|
206 Sis'li Tampon Acilll |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |||
Sinan
2. Vites 31 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2009 Konum: Beyoglu/IST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 460 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 07 Mayıs 2009 Saat 17:38 |
||
acilll sis farlı tampon arıyorum. 2.el olursa cok iyi olur. veya fazla pahalı olmayan sıfır varsa bildiginiz bekliyorum.
|
|||
Emin
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2008 Konum: Koşuyolu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 658 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Kardeşim efe'yi bir ara derim cesuroğlu peugeot
+ YAKIŞIR
|
|||
hasimayaz
3. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
||
GTI mı arıyorsun sinan?? yoksa kısa tamponmu?.. kısa arıyorsan eğer hiç uğraşma kestir kendi tamponunu.. ayakları ve kesilecek yer tamponun arkasında hazır?.. ama düzgün kesmeleri gerekir
Düzenleyen hasimayaz - 07 Mayıs 2009 Saat 17:47 |
|||
t@lip
2. Vites 06 - Nisan - 1978 Kayıt Tarihi: 24 Mart 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 376 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Merhaba Sinan kardeşim, tamponu kestirme yoluyla olayı halledersen, özellikle sis farının açıp/kapatma işini nasıl halletiğini belirtirsen sevinirim (Hatta bir de resim... Süper olur.). Bu konuda benim duyduğum alternatifler:
1-Sonradan anahtar alıp takmak, farı bu anahtar yoluyla kontrol etmek,
2-COM 2000 kolunu değiştirip ön sis farını da koldan kontrol etmek,
3-mevcut koldaki arka sis farı kablolarına ön sis farlarını da bağlamak (sanıyorum en güzel yaklaşım bu)
Kolay gelsin..
|
|||
En iyisi senin olandır
|
|||
Sinan
2. Vites 31 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2009 Konum: Beyoglu/IST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 460 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
hasim abi benim aracın resimde gordugun tampon altı karlık kırıldı. bende komple tampon degıstırmek ıstıyorum sis farıda olmus olur istiyorum. seninkine benzer biseyde olabilir. sadece ön taraf lazım.
|
|||
Sinan
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
yok ben tamponu deldırmeyı dusunmuyorum. yenı bır sıs farlı tampon almayı dusunuyorum.
|
|||
SelmanBeber
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Mart 2009 Konum: kıbrıs- lefkoşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 261 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı SelmanBeber
|
||
com2000 değiştirmeye yada ek anahtar takmaya hiç gerek yok.
Anlayan her oto elektirikçi küçük bir röle yardımıyla ön sis farlarını arka sis farına bağlaya bilir.
ve böylelikle com2000 değişmeden yada aracın içine ek anahtar için delikler açmadan bu sorun halolur.
bu arada bende çıkma sis farı arıyorum yada ucuz bişiler :)
|
|||
3 in 1
FS 156 F-E-N-E-R-B-A-H-Ç-E |
|||
hasimayaz
3. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
||
Aynen bu şekilde.. arka sis farı beslemesine bir röle bağlayacaksınız. Röle direk akü voltajını sislere tetikleyecek. Dikkat edilmesi gereken en az 2,5 luk kablo kullanılması ve sislerin ara sigorta yardımıyla korunması.. Kablo, röle, sigorta kutusu ve sigorta toplam 20 TL gibi bir rakam tutar. elektrikciyede bi 20 lira atarsan tamamdır.. sisler Deppo marka olanları 45 - 50 TL. adet fiyatı. Başka bir dikkat edilmesi gereken husus 3 farklı modelde sis bulunuyor. Kısa tampon, GTI ve Feline tampon sisleri. Uygun sisi almazsanız ayakları oturmaz.
|
|||
peugeotefe
4. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
|
||
merhaba aradaşlar istersen elimde çıkmada mevcut sıfırda çıkmanın fiyatı 100 lira tamirat gerekiyor.
sıfır 80 tl sisli.gti modeli sıfır 250 çıkma 150
|
|||
|
|||
Sinan
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
gti model cıkma tamponunda sis varmı ? varsa yarın gelıp hemen alayım. ve buna boya ve montaj fiatıda dahılmı ? tam bı fıat alabılırmıyım.
|
|||
berko
2. Vites 02 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 27 Mart 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
bende tampon için özelden mesaj attım ama mesaj kutunuz dolu gönderemiyorum. fiyat hakkında ve tamponların durumu hakkında bilgi alcam. stoplarla takas erebilirim tamponu da.
|
|||
SelmanBeber
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Mart 2009 Konum: kıbrıs- lefkoşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 261 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı SelmanBeber
|
||
haşim usta ben burda elektrikçi ile konuştum sisleri sen bul getir dedi kestirme bana ayit röle montaj 150 TL alırım dedi.
Sence bu adam uçmuşmu yoksa normalmi...
Bu arada benim aracın resimleri sitede sen anlarsın bakarmısın lütfen benim PUG. tamponda içerde yerleri varmı yokmu diye.
|
|||
3 in 1
FS 156 F-E-N-E-R-B-A-H-Ç-E |
|||
Murat
1. Vites 08 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
2 adet gti sis farı. Fiyatı gayet iyi.
İlgilenen olursa link http://www.yedekparca.com/2291.html |
|||
hasimayaz
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
||
Uçmuş ki ne uçmuş.. Tamponu o sökecek kesecek biçecek, H1 lambalar ona ait, Elektrik kabloları,röle, sigorta, sisler ona ait ise fiyat normal ama yok sadece işçilikse çok be abicim.. Tamponların hepsinde var ayak.. Geçenlerde 2001 bi 206 ya taktım.. kesme işini arkadaş yapmış pek güzel olmamış o yüzden fitille düzeltim ben..
|
|||
Murat
1. Vites 08 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Benim araca gti tamponu olurmu? Yoksa çamurluklardan uymama problemimi oluşur.
|
|||
Sinan
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
sıssız tampona sıs uygulaması yapıldıgında orjınal gıbı olmuyormus. bendede yok gti tamponu alıcam senın gıbı :)
|
|||
Murat
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Gti tamponu oluyomu işte onu bilmiyorum. Pug parçacısı arkadaşım çamurluklardan olmayacağını söyledi.
Eğer olmuyorsa normal sisli yapacağım. |
|||
MirakGTI
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
oluyor arkadaşım. 206 hdi aracım vardı bende gtı tampon taktım cuk diye oturdu.
|
|||
Murat
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Bu çok iyi oldu o zaman. Hemen servisi arayıp değiştirteyim o zaman. Tşkler Mirak. |
|||
hasimayaz
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
||
Sadece 1-2 mm çamurluğa göre dışarda duruyor. Ama sıkıntı yok çok fazla göze batmıyor. Gayet şık oluyor.
|
|||
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |