![]() |
|
Stop Etme sorunu (Çözüldü) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Hacı ![]() 2. Vites ![]() ![]() 11 - Ekim - 1981 Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Ocak 2010 Saat 18:19 |
arkadaşlar burada ne kadar çare bulabilirim bilmiyorum ama aracımda bir sorun var
yaklaşık 1 ay kadar önce araç durduğu yerde ortalama 1 hafta kullanmadım sabah işe gitmek için bindim çalıştı tam hareket edecekken stop etti hadi bismillah dedim marş basıyor fakat çalışmıyor baya uğraştım ama çalıştıramadım motorcu bi arkadaşım geldi ateşleme bobini ve motorun altında bi parça var onu denedi değiştirerek ama çalışmadı yine aynı. Çekelim dedi çektik servise telefon etti bana beyin sorunlu format attıracağım dedi onada tamam dedik akşam getirdi teslim etti sorun yoktu 1 hafta önce bu gün arabayı bıraktım kapının önüne kar kış dı vs derken hiç çalıştırmadım dün akşam çalıştırdım 20 km kadar biyere gittim dönerken tekrar bastım yine aynı şekilde çalıştı ama tam hareket edecekken yine stop uğraş uğraş yok aracı yerinden biraz hareket ettirdim bastım marşa çalıştı yolda ayağımı gazdan çekince stop etmeye başladı bu bisüre sonra düzeldi 5 km kadar gidince neyse öyle böyle kapıya kadar getirdim gece 12 civarı kapıda stop ettim tekrar basayım dedim yine yok yine yerinden biraz hareket ettirdim bastım çalıştı. acaba düzelirmi bu sorun ?
bu arada 2000 roland garros benzinli... Düzenleyen afacan52 - 02 Şubat 2010 Saat 10:43 |
|
![]() |
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Beyine format nedir yahu?? ilk defa duyuyorum.. yakıt pompası ile ilgili sıkıntı olabilir düşüncesindeyim. Basıncını ölçtürmekte fayda var.
|
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Haşim abi, marşa basıyosun, çalışmıyor. anladığım kadarıyla aracı az itekleyip hareket ettirince çalışıyor. bu nasıl bi durum ? acaba marş otomatiği, kayışları ile ilgili bir sıkıntı ihtimali var mıdır?
|
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
araç 206 mı kaç model ?
|
|
|
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
kendi yazdığına göre , 2000 roland garros benzinli...
Düzenleyen h_307 - 31 Ocak 2010 Saat 09:24 |
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
marşa basmamaktan kasıt nedir? sadece tık sesimi geliyor soksa marş sıyırıp boşa mı çeviriyor?? yada motor çeviriyor ama arama kapmıyormu??
|
|
![]() |
|
Hacı ![]() 2. Vites ![]() ![]() 11 - Ekim - 1981 Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
![]() ![]() Düzenleyen afacan52 - 01 Şubat 2010 Saat 10:34 |
|
![]() |
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
motor beynını altında çiftli role kutusu genellıkle 206 larda onu bozuyor veya bobin 3. olarak benzin pompasından yapabılır ıstanbul avrupa yakasındaysanız yardımcı olurum
|
|
|
|
![]() |
|
abicim size yakınım aslında ikitelli desiniz anladığım kadarıyla ben halkalı dayım ama araç resimde gördüğünüz yerde duruyor yani çekmek lazım ama anca akşam yada sabah erken saatte çekmemiz lazım iş saatleri dışında yani :( |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
halkalının neresındesınız ıstersenız çekmekle felan uğraşmayalım gelip yerındede olayı çözeriz bi akşam gelr hallederız
Düzenleyen peugeotefe - 01 Şubat 2010 Saat 14:27 |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
abi kusura bakma foruma bakamadım biraz işlerim vardı sen benı akşam kaçta çıkarsan ara 0531 363 67 66 efe benım ismim adresı verırsın gelırım abı maksat iş çözülsün
|
|
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
hallederız abı sıkma canını
|
|
|
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
gazdan çekince stop ediyorsa motor regülatörü olabilir
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |