|
307 Lpg |
Yanıt Yaz | Sayfa 123 4> |
Yazar | ||
ilterunsal
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2008 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ilterunsal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 21 Ekim 2009 Saat 12:16 |
|
merhabalar 307 ye en uygun lpg kiti hangisidir??? |
||
peugeotefe
4. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
|
|
hiç biri :D
|
||
|
||
fatih1903
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2009 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 301 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı fatih1903
|
|
hiç biride ya arabayı satıcam yada lpg taktırıcam efe napcaz ne önerirsin hepsinde sorun mu? çıkıyo lpg li 307 lerin ?
|
||
yzt06
2. Vites Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2009 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
benim 307 imde ecotech marka italyan lpg kiti var.ilk aldığımda bir sürü sorunu vardı.kırmızı ışıkta falan stop ediyordu.usta usta gezdim.bi sürü şeyi değiştirtdim.sorunu çözemediler.sonra baka bi usta buldum.basınç ayarını düzeltti.25 lira para aldı.şimdi sıkıntısı yok çok şükür.yani demek istediğim piyasada bir sürü bu işi anlamayan usta var.lpg işi basit bi usta işi değil.kalifiyeli bir iş.düzgün bir yere taktırmak en önemlisi..
|
||
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR...
|
||
ErkanKurnaz
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Temmuz 2009 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 453 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ErkanKurnaz
|
|
hiç biri :) ben 6 sene lpg li araç kullandım derdi bitmedi |
||
Erkan KURNAZ
1982/ERZURUM 0 RH + NİLÜFER/BURSA |
||
ocelot
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 83 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ben iki yıldır Milano kullanıyorum ve gördüğüm tek sorun şu; markası falan çok önemli değil, araç lpg'yi kabullenmiyor pek. dönüşüm yaptıracaksanız kendinizi şu manzaraya hazırlayın: tam randıman veremeyen benzin göstergesi ve sebepsiz bir şekilde sürekli yanan motor ikaz lambası.
bunlar sorun değil yeter ki tasarruf yapalım diyorsanız hiç durmayın, kendi aracımdan örnek vereyim 1 km'de yakıt tüketimi 0,120...
|
||
2002 307 XT 1.6 & BMD lpg
|
||
rocco86
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
lpg konusunda markadan çok önemli olan işçilik 900liraya atiker taktırıp hiç sorun yaşamayan arkadaşımda var 2200liraya teleflex taktırıp sorunu bitmeyen arkadaşımda var onun için bulunduğunuz ilde biraz araştırma yapıp en iyi olan ustayı bulup montajı ona yaptırmak...
|
||
Ragnarok
2. Vites Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Arkadaslar benim aracımda (Peugeot 206XS) romano marka lpg kit mevcut. Haklısınız aracın performansında 5 beygirlik bir kayıp yaratıyor. İlk kullanmaya basladıgımda motor ısıgı yakıyordu durup dururken. Ama aracı performans icin zorlamazsanız motor ısıgını kesinlikle yakmıyor. Yani aracı 4000 devirin üzerine cıkarmayın. Ben aracımı sürekli sakin ve 3000 devirde kullanıyourm. LPG, motoru zorladıgınızda benzine oranla daha fazla ısı yayıyor. Bu da motor ışıgının yanmasını saglıyor. İlk motor ışıgını yaktıgında kaputun altı cehennem gibi sıcaktı. O günden sonra hicbir problem yasamadım. Bakımlarını düzenli yaptırıyorum ve su ana kadar hicbir sorun yasamadım.
Yalnız ben uzun yolda 60tl ile 400 km yol yapabildim. 90-120km arasında hızım degiserek. Bu da 15 kurus eder. 12 kurus yakan arkadasları da ayrıca tebrik ederim. LPG nin bence kötü yanı motor calısırken (arac durmus haldeyken) normal benzinli araclara göre biraz daha fazla sarsıntı yapıyor. Onun haricinde ben lpgden memnunum. |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Arkadaslar merhabalar,aranıza yenı aldıgım 307 sayesınde katılmış bulunuyorum.307 yı almadan once bayagı bır arastırdım ve bu sıtede yazılanlar almam konusunda yol gösterdı herkese tesekkur ederım.
Birkaç sorum olcak,sıkıntım malum yakıt problemı ıle ılgılı ama; arac 2002 model xt bva 1600 motor 110 beygir tüp var aracta ve 30tl lık gazla 150 km sehır ıcı anca yapalımdım km de 200 bin yakması cok mu dersınız? 1.830tl den almıstım gazı,tecrubelerınızle yardımcı olursanız sevınırım.
diğer sorum yol bılgısayarındakı depodakı yakıtla toplam kat edılebılır mesafe sadece menzıne mı aıttır? yoksa gaz+benzın gibisinden bir hesaplama yapabılıyor mu yol bılgısayarı?
şimdiden tesekkur edıyorum.görusmek uzere Düzenleyen ultrAs - 02 Aralık 2009 Saat 10:20 |
||
H-a-d-i
3. Vites Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bence 0,20 TL gayet güzel yakıt. şu hava şartlarında, hele de yoğun trafik olan bi şehirdeyseniz bence normal. |
||
Onur
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
307 yi bilemiyorum ama ben 206 ıma taktrmak istemiştim bi ara çok sorun yaşarsın dediler. peugeot yapısı geregi lpg yi kabullenmeyen bi araba. ama en iyi randuman alacagın lpg kiti prins dediler. ki prins in üzerine lpg kiti yok şu an zaten
|
||
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
rafık yogun degıldı de bayram trafıgı bıraz yogundu sanırım :D tesekkur ederım fıkrnız ıcın,yol bılgısayarındakı gosterge hakkında fıkır belıtrecek olan var mı arkadaslar, toplam kat edılebılır mesafe,sadece benzıne dayalı mıdır? lpg+benzin midir? aynı sey ortalama yakıt ıcın de gecer lı,lpg ıle yol kat ederken ortalama sarfıyat lpg ye göre fıkır verebılır mı?
|
||
Ragnarok
2. Vites Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Bence sadece benzine göre hesap yapar yol bilgisayarı. Lpg'yi hesaplayacagını sanmıyorum.
|
||
Buğra
|
||
Onur
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bencede benzine dayalı ölçüm yapar lpg yi nerden ölçsün ki?...
|
||
|
||
EminÖNAL
MODERATOR P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
||
A3
|
||
yigit1989
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2009 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yigit1989
|
|
benzine gelen son zamdan sonra lpg taktırtmak şart oldu artık
|
||
Onur
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
||
|
||
EminÖNAL
MODERATOR P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Satın dizel alın kardeşim :)
en kötüsü bir iki kuruş fazla yakar lpg den ama ne dert var ne tasa
az yakar çok kaçar HDI :)
|
||
A3
|
||
tolllgapolllat
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tolllgapolllat
|
|
bende lovato marka lpg var şuana kadar hiçbir sorunla karşılaşmadım çokta memnunum tavsiye ederim..
|
||
06TP377
|
||
taylor 307
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı taylor 307
|
|
lovatonun hiç bir arabada sorun çıkardığını duymadım zaten..abimde astra cd de takılı fena memnun..bende brc taktırmayı düşünüorum.servis onu öneriyo.
|
||
307'm benim
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa 123 4> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |