Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >307
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 307 lpg sorunu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

307 lpg sorunu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
yzt06 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yzt06 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 307 lpg sorunu
    Gönderim Zamanı: 04 Ocak 2010 Saat 18:03
ARkadaşlar 307 aracımda ecotech marka lpg var..bilindiği gibi ilk çılışırken benzinle çalışıp sonra gaza geçiyor..ayda 40 liralık benzin koyuyorum.sadece ilk çalışması için harcadığı benzin bu...ayda 140 liralıkda gaz alıyorum.toplam ayda yakıta verdiğim 180 lira..toplam  bir ayda gittiğim km 600 km..kilometrede 30 kuruşa geliyor.benzinle bile 35 kuruş yakıyor bu araba...başına böle bi durum gelen varmı?lpg li 307 kullananlar ne kadar yakıyor.?ayda ne kadar benzin koyuyor..?bilgisi olanların mesajlarını bekliyorum..
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR...
Yukarı Dön
Onur Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Onur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ocak 2010 Saat 18:47
araba lpg de km de ne yakıyor?
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
Yukarı Dön
H-a-d-i Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı H-a-d-i Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ocak 2010 Saat 18:50
Orjinalini yazan: yzt06 yzt06 Yazdı:

bir ayda gittiğim km 600 km..kilometrede 30 kuruşa geliyor.

30 Krş demiş...

iyi bir ustaya iyi bir ayar yaptırman lazım. tahminimce 25 Krş altına da düşmez (şehiriçi)

Düzenleyen h_307 - 04 Ocak 2010 Saat 18:51
Yukarı Dön
Onur Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Onur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ocak 2010 Saat 18:51
Orjinalini yazan: h_307 h_307 Yazdı:

bir ayda gittiğim km 600 km..kilometrede 30 kuruşa geliyor.

30 Krş demiş.
abi benzinde var onun içinde
Yukarı Dön
H-a-d-i Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı H-a-d-i Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ocak 2010 Saat 18:52
iyi ya işte. net ortalamayı almış. yakıta verdiği tüm parayı, toplam gittiği yola bölmüş. adam mühendis, yanlış hesap yapmaz.

Düzenleyen h_307 - 04 Ocak 2010 Saat 18:52
Yukarı Dön
Onur Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Onur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ocak 2010 Saat 18:56

iyi ya işte. net ortalamayı almış. yakıta verdiği tüm parayı, toplam gittiği yola bölmüş. adam mühendis, yanlış hesap yapmaz.
lpg de ne yakıyo onu merak ettim ben o hesapları bizde yapıyoruz akşama kadar Big smileBig smileBig smile  bende teknikerim düz mantık bu
Yukarı Dön
H-a-d-i Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı H-a-d-i Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ocak 2010 Saat 19:04
yaa adam yazmış işte. 140 TL LPG almış, 40 TL benzin. 600 km yol gidiyormuş.

sen de 140 ı 600 e bölüver.

23 Krş...al onu da ben bölüveriyim.
Yukarı Dön
Onur Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Onur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ocak 2010 Saat 19:09

yaa adam yazmış işte. 140 TL LPG almış, 40 TL benzin. 600 km yol gidiyormuş.

sen de 140 ı 600 e bölüver.

23 Krş...al onu da ben bölüveriyim.
niye kızıyon abi Big smile dikkali okumamışım ben
Yukarı Dön
H-a-d-i Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı H-a-d-i Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ocak 2010 Saat 19:25
hesaplıyacağını biliyorum zaten de okumadığına takıldım. sadece başlığa baktın..

kızmam ben, canını yirim senin..
Yukarı Dön
Onur Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Onur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ocak 2010 Saat 19:27

hesaplıyacağını biliyorum zaten de okumadığına takıldım. sadece başlığa baktın..

kızmam ben, canını yirim senin..
hadi abi bombasın sen varyaaaaaaaa dikkatli okuycam artık bak sözBig smileBig smileBig smile
Yukarı Dön
yzt06 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yzt06 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ocak 2010 Saat 23:54
abicim benzini nie hesaplamıcamki..onada para veriyorum.onunla gittiğimde  600 km nin içinde=)millet ayda 10 liralık benzin koyuyorum diye.ben ayda 40 lira koyuyorum..kesin bi bit yeniği var bu işte))=)=)
Yukarı Dön
yzt06 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yzt06 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ocak 2010 Saat 23:55
göstercem lpg ciye..benzinde 35 kuruş yakıyor..ne gerek var tüpe o zman..=)
Yukarı Dön
Onur Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Onur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ocak 2010 Saat 23:56
havalar sogudu birazcık daha artar yakıt ama o kdrda degil baktırmakda fayda var
Yukarı Dön
fatih1903 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı fatih1903 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Ocak 2010 Saat 08:47
walla dostum benim arabamda 2003 xr 307 triptonic  atiker sıralı sistem LPG var son zamdan önce LPG de 20 kr yakıyordum en fazla ayda ya 10 tl lik  yada 20 tl lik gaz alıyorum sen aracını bi ustaya göster ama peugeot ustası olsun !
Yukarı Dön
yzt06 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yzt06 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Ocak 2010 Saat 12:15
ewt göstercem..ayda 40 lira benzin çok fazla gerçekten..
Yukarı Dön
selcuk-307 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı selcuk-307 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ocak 2010 Saat 01:06
selam arkadaşım benimde 307 XT otomatik vites aracım var ben 32 litre lpg ile 250-300 km arası yol yapıyorum. aracım 110 beygir olduğu için her ay lpg^ye bakım yaptırmak zorunda kalıyorum birkaç servisle ve birkaç lpg dönüşüm sistemleri ustusıyla görüştüm hepsi de 307"lerin lpg"yi sevmediğini ve düzenli çalışmadığını söylüyor benim ustam bostancı sanayisinde yurtmotor sport var harun usta o bana düzenli bakımlarını yaptırırsan ve arabayı sakin kullanırsan sorun çıkmaz dedi ve nitekim öyle oldu fakat havaların soğuk olduğu dönemlerde aracım gaz yemiyor ve bazen stop ediyor soğuk havalarda mümkün olduğu kadar hararet 70 olana kadar gazı kapalı tut. aksi takdirde araç gaz yemesi için fazla lpg çekiyor ve yakamadan dışarı atıyor buda aracın teklemesine ve stop etmesine neden oluyor. birde her 10,000km"de lpg"nin gaz filtresini değiştirt.
Yukarı Dön
swanky01 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı swanky01 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Ocak 2011 Saat 03:05
merhaba arkadaşlar benim aracım 2004 model 307 xs triptonic vites.Atiker marka lpg sistemi var.Çok sorun yaşıyorum.Aracın lpg ye geçmesi biraz sıkıntılı oluyor.Araç lpg ye geçtiğinde de sıkıntılar bitmiyor. mesela kalkışlarda stop etmesi,gaza basmadğım halde aracın ileriye fırlaması. yakıt tüketimi de 1 litre lpg ile 6.5 km gidiyor.yani km de yaklaşık 0.350 tl yakıyor.Bu değer biraz fazla değil mi?Birde araç lpg de çalışmasına rağmen benzin ibresi sürekli düşüyor.lpg servisine sordum benzinin eksilmediğini araçta yol bigisayarı olduğundan araç kendini benzinde gidiyormuş gibi hissediyormuş.Bu anlatıklarım normalmi.yardımcı olursanız sevinirim.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Ocak 2011 Saat 13:30
Orjinalini yazan: selcuk-307 selcuk-307 Yazdı:

selam arkadaşım benimde 307 XT otomatik vites aracım var ben 32 litre lpg ile 250-300 km arası yol yapıyorum. aracım 110 beygir olduğu için her ay lpg^ye bakım yaptırmak zorunda kalıyorum birkaç servisle ve birkaç lpg dönüşüm sistemleri ustusıyla görüştüm hepsi de 307"lerin lpg"yi sevmediğini ve düzenli çalışmadığını söylüyor benim ustam bostancı sanayisinde yurtmotor sport var harun usta o bana düzenli bakımlarını yaptırırsan ve arabayı sakin kullanırsan sorun çıkmaz dedi ve nitekim öyle oldu fakat havaların soğuk olduğu dönemlerde aracım gaz yemiyor ve bazen stop ediyor soğuk havalarda mümkün olduğu kadar hararet 70 olana kadar gazı kapalı tut. aksi takdirde araç gaz yemesi için fazla lpg çekiyor ve yakamadan dışarı atıyor buda aracın teklemesine ve stop etmesine neden oluyor. birde her 10,000km"de lpg"nin gaz filtresini değiştirt.

"110 beygir olduğu için her ay lpg^ye bakım yaptırmak zorunda kalıyorum " cumlesını neye dayanarak soyledın bır anlam veremedım. aracın gucuyle lpg bakımının bır alakası yok. ıster 110 ıster 210 ıster 310 bg olsun. ayrıca yazdıgın yorumlar sana mı aıt yoksa etraftan duydukların mı bılemıyorum ama pek gercegı yansıtmıyor bılmenı ısterım... yanlıs oldugunu belırtmemız lazım cunku bu yorumları okuyacak baska kımselerde yanlıs yonlenmıs olacaklardır.

her ay lpg ye ne bakımı yapıyorsun anlayamadım ve merak ettım. lpg olunca araca ozel bır bakım yapılmasına gerek yok. 10.000 km bır perıyodık bakımı yapılır o kadar. fıltreler degısır, kaçak kontrolu yapılır, çalışma ayarlarına bakılır. esasında pıyasada cok kısı bunu bıle yaptırmıyor. hemde bu kısılerden bazıları "hıc bakım yapmadan bılmem su kadar km yaptım tık demedı" gıbı cumleler kuruyor. tabı buda dogru degıl...

307 lerın lpg sevmedıgı tamamen bılgısız becerıksız ustaların kendı takamadıkları ıcın uydurdukları bır efsanedır. ayrıca bu motor 307 nın harıcındede bırcok aracta kullanıldı. mesela 206da, xsarada, c2de, c3te, c4te...  bırseyı kabul etmek gerekır kı pug motorları lpg konusunda bıraz hassas. bu yuzden bılıncsız ellerde cok cabuk sıkıntı cıkarıyor. ama buda lpg takılamadıgı, duzgun calısmadıgı, sevmedıgı anlamına gelmez... duzgun montaj olduktan sonra ıster sakın kullan ıster sıkıstır hıcbırsey olmaz. ben ıster sakın gıdıyorum ıster sıkıstırıyorum sorunsuz kullanıyorum...

"""soguk havada gaz yememesının stop etmesının sıkıntı cıkarmasının nedenıde ayardır""" ustune basarak soyluyorum. sen 70C ye kadar benzın tuketırsen lpg nın ne anlamı kaldı. bol bol benzın tukettıkten sonra tasarrufu nerede bu ısın? cok kısı her ay yada en fazla 1000 kmde bır 50-60 lıralık benzın alıyor. ben cok uzun zamanda bır benzın alıyorum. ben bugunlerdekı gıbı 5-6C soguk gunlerde bıle aracımı calıstırıyorum 100m gıttım gıtmedım 15C de tık lpg ye gecıp devam edıyorum...

sıze cok uzun zamanda bır benzın almamın detayını rakamlarla acıklayacagım muhtemelen ınanmayacaksınız.
ARACIMA EN SON 02.Hazıran.2010 da 50TL lık BENZIN ALMISIM. o zaman benzın 3,65TL cıvarındaydı.
50TL/3.65TL=13.7 LT benzın eder. buda 55LT lık depomun tam ceyregıne denk gelıyormus. benzın aldıgımda gostergem ceyrek depoymus yarım depoya yukselmıs. nerden bılıyorum dersenız cunku ben bunları not alıyorum. hazırandakı km sayacım 107.450 yı gosterıyormus.

bugun aracımın kmsı 118.000 cıvarında tam hatırlamıyorum. en son benzın aldıgımdan bu gune kadar 10.000 kmden fazla yol yapmısım. BENZIN GOSTERGEM SUANDA CEYREK DEPONUN BIRAZ ALTINDA... bu 10.000 km ıcınde 3 defa uzun yol yaptım onuda soylemelıyım.

SONUC OLARAK suan zamlı halıyle 100TL lık benzın alsam fazla gelır yarım depoyu gecer. yanı almıs oldugum benzınle bu kadar km yapmısım... TAKDIR SIZIN

bu ısın ılmıde erken lpg ye gecmekte... bu durum en basta montajın hassasıyetı ıle alakalı ve ardındanda duzgun ayar yapılmasıyla mumkundur. hıcbır ustanın elı degmemıstır. ama bunu herkes yapamayabılır. her sıstemde ve her aracta olmayabılır.
ben atıker kullanıyorum ve cok memnunum. bakım olarakta 10.000km sadece fıltre degıstım...

sunuda eklemeden gecmeyeyım. ıstanbul ıcınde yukarıda acıkladıgım kadar lpg ye erken gecmemle bırlıkte 100km de ortalama 10-11lt lpg tuketmekteyım...

Düzenleyen cecoli - 05 Ocak 2011 Saat 14:24
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Ocak 2011 Saat 14:08
Orjinalini yazan: cecoli cecoli Yazdı:

Orjinalini yazan: selcuk-307 selcuk-307 Yazdı:

"""soguk havada gaz yememesının stop etmesının sıkıntı cıkarmasının nedenıde ayardır""" ustune basarak soyluyorum. sen 70C ye kadar benzın tuketırsen lpg nın ne anlamı kaldı. bol bol benzın tukettıkten sonra tasarrufu nerede bu ısın? cok kısı her ay yada en fazla 1000 kmde bır 50-60 lıralık benzın alıyor. ben cok uzun zamanda bır benzın alıyorum. ben bugunlerdekı gıbı 5-6C soguk gunlerde bıle aracımı calıstırıyorum 100m gıttım gıtmedım 15C de tık lpg ye gecıp devam edıyorum...

sıze cok uzun zamanda bır benzın almamın detayını rakamlarla acıklayacagım muhtemelen ınanmayacaksınız.
ARACIMA EN SON 02.Hazıran.2010 da 50TL lık BENZIN ALMISIM. o zaman benzın 3,65TL cıvarındaydı.
50TL/3.65TL=13.7 LT benzın eder. buda 55LT lık depomun tam ceyregıne denk gelıyormus. benzın aldıgımda gostergem ceyrek depoymus yarım depoya yukselmıs. nerden bılıyorum dersenız cunku ben bunları not alıyorum. hazırandakı km sayacım 107.450 yı gosterıyormus.

bu ısın ılmıde erken lpg ye gecmekte... bu durum benım kendı becerımdır. hıcbır ustanın elı degmemıstır. ama bunu herkes yapamayabılır. her sıstemde ve her aracta olmayabılır.
ben atıker kullanıyorum ve cok memnunum. bakım olarakta 10.000km sadece fıltre degıstım...

sunuda eklemeden gecmeyeyım. ıstanbul ıcınde yukarıda acıkladıgım kadar lpg ye erken gecmemle bırlıkte 100km de ortalama 10-11lt lpg tuketmekteyım...
Cecoli abim nedir bunun sırrı benim araç 35C de geçiyor mesafemde kısa işyerine gidiyorum anca geçiyor gaza ama nafile. Halen kurtulamadım bu benzinden. bende atiker kullanıyorum yapalım bi ayar bende artık rahat edeyim olmaz mı?
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Ocak 2011 Saat 19:23

göstercem lpg ciye..benzinde 35 kuruş yakıyor..ne gerek var tüpe o zman..=)

guzel kardesım bılıyorum alınacaksın ama daha once lpg konularında "benım aracımda ecotech marka takılı cok memnunum tavsıye ederım" dıyen sen degılmıydın??? :))

yalnız ben sana sunu soyleyeyım. motor benzınle calısırken tum degıskenlere gore kendını ayarlar her zaman optımumu yakalamaya calısır. ama lpg sıstemı sabıt bır ayara gore calısır. degıskenlere gore kendını ayarlayamaz. mısal olarak yazın ayar yapıldıysa sıcaklık farkından dolayı aynı ayar ıle kısın problem cıkabılır. en cok sıkıntı genelde kısın olur zaten. sen bır ayarlarına baktırmalısın...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 2011 Peugeot 308 - Elektrik Devre Arızası son mesaja git 6731 10 Alphanet
konu icon P tuşu son mesaja git 431 0 Ahmet2341
konu icon Üyelerimizin Meslek Bilgileri son mesaja git 12639 527 Saido26
konu icon 106 gti almak istiyorum yardımcı olursanız çok svi son mesaja git 563 0 Burak307xsi
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 322 0 Sezgindogan
konu icon 3008 1.2 puretech motor arızası son mesaja git 5102 1 Saido26
konu icon Yol bilgisayarı ayar son mesaja git 589 0 Adil.g
konu icon 206 1.4 felline benzinli son mesaja git 385 0 ercanqnc
konu icon 407 emniyet kemeri ön gergi ve airbag hatası son mesaja git 648 0 Xbulut46
konu icon Marş problemi son mesaja git 239 0 Kübra
konu icon pejo 206 1,4 2009 model stop etme sorunu son mesaja git 550 1 Altann
konu icon MANUEL 206 4. VİTESTE ÖTME SORUNU son mesaja git 754 1 Altann
konu icon motor yağ damlatma, yanık kokusu ve kaputtan duman son mesaja git 2258 0 Bayer
konu icon 206 XT elektriksel problemler son mesaja git 1014 0 AtomAdnan
konu icon Türk Askeri Çanakkale'de - Serdar Yıldırım son mesaja git 5575 5 Serdar102
konu icon Yağ Seviyesini Ayarlayın Uyarısı son mesaja git 4808 1 torekV
konu icon VİTES GEÇİŞİ son mesaja git 2037 0 peugeot301
konu icon ABS VE KAYGAN YOL UYARISI son mesaja git 508 0 samizel
konu icon seyir sırasında gaz kesme (Dizel) son mesaja git 2188 1 heavyburak26
konu icon 408 GT KOLTUK ISITMA PROBLEMİ son mesaja git 37309 2 elbir55
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JUNE EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Alphanet 2
Burak307xsi 1
Saido26 1
Ahmet2341 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English