![]() |
|
stop etme problemi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
emreogretmen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emreogretmen
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Ocak 2010 Saat 15:53 |
Sorunu çözdüm ateşleme bobinindeymiş. Değiştirdim. Haşim usta çok teşekkür ederim.
|
|
Emre
|
|
![]() |
|
emreogretmen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emreogretmen
![]() ![]() ![]() ![]() |
Haşim ustam, benim kayışı değiştiren ustayı aradım bir cihazdan bahsetti. Yarın aksam o cihazı getirip arabaya bağlayıp bakacakmış. Sanırım sizin de bilgisayara bağlamak dediğiniz bu cihazla yapılan ölcüm. Sorun görünür mü her şekilde bilgisayarda ya da bu cihazda ustam?
|
|
Emre
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Araç yüksek devirde ya benzin kesiyor yada ateşleme.. bilgisayara bağlayıp bir kontrol etmek lazım.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emreogretmen
Haşim ustam, stop ettikten sonra aracı ilk defa çalıstıryor gibi tekrar çalıştırdıgımda normal şekilde şarz ederek ateşleme yapıyor. Arıza veren lambalar sönüyor. Arac yoluna devam ediyor fakat bir süre sonra tekrar aynı sorunu veriyor. Aracı kesinlikle benzinsiz bırakmıyorum bu sorunlar olurken yarım depo benzin vardı arabada.
|
|
Emre
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Aklıma gelen yüksek devirde şarz dinamosu yetişemiyor olabilir. bu yüzden sordum kablolarını. Aracı durdurduktan sonra marşa verimli basıyormu? yani akü performansının azalması gibi birşey söz konusumu?
Birde depodaki benzin nasıl? Yakıt dipteykenmi yapıyor sorunu?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emreogretmen
Haşim Ustam, kayışı değiştiren usta teknik yeterliği olan biri gereken haasasiyeti gösterdiğini ve parçaların tamamını orjinal aldıgını biiyorum. Şarz dinamosuna zarar verdi mi bilmiyorum inan çok d aanlamıyorum bu işten. İlk aracım bu canım da fena sıkıldı, bir dünya masraf çıkarmasın kış günü durduk yere.
|
|
Emre
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Kayış değiştikten sonra mı arıza çıktı?.. Değiştiren usta hassas davrandı mı? şarz dinamosu kablolarına falan zarar vermiş olabilir mi?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Nasıl bir düğme fotoğrafını koyabilirmisin. Bazı modellerde Fuel Cut-off switch var.. Onamı bastı yoksa?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emreogretmen
Değerli arkadaşım benim de böyle bir sorunum var, site yönetimi affetsin ama buraya kopyalamak istedim. Siz ya da Haşim Usta bana da yardımcı olur mu ?
Merhaba, değerli arkadaşlar ciddi bir sorunum var. Yaklaşık bir ay önce 2001 model Peugeot 206 CC Triptronik bri araç aldım. Bu benim ilk arabam oldugu için en ufak problemde kafamda ciddi anlamda sıkıntı yaratıyor. Bu yüzden buradan paylaşmak istedim. Trigiyer kayışı,bujiler,hava filtresi ve arka fren balataları yeni değiştirdim.Hatta araba 92,000 km de su an ve 90.000 kmde yagı vs her seyi serviste değişmesine ragmen ben, içim rahat olsun diye yukarıda saydığım trigiyer kayısına kadar her bir şeyini servis dısında işinin ustası bir arkadaşın tamirhanesinde değiştirdim. Fakat Dun ve bugun araba içinde hafif bir benzin kokusu va bir süre sonra önce klima sonra araç stop etti ve ekranda akü lambası,yağ lambası,motor lambası üçü birden yandığını gördüm. Hemen sağa çektim. Hararete baktım. Hararet normaldi. Kontagı kapatıp tekrar çalıstırdım. Araç çalıştı ve yola devam ettim. Bugun, yine aynı sorunu verdi. Dikkat ettim, biraz hız yaptıgımda bu sorun daha çabuk oluyor. Acaba bunun nedeni ne olbilir arkadaşlar? Bilen ya da bu sorunu daha önce yaşamış ya da her hangi bir tavsiyesi olan var mı? Lütfen bana yardımcı olur musunuz
|
|
Emre
|
|
![]() |
|
ErkanKurnaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Temmuz 2009 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 453 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErkanKurnaz
geçmiş olsun
|
|
Erkan KURNAZ
1982/ERZURUM 0 RH + NİLÜFER/BURSA |
|
![]() |
|
206volkanist207 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206volkanist207
tesekkur ederim yardımın için
|
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
araç benzını veya ateşleme kesiyor olabilir.motor beyninin altında çiftli role kutusu var buyuk bi ihtimalle ondan kaynaklanıyodur .haşim abi mesajı görünce daha detaylı bilgi verir
Düzenleyen peugeotefe - 05 Eylül 2009 Saat 10:11 |
|
|
|
![]() |
|
206volkanist207 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206volkanist207
merhaba arkadaşlar
2000 model xr 1.4 aracım yolda hareket halindeyken araç birden stop ediyor tekrar marşa basınca çalısıyor birde 2hafta önce arkadasım kaputun içinde kırmızı bir dügmeye bastı bu araç çalısmazsa direk basılan bir butonmus bununla bir alakası olabilirmi?? yardımlarınızı rica ediyorum |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |