirme servise götür ücretsiz check up da yaparlar yanında ne dir kaça hallolur sölerler bu elekrtikçiler pis insanlar kardeşim benim göstergem gitti yanarım da ona yanarım teybimi kurtardım ona dua ediyom servise git neymiş öğren helal süt emmiş insan evladı bir elktrikkçi bul ama hat çektirme abicim sakın ha...
|
||
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı badcombatant
|
bi sis farı için bu riske hiç giremem eğer öyleyse ekran falan gidicekse hiç uğraşamam iyiki çektirmemişim hattı. Anlaşıldı en yakın zamanda servis yolu göründü bana :D |
||
![]() |
||
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
|
istanbuldaysan, yetkili serviste tanıdık elektrikçi arkadaşa yönlendiriyim.
|
||
Hadi, 1981, İstanbul
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı badcombatant
|
Şuanda çalıştığım iştn dolayı şehir dışındayım ama istanbulda yaşıyorum yardımcı olursanız sevinirim tabiki
|
||
![]() |
||
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
|
Benim aracımda da sis farları sonradan takılma com2000 taktırmak yerine benim araçta olduğu gibi müsait bi yere buton yaptırıp ordan aç/kapa yapabilirsin.
|
||
A3
|
||
![]() |
||
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
|
arkadaşımıza özelden mesaj attım ve yardımcı olabilecek bir yetkili servise ve ustaya yönlendirdim. |
||
Hadi, 1981, İstanbul
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı badcombatant
|
Yardımlarınızdan ve çözüm yolu gösterdiğiniz için teşekkürler en kısa zamanda halledicem bu sorunu... |
||
![]() |
||
serdar1928 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serdar1928
|
arkadaslar merhaba ben çorumdan serdar sıs farının baglamak cok zor bır ış degıl bendede 307 var sadece yapacakları sıgorta kutuusndan arka sıse gıden kabloyu on sısın kablosuna baglayacaklar bu kadar bende otoektırıkcıyım bu kadar acımasız olayın lütfen
![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |