206 Sis'li Tampon Acilll
Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TÜRKİYE ALIM-SATIM BÖLÜMÜ
Forum Adı: Alınık Parçalar
Forum Tanımlaması: arayıpta bulamadığınız parcalar eşyalar
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=5727
Tarih: 22 Aralık 2024 Saat 21:06 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com
Konu: 206 Sis'li Tampon Acilll
Mesajı Yazan: Sinan
Konu: 206 Sis'li Tampon Acilll
Mesaj Tarihi: 07 Mayıs 2009 Saat 17:38
acilll sis farlı tampon arıyorum. 2.el olursa cok iyi olur. veya fazla pahalı olmayan sıfır varsa bildiginiz bekliyorum.
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Emin
Mesaj Tarihi: 07 Mayıs 2009 Saat 17:45
Kardeşim efe'yi bir ara derim cesuroğlu peugeot
+ YAKIŞIR
|
Mesajı Yazan: hasimayaz
Mesaj Tarihi: 07 Mayıs 2009 Saat 17:46
GTI mı arıyorsun sinan?? yoksa kısa tamponmu?.. kısa arıyorsan eğer hiç uğraşma kestir kendi tamponunu.. ayakları ve kesilecek yer tamponun arkasında hazır?.. ama düzgün kesmeleri gerekir
|
Mesajı Yazan: t@lip
Mesaj Tarihi: 07 Mayıs 2009 Saat 17:52
Merhaba Sinan kardeşim, tamponu kestirme yoluyla olayı halledersen, özellikle sis farının açıp/kapatma işini nasıl halletiğini belirtirsen sevinirim (Hatta bir de resim... Süper olur.). Bu konuda benim duyduğum alternatifler:
1-Sonradan anahtar alıp takmak, farı bu anahtar yoluyla kontrol etmek,
2-COM 2000 kolunu değiştirip ön sis farını da koldan kontrol etmek,
3-mevcut koldaki arka sis farı kablolarına ön sis farlarını da bağlamak (sanıyorum en güzel yaklaşım bu)
Kolay gelsin..
------------- En iyisi senin olandır
|
Mesaj Tarihi: 07 Mayıs 2009 Saat 17:52
hasim abi benim aracın resimde gordugun tampon altı karlık kırıldı. bende komple tampon degıstırmek ıstıyorum sis farıda olmus olur istiyorum. seninkine benzer biseyde olabilir. sadece ön taraf lazım.
|
Mesaj Tarihi: 07 Mayıs 2009 Saat 17:57
yok ben tamponu deldırmeyı dusunmuyorum. yenı bır sıs farlı tampon almayı dusunuyorum.
|
Mesajı Yazan: SelmanBeber
Mesaj Tarihi: 07 Mayıs 2009 Saat 20:56
Talip_019 Yazdı:
Merhaba Sinan kardeşim, tamponu kestirme yoluyla olayı halledersen, özellikle sis farının açıp/kapatma işini nasıl halletiğini belirtirsen sevinirim (Hatta bir de resim... Süper olur.). Bu konuda benim duyduğum alternatifler:
3-mevcut koldaki arka sis farı kablolarına ön sis farlarını da bağlamak (sanıyorum en güzel yaklaşım bu)
Kolay gelsin.. |
com2000 değiştirmeye yada ek anahtar takmaya hiç gerek yok.
Anlayan her oto elektirikçi küçük bir röle yardımıyla ön sis farlarını arka sis farına bağlaya bilir.
ve böylelikle com2000 değişmeden yada aracın içine ek anahtar için delikler açmadan bu sorun halolur.
bu arada bende çıkma sis farı arıyorum yada ucuz bişiler :)
------------- 3 in 1
FS 156
F-E-N-E-R-B-A-H-Ç-E
|
Mesaj Tarihi: 07 Mayıs 2009 Saat 21:44
r3el Yazdı:
Talip_019 Yazdı:
Kolay gelsin.. |
com2000 değiştirmeye yada ek anahtar takmaya hiç gerek yok.
Anlayan her oto elektirikçi küçük bir röle yardımıyla ön sis farlarını arka sis farına bağlaya bilir.
ve böylelikle com2000 değişmeden yada aracın içine ek anahtar için delikler açmadan bu sorun halolur.
bu arada bende çıkma sis farı arıyorum yada ucuz bişiler :) |
Aynen bu şekilde.. arka sis farı beslemesine bir röle bağlayacaksınız. Röle direk akü voltajını sislere tetikleyecek. Dikkat edilmesi gereken en az 2,5 luk kablo kullanılması ve sislerin ara sigorta yardımıyla korunması.. Kablo, röle, sigorta kutusu ve sigorta toplam 20 TL gibi bir rakam tutar. elektrikciyede bi 20 lira atarsan tamamdır.. sisler Deppo marka olanları 45 - 50 TL. adet fiyatı. Başka bir dikkat edilmesi gereken husus 3 farklı modelde sis bulunuyor. Kısa tampon, GTI ve Feline tampon sisleri. Uygun sisi almazsanız ayakları oturmaz.
|
Mesajı Yazan: peugeotefe
Mesaj Tarihi: 07 Mayıs 2009 Saat 22:17
merhaba aradaşlar istersen elimde çıkmada mevcut sıfırda çıkmanın fiyatı 100 lira tamirat gerekiyor.
sıfır 80 tl sisli.gti modeli sıfır 250 çıkma 150
------------- PEUGEOT YEDEK PARÇA TAMİR BAKIM SERVİSİ
|
Mesaj Tarihi: 07 Mayıs 2009 Saat 22:41
gti model cıkma tamponunda sis varmı ? varsa yarın gelıp hemen alayım. ve buna boya ve montaj fiatıda dahılmı ? tam bı fıat alabılırmıyım.
|
Mesajı Yazan: berko
Mesaj Tarihi: 07 Mayıs 2009 Saat 23:47
cesuroglupeugeot Yazdı:
merhaba aradaşlar istersen elimde çıkmada mevcut sıfırda çıkmanın fiyatı 100 lira tamirat gerekiyor.
sıfır 80 tl sisli.gti modeli sıfır 250 çıkma 150 |
bende tampon için özelden mesaj attım ama mesaj kutunuz dolu gönderemiyorum. fiyat hakkında ve tamponların durumu hakkında bilgi alcam. stoplarla takas erebilirim tamponu da.
|
Mesajı Yazan: SelmanBeber
Mesaj Tarihi: 08 Mayıs 2009 Saat 01:30
haşim usta ben burda elektrikçi ile konuştum sisleri sen bul getir dedi kestirme bana ayit röle montaj 150 TL alırım dedi.
Sence bu adam uçmuşmu yoksa normalmi...
Bu arada benim aracın resimleri sitede sen anlarsın bakarmısın lütfen benim PUG. tamponda içerde yerleri varmı yokmu diye.
------------- 3 in 1
FS 156
F-E-N-E-R-B-A-H-Ç-E
|
Mesajı Yazan: Murat
Mesaj Tarihi: 08 Mayıs 2009 Saat 09:21
2 adet gti sis farı. Fiyatı gayet iyi. İlgilenen olursa link http://www.yedekparca.com/2291.html
|
Mesaj Tarihi: 08 Mayıs 2009 Saat 11:56
r3el Yazdı:
haşim usta ben burda elektrikçi ile konuştum sisleri sen bul getir dedi kestirme bana ayit röle montaj 150 TL alırım dedi.
Sence bu adam uçmuşmu yoksa normalmi...
Bu arada benim aracın resimleri sitede sen anlarsın bakarmısın lütfen benim PUG. tamponda içerde yerleri varmı yokmu diye.
|
Uçmuş ki ne uçmuş.. Tamponu o sökecek kesecek biçecek, H1 lambalar ona ait, Elektrik kabloları,röle, sigorta, sisler ona ait ise fiyat normal ama yok sadece işçilikse çok be abicim.. Tamponların hepsinde var ayak.. Geçenlerde 2001 bi 206 ya taktım.. kesme işini arkadaş yapmış pek güzel olmamış o yüzden fitille düzeltim ben..
|
Mesaj Tarihi: 12 Mayıs 2009 Saat 13:37
Benim araca gti tamponu olurmu? Yoksa çamurluklardan uymama problemimi oluşur.
|
Mesaj Tarihi: 12 Mayıs 2009 Saat 14:15
sıssız tampona sıs uygulaması yapıldıgında orjınal gıbı olmuyormus. bendede yok gti tamponu alıcam senın gıbı :)
|
Mesaj Tarihi: 12 Mayıs 2009 Saat 14:19
Gti tamponu oluyomu işte onu bilmiyorum. Pug parçacısı arkadaşım çamurluklardan olmayacağını söyledi. Eğer olmuyorsa normal sisli yapacağım.
|
Mesajı Yazan: MirakGTI
Mesaj Tarihi: 12 Mayıs 2009 Saat 14:39
Murat06 Yazdı:
Gti tamponu oluyomu işte onu bilmiyorum. Pug parçacısı arkadaşım çamurluklardan olmayacağını söyledi. Eğer olmuyorsa normal sisli yapacağım.
|
oluyor arkadaşım. 206 hdi aracım vardı bende gtı tampon taktım cuk diye oturdu.
------------- www.PeugeotTurkiye.Com
"Tuning Sitesi Değil Marka Sitesidir"
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=8290 - Forum kurallarını okumak için tıklayınız!
|
Mesaj Tarihi: 12 Mayıs 2009 Saat 14:45
Mirak Yazdı:
Murat06 Yazdı:
|
oluyor arkadaşım. 206 hdi aracım vardı bende gtı tampon taktım cuk diye oturdu. |
Bu çok iyi oldu o zaman. Hemen servisi arayıp değiştirteyim o zaman. Tşkler Mirak.
|
Mesaj Tarihi: 12 Mayıs 2009 Saat 16:28
Sadece 1-2 mm çamurluğa göre dışarda duruyor. Ama sıkıntı yok çok fazla göze batmıyor. Gayet şık oluyor.
|
Mesaj Tarihi: 12 Mayıs 2009 Saat 16:39
hasimayaz Yazdı:
Sadece 1-2 mm çamurluğa göre dışarda duruyor. Ama sıkıntı yok çok fazla göze batmıyor. Gayet şık oluyor. |
Bu iyi olduda. az önce servisi aradım. Ekspertiz belki tamponu değiştirmez tamire verir dedi. Kırın falan dedim bakalım ne yapacaklar. İnşallah verir yenisinide gti tamponuyla değiştiririm. Yoksa bi daha masrafa girmek istemiyorum.
|
Mesaj Tarihi: 12 Mayıs 2009 Saat 17:02
Murat Yazdı:
hasimayaz Yazdı:
Sadece 1-2 mm çamurluğa göre dışarda duruyor. Ama sıkıntı yok çok fazla göze batmıyor. Gayet şık oluyor. |
Bu iyi olduda. az önce servisi aradım. Ekspertiz belki tamponu değiştirmez tamire verir dedi. Kırın falan dedim bakalım ne yapacaklar. İnşallah verir yenisinide gti tamponuyla değiştiririm. Yoksa bi daha masrafa girmek istemiyorum.
|
Olurmu öyle şey.. Ne tamiri?? Benim tamponuma tamir yazacak experin kafasında kırarım o tamponu.. Aracı yetkili servise götür ısrar ederlerse.. Orda tamir falan yapmazlar tamponu.
|
Mesaj Tarihi: 12 Mayıs 2009 Saat 17:13
hasimayaz Yazdı:
Murat Yazdı:
hasimayaz Yazdı:
|
Olurmu öyle şey.. Ne tamiri?? Benim tamponuma tamir yazacak experin kafasında kırarım o tamponu.. Aracı yetkili servise götür ısrar ederlerse.. Orda tamir falan yapmazlar tamponu. |
Araba şaşmazda serviste ama yetkili değil, özel serviste Aktaş oto da. Bizim arkadaş ilgileniyor. Tamponda çatlakta yok aslında sadece çizikler falan var. Sadece siyah plastik parçada çatlak var. O açıdan biraz zor değiştirmesi. Ama ısrar edecek bakalım arkadaş. Yenisini verirse 50 lira fark verip gti tamponu alacağım. İnşallah olur.
|
Mesaj Tarihi: 12 Mayıs 2009 Saat 17:14
hasim abi tamponu kasko yardımıyla degıstırebılırmıyız?
|
Mesaj Tarihi: 12 Mayıs 2009 Saat 17:38
Sinan Yazdı:
hasim abi tamponu kasko yardımıyla degıstırebılırmıyız? |
Experle anlaşacaksın onun tedarikçisinden aldığı indirimden daha fazlasını sen sağlayıp gidip yedek parçacından alacaksın. Faturada orjinal tampon görünmesi koşuluyla tabiki. Fark parasınıda cebinden vereceksin. Toplamda sisler dahil 220 TL gibi bir rakam çıkıyor fark olarak. Nedir bu fark : Tampon gövdesi, Izgara, kuşak farkları birde 2 adet Depo marka yeni sis.
İkinci bir yol ise experin getirdiği yedek parçaları bir kenara koyacaksın tamamını cebinden alıp GTI parçalarını takacaksın. Elinde kalan orjinal parçalarıda bir şekilde satacaksın. Daha aşağısına yedek parçacı alabilir. Yada bakım malzemeleriyle takas yapabilir (yağ, filtre falan..)
|
Mesaj Tarihi: 12 Mayıs 2009 Saat 17:49
:) bu cok ugrastırır abı ya. sonucta yıne cebımden para cıkıcak. bıraz daha katarım kolayca yaptırırım daha ıyı.
|
Mesaj Tarihi: 14 Mayıs 2009 Saat 11:53
Tamponun içinde yuvalar varmış. Deldirip sis taktırıyorum. İnşallah güzel bi görüntü ortaya çıkar...
|
Mesaj Tarihi: 14 Mayıs 2009 Saat 12:05
Murat Yazdı:
Tamponun içinde yuvalar varmış. Deldirip sis taktırıyorum. İnşallah güzel bi görüntü ortaya çıkar... |
Çok düzgün kesmeleri gerekiyor. + yan sanayi sis kullanacaksan biraz küçük olmalı. Yoksa kenarlar açık kalabilir. Eğer olurda bir aksilik çıkar kötü bir görüntü olursa, kenarlara ince fitil yapın. Fitili Sanayideki hırdavatçılarda bulabilirsiniz.
|
Mesaj Tarihi: 14 Mayıs 2009 Saat 12:14
hasimayaz Yazdı:
Murat Yazdı:
Tamponun içinde yuvalar varmış. Deldirip sis taktırıyorum. İnşallah güzel bi görüntü ortaya çıkar... |
Çok düzgün kesmeleri gerekiyor. + yan sanayi sis kullanacaksan biraz küçük olmalı. Yoksa kenarlar açık kalabilir. Eğer olurda bir aksilik çıkar kötü bir görüntü olursa, kenarlara ince fitil yapın. Fitili Sanayideki hırdavatçılarda bulabilirsiniz. |
Sanayideki arkadaş ilgileniyor şu anda. Sisler orjinalmi yan sanayimi tam bilmiyorum. Çifti 100 liraymış.
Tampon kesildikten sonra boyanacak zaten. Bakalım kötü bi görüntü olursa dediğinz gibi kenarları fitille kapatırız artık.
|
Mesaj Tarihi: 14 Mayıs 2009 Saat 13:09
Murat Yazdı:
hasimayaz Yazdı:
Murat Yazdı:
Çok düzgün kesmeleri gerekiyor. + yan sanayi sis kullanacaksan biraz küçük olmalı. Yoksa kenarlar açık kalabilir. Eğer olurda bir aksilik çıkar kötü bir görüntü olursa, kenarlara ince fitil yapın. Fitili Sanayideki hırdavatçılarda bulabilirsiniz. |
Sanayideki arkadaş ilgileniyor şu anda. Sisler orjinalmi yan sanayimi tam bilmiyorum. Çifti 100 liraymış.
Tampon kesildikten sonra boyanacak zaten. Bakalım kötü bi görüntü olursa dediğinz gibi kenarları fitille kapatırız artık.
|
100 lira ise yan sanayidir. onların dışa çıkan ovali biraz küçük bu yüzden biraz daha küçük keserse daha güzel olur. Aslında sen zaten tamponu değiştirmiyormusun murat?? keşke hazır kesilmiş olanını alsaydın aynı fiyattı??
|
Mesaj Tarihi: 14 Mayıs 2009 Saat 13:42
hasimayaz Yazdı:
Murat Yazdı:
hasimayaz Yazdı:
Murat Yazdı:
|
100 lira ise yan sanayidir. onların dışa çıkan ovali biraz küçük bu yüzden biraz daha küçük keserse daha güzel olur. Aslında sen zaten tamponu değiştirmiyormusun murat?? keşke hazır kesilmiş olanını alsaydın aynı fiyattı?? |
Kasko değişim vermemiş valla ya. Oto king midir neyse oraya tamire vermiş. Değişim verseydi pug parçacısı arkadaş vardı zaten ona verip gti tamponuyla değiştirecektim. Olmadı ne yazık ki. Bende deldirip sis taktırıyorum artık. Elime daha sonra para geçerse gti tamponu taktıracağım inşallah.
Hasim usta bu arada parçaya falan ihtiyacın olursa piyasanın altına iyi bir iskonto yapabilir bizim arkadaş. Gerçi senin gibi bi adam kendi parçasını kendisi yapar o ayrıda aklında bulunsun yine de :)
|
Mesaj Tarihi: 14 Mayıs 2009 Saat 13:46
Murat Yazdı:
hasimayaz Yazdı:
Murat Yazdı:
hasimayaz Yazdı:
Murat Yazdı:
|
100 lira ise yan sanayidir. onların dışa çıkan ovali biraz küçük bu yüzden biraz daha küçük keserse daha güzel olur. Aslında sen zaten tamponu değiştirmiyormusun murat?? keşke hazır kesilmiş olanını alsaydın aynı fiyattı?? |
Kasko değişim vermemiş valla ya. Oto king midir neyse oraya tamire vermiş. Değişim verseydi pug parçacısı arkadaş vardı zaten ona verip gti tamponuyla değiştirecektim. Olmadı ne yazık ki. Bende deldirip sis taktırıyorum artık. Elime daha sonra para geçerse gti tamponu taktıracağım inşallah.
Hasim usta bu arada parçaya falan ihtiyacın olursa piyasanın altına iyi bir iskonto yapabilir bizim arkadaş. Gerçi senin gibi bi adam kendi parçasını kendisi yapar o ayrıda aklında bulunsun yine de :)
|
Ok. murat elbet lazım olur.. parça işi bitmez bizde :)
|
Mesajı Yazan: önderoto
Mesaj Tarihi: 20 Mayıs 2009 Saat 17:38
Sinan Yazdı:
acilll sis farlı tampon arıyorum. 2.el olursa cok iyi olur. veya fazla pahalı olmayan sıfır varsa bildiginiz bekliyorum. |
KARDEŞ SİS FARLI TAMPON İTHAL OLARAK VAR ELİMDE İSTERSEN.
FİYATI 45 TL.
|
Mesajı Yazan: HakanGokdemir
Mesaj Tarihi: 20 Mayıs 2009 Saat 17:45
306 gti tampon var mı Sinan?
------------- Hakan GÖKDEMİR 0 533 215 8019
Pendik / İSTANBUL 26.08.1980
A RH +
Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir...
|
Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 20 Mayıs 2009 Saat 23:12
bende var 306 gtı tamponu panjuru ve tek sısı ustunde.
|
Mesaj Tarihi: 21 Mayıs 2009 Saat 00:24
senol306 Yazdı:
bende var 306 gtı tamponu panjuru ve tek sısı ustunde. |
http://www.sahibinden.com/306_gti_on_tampon_orjinal-48WQQaXQQ13353873WQQpXQQdisplayitem&keyword=306%20gti - http://www.sahibinden.com/306_gti_on_tampon_orjinal-48WQQaXQQ13353873WQQpXQQdisplayitem&keyword=306%20gti
Yanılmıyorsam yukarıdaki ilan senin?
Son oluru bir fiyat verirmisin?
A RH +
|
Mesajı Yazan: önderoto
Mesaj Tarihi: 21 Mayıs 2009 Saat 10:08
HakanGokdemir Yazdı:
306 gti tampon var mı Sinan? |
306 gtı tampon var.
tampon 300 tl.
ızgarası 65 tl.
sis lambaları 80 tl.
toplamda hepsi 445 tl ye 306 gtı tamponuna sahip oluyorsun.
|
Mesaj Tarihi: 21 Mayıs 2009 Saat 10:11
önderoto Yazdı:
HakanGokdemir Yazdı:
306 gti tampon var mı Sinan? |
306 gtı tampon var.
tampon 300 tl.
ızgarası 65 tl.
sis lambaları 80 tl.
toplamda hepsi 445 tl ye 306 gtı tamponuna sahip oluyorsun. |
Teşekkür ederim Sinan ama
Stock binmeye devam...
A RH +
|
Mesaj Tarihi: 21 Mayıs 2009 Saat 17:01
HakanGokdemir Yazdı:
senol306 Yazdı:
bende var 306 gtı tamponu panjuru ve tek sısı ustunde. |
http://www.sahibinden.com/306_gti_on_tampon_orjinal-48WQQaXQQ13353873WQQpXQQdisplayitem&keyword=306%20gti - http://www.sahibinden.com/306_gti_on_tampon_orjinal-48WQQaXQQ13353873WQQpXQQdisplayitem&keyword=306%20gti
Yanılmıyorsam yukarıdaki ilan senin?
Son oluru bir fiyat verirmisin? |
250 olur tampon kırmızı renkde ama boya ıstıyor yınede.
|
Mesaj Tarihi: 06 Haziran 2009 Saat 11:01
banada bi 206 gti tamponu lazım sisli :(
|
|