![]() |
|
Su Sesi.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Carmania ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 690 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Mayıs 2009 Saat 22:29 |
Arkadaşlar gecenlerde 106 Xs arabamın su radyatörü çatladı ve deiştirdim. Sonra aradan biraz zaman geçti arabamı ilk çalıştırdığım anda her gaza basışımda ön torpidodan bildiğimiz su sesi geliyodu torpidoyu felan söktürdüm kalorifer radyatörü çatlamış dediler sonra kalorifer radyatörünüde deiştirttim ve sorun hala çözülmedi ve halada her gaza bastığımda su sesi geliyo ,usta contan yanmış olabilir dedi ama yağa bakıyorum ne köpükler var nede beyaz bişeyler var yağ kapağını açıp bakıyorum oradada beyazlaşma yok su radyatörüne bakıyorum oradada yağ yok kafayı yedim ilk defa arabamdan nefret eder oldum ya
![]() (Radyatör kapağını ilk ilk açtığımda ilk fışkıran su soğuk geliyo ve ardından sıcak geliyo) Yardımlarınızı bekliyorum
|
|
![]() |
|
TOLGA ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1093 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
radyatör kapağını soğukkan açıyorsundur diye düşünüyorum, eğer sıcakken açıyorsan suyu dışarı atması normal,
birde radyötöre suyu ağzına kadar doldurmaman gerek, ozaman dışarı atma yapmaz,
su sesine gelince sadece motor soğukken sabahları yapıyordur
|
|
KADIN DEDİĞİN,
İSTANBUL GİBİ OLMALI, FETHİ ZOR, SAHİBİ TEK... |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Pek anlamam ama direksiyon hidrolik yagı bosalırken bendede su sesi vardı.
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Devirdaim pompası ideal basıncı üretemiyorsa su sesi yapabilir.
|
|
![]() |
|
Carmania ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 690 |
Hayır gökhan direksiyon hidrolik yağı tam dolu arabamın yağı 2 ayda bir zamanı gelmeden deişirim yani öle bakımsız bırakmıyorum neyse teşekkürler.
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |