|
207 yay |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |||
kann87
1. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2008 Konum: ACIBADEM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 529 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 26 Nisan 2009 Saat 23:36 |
||
arkadaslar aracımda su anda 185/65/15 lastık ve jant olculerı bulunmakta aracıma yay takmak ıstıyorum ancak cok kararsızım hangı marka ve kac cm? sızlere sormak ıstedım ancak aracıma rc veya gt jant arıyorum buldugum zamanda onları alcam onlarda 205/45/17 dıe bılıyorum yanı sımdımı yayları taktırayım yoksa beklıyımmı cunku bu halde 5cm lık yay takarsam lastıkler davlumbaza surter dıolar ancak 17 jant taktıktan sonrada 5 lık surtmez dıolar sızce hangısı dogru?
|
|||
-küfürbaz gizemli rapci-
|
|||
pugcu
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2009 Konum: Ziverbey Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
5 cm yeterli
|
|||
HakanGokdemir
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
||
Birkan bence önce jant+lastiği tak sonra yay kaçlık olacağına bakarsın.
|
|||
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|||
kann87
1. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2008 Konum: ACIBADEM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 529 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
ben 3.5 takmaya karar verdım ama salı gunu kesınlescek ne yapacagım artık :D
|
|||
-küfürbaz gizemli rapci-
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
yer buldun mu nerden alcan ?
|
|||
HakanGokdemir
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
|
||
Birkan bundan önceki aracımı biliyorsun beyaz 206, bende senin gibi aile aracı 5 kişi binelim diye gittim 200 tl verdim FK alman malı yay taktım araca 40 mm likti. Taktık takmasına da araç düşmediki biiliyorusn bizim araçların sadece önler yay arkalar torsiyon. Yay taktığım önler havada kaldı torsiyonları düşürdüğüm arkalar yapıştı ve hoş bir görüntü olmadı tabii. Bende 200 aldığım yayları 100 tl ye bir ay içinde sattım ve bu sefer 2. el 100 tl ye 60 mm lik yay taktım.Kıssadan hisseye anlatmak istediğim bu işler hem maddi ondan da önemli manevi uğraştırıyor istediğin olmayınca üzülüyorsun. Bence acele etme jantları tak sonra yayları takarsın hatta ne alacağına da o zaman karar verirsin ama ben yok jant almayacağım diyorsanda o zaman 5 cm lik tavsiye ederim arka torsiyonları çok düşürmezsin hem arac daha spor durur arka hafif yüksek ön basık olur. Araca 5 kişi de binsen sorun yaşamazsın o zaman
|
|||
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|||
Emin
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2008 Konum: Koşuyolu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 658 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Ya şu birkanla emrah bişey alacağı zamanlardan çok sıkılıyorum bayıltıyorsunuz kardeşim be :)))p
SEN SEN OL 5 CM.DEN ŞAŞIRMA
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
|
|||
kann87
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
hakan abı benım arkalarda yay bı arkadasımda daha var o almıs 5 lık yay sonra satmıs cunku orjınal halınde lastıkler davlumbaza surtuyomus davlumbazları parcalamıs davlumbazın ustunden sılecek hortumu gecıyomus o patlamıs oyuzden o bana 3.5 al dıo bende kararsız kaldım sımdı o arakadas 17 jant koymus salı gunude 3.5 yay takıcak bakalım gorecegım sonucunu
|
|||
-küfürbaz gizemli rapci-
|
|||
kann87
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
lan bı cukurda arabanın heryerınden ses gelıyo senın ben oyle olsun ıstemıyorum :D:D koymus bırı orjınal halıne lastıkler surtuyomus ayrıca eıbach 5 lık ay uretmıyo 207 ıcın h&r uretıyo bı tek
|
|||
-küfürbaz gizemli rapci-
|
|||
hasimayaz
3. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
||
yay'a karşıyım :D
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
+++++++ |
|||
Emin
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2008 Konum: Koşuyolu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 658 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Sende haklısın kardeşim ya
o tıkırtı muhabbeti gerçekten kötü
Ama atın ölümü arpadan olsun deriz türk halkı olarak
|
|||
HakanGokdemir
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
|
||
O zaman bekle görelim bakalım İnşallah 3,5 lukta sorun olmaz da yaylanırsın sende...
Sahibinden.com da spor yay kullanmış birini bulabilirsin satılık 207 lerin içinde, satıcıyı arayıp bu konuda da yardım alabilirsin, embesil değilse yardımcı olacaktır.
|
|||
Hakan GÖKDEMİR
|||
HakanGokdemir
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
|
||
Ne inatçıymışsın be Haşim sen, en sonunda Ankara ya getireceksin beni aracı alıp 1 saatliğine yaylayıp getireceğim heeee....
|
|||
Hakan GÖKDEMİR
|||
kann87
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
kanka 2009 un model bı arabanın olumu arpadan olsun dersek fena olur :D:D
|
|||
-küfürbaz gizemli rapci-
|
|||
H-a-d-i
3. Vites Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
aynen katılıyorum. |
|||
Hadi, 1981, İstanbul
|
|||
gs5165
2. Vites Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2009 Konum: bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 873 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
satılık 3.5 eibach yay var :D
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
307 ııcn mı
|
|||
gs5165
2. Vites Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2009 Konum: bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 873 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
307 takarsan 307 için olur :)) benim arabada şu anda
|
|||
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |