Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

2004 model 307 1.4 hdi XR Sis farı

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 307
Forum Tanımlaması: Peugeot 307, 2001-2008 yılları arası üretilen küçük bir aile otomobilidir. 2002'de Yılın Avrupalı ​​Otomobili ödülü almıştır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=7993
Tarih: 07 Ağustos 2025 Saat 05:09
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: 2004 model 307 1.4 hdi XR Sis farı
Mesajı Yazan: badcombatant
Konu: 2004 model 307 1.4 hdi XR Sis farı
Mesaj Tarihi: 15 Şubat 2010 Saat 23:04
Belki çok kolay bi soru ama ilk defa peugeot arabası kullanıyorum araca çok yabancıyım araştırdığımda bu modellerde sis farı olduğunu öğrendim (belkide yanlış biliyorum :D) önceki aracımı götürdüğüm oto elektrikçiye götürdüm aracımı sis farları yanmıyo diye baktı hatta beraber baktık sis lambası var farın içinde fakat koldan yaktığında arka sis lambası yanıyo göstergede de işareti çıkıyo fakat ön sisler yanmıyo aküden deneme amaçlı hat çektik çalıştı ordaki usta ben buna hiç karışmıyım sen en iyisi servise götür dedi aklım karıştı bilgisi olan arkadaşlar varmı nası bi sorun var yada sorun varmı aracımda?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: neo2400
Mesaj Tarihi: 15 Şubat 2010 Saat 23:07
Aynı sorun bendede var ; Fakat far silecek kolunun değişmesi gerekiyor sanırım.Tesisatın far silecek koluna kadar geldiğini test ettinizmi ?

-------------

Mesaj Tarihi: 15 Şubat 2010 Saat 23:10
yok denemedik zaten dediğim gibi aracın yabancısı olduğumdan pek fazla da kurcalatmek istemedim olmuyosa bırak mantığıyla uğraştık okadar 

Mesajı Yazan: the_beKKo
Mesaj Tarihi: 15 Şubat 2010 Saat 23:17
bizde 2005 var ben sordum hat çekmeleri lazım doğru ampulune kadar var ya hat çekicekler yada serviste com2000 (başka bir parçada olabilir ) :) alıcaksınız sanırım oda baya bi para oto elektrikçileri hat çeker ona diye biliyorum :)

Mesaj Tarihi: 15 Şubat 2010 Saat 23:26
com2000 direksiyonda bulunan far silecek kolları değilmi ama mantıksız değilmi herşey var sadece hat yok yada hat dahi var ama arada başka bi eleman yok sigorta röle falan ilginç galiba dediğin gibi bi hat çektirilmesi gerekiyo

Mesajı Yazan: vbmaster
Mesaj Tarihi: 15 Şubat 2010 Saat 23:39
abi sakın kolu çevirme servise götür ücretsiz check up da yaparlar yanında ne dir kaça hallolur sölerler bu elekrtikçiler pis insanlar kardeşim benim göstergem gitti yanarım da ona yanarım teybimi kurtardım ona dua ediyom servise git neymiş öğren helal süt emmiş insan evladı bir elktrikkçi bul ama hat çektirme abicim sakın ha...

-------------
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...

Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model
1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II)
Otoban faresi :) ARh(+)

Mesaj Tarihi: 15 Şubat 2010 Saat 23:51
Orjinalini yazan: vbmaster vbmaster Yazdı:

abi sakın kolu çevirme servise götür ücretsiz check up da yaparlar yanında ne dir kaça hallolur sölerler bu elekrtikçiler pis insanlar kardeşim benim göstergem gitti yanarım da ona yanarım teybimi kurtardım ona dua ediyom servise git neymiş öğren helal süt emmiş insan evladı bir elktrikkçi bul ama hat çektirme abicim sakın ha...

bi sis farı için bu riske hiç giremem eğer öyleyse ekran falan gidicekse hiç uğraşamam iyiki çektirmemişim hattı. Anlaşıldı en yakın zamanda servis yolu göründü bana :D

Mesajı Yazan: H-a-d-i
Mesaj Tarihi: 16 Şubat 2010 Saat 00:03
istanbuldaysan, yetkili serviste tanıdık elektrikçi arkadaşa yönlendiriyim.

-------------
Hadi, 1981, İstanbul

Mesaj Tarihi: 16 Şubat 2010 Saat 00:10
Şuanda çalıştığım iştn dolayı şehir dışındayım ama istanbulda yaşıyorum yardımcı olursanız sevinirim tabiki 

Mesajı Yazan: EminÖNAL
Mesaj Tarihi: 16 Şubat 2010 Saat 08:59
Benim aracımda da sis farları sonradan takılma com2000 taktırmak yerine benim araçta olduğu gibi müsait bi yere buton yaptırıp ordan aç/kapa yapabilirsin.

-------------
A3

Mesajı Yazan: H-a-d-i
Mesaj Tarihi: 16 Şubat 2010 Saat 17:01
Orjinalini yazan: badcombatant badcombatant Yazdı:

Şuanda çalıştığım işten dolayı şehir dışındayım ama istanbulda yaşıyorum yardımcı olursanız sevinirim tabiki 

arkadaşımıza özelden mesaj attım ve yardımcı olabilecek bir yetkili servise ve ustaya yönlendirdim.

-------------
Hadi, 1981, İstanbul

Mesaj Tarihi: 16 Şubat 2010 Saat 21:02
Orjinalini yazan: h_307 h_307 Yazdı:

Orjinalini yazan: badcombatant badcombatant Yazdı:

Şuanda çalıştığım işten dolayı şehir dışındayım ama istanbulda yaşıyorum yardımcı olursanız sevinirim tabiki 

arkadaşımıza özelden mesaj attım ve yardımcı olabilecek bir yetkili servise ve ustaya yönlendirdim.

Yardımlarınızdan ve çözüm yolu gösterdiğiniz için teşekkürler en kısa zamanda halledicem bu sorunu...

Mesajı Yazan: serdar1928
Mesaj Tarihi: 05 Mart 2010 Saat 22:55
arkadaslar merhaba ben çorumdan serdar sıs farının baglamak  cok zor bır ış degıl bendede 307  var sadece yapacakları sıgorta kutuusndan arka sıse gıden kabloyu on sısın kablosuna baglayacaklar bu kadar bende otoektırıkcıyım bu kadar acımasız olayın lütfenGülme

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net