Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

207 yay

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 207
Forum Tanımlaması: Peugeot 207, 2006-2012 yılları arasında üretilmiştir. JATO, 207'yi 2007'de Avrupa'daki en çok satan otomobil olarak adlandırdı.
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=5633
Tarih: 22 Kasım 2024 Saat 02:35
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: 207 yay
Mesajı Yazan: kann87
Konu: 207 yay
Mesaj Tarihi: 26 Nisan 2009 Saat 23:36
arkadaslar aracımda su anda 185/65/15 lastık ve jant olculerı bulunmakta aracıma yay takmak ıstıyorum ancak cok kararsızım hangı marka ve kac cm? sızlere sormak ıstedım ancak aracıma rc veya gt jant arıyorum buldugum zamanda onları alcam onlarda 205/45/17 dıe bılıyorum yanı sımdımı yayları taktırayım yoksa beklıyımmı cunku bu halde 5cm lık yay takarsam lastıkler davlumbaza surter dıolar ancak 17 jant taktıktan sonrada 5 lık surtmez dıolar sızce hangısı dogru?

-------------
-küfürbaz gizemli rapci-

Cevaplar:
Mesajı Yazan: pugcu
Mesaj Tarihi: 27 Nisan 2009 Saat 10:38
5 cm yeterli

Mesajı Yazan: HakanGokdemir
Mesaj Tarihi: 27 Nisan 2009 Saat 10:42
Birkan bence önce jant+lastiği tak sonra yay kaçlık olacağına bakarsın.

-------------
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019

Pendik / İSTANBUL
26.08.1980

A RH +

Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir...

Mesaj Tarihi: 27 Nisan 2009 Saat 11:05
ben 3.5 takmaya karar verdım ama salı gunu kesınlescek ne yapacagım artık :D

-------------
-küfürbaz gizemli rapci-

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 27 Nisan 2009 Saat 11:13
yer buldun mu nerden alcan ? 

Mesaj Tarihi: 27 Nisan 2009 Saat 11:15

Birkan bundan önceki aracımı biliyorsun beyaz 206, bende senin gibi aile aracı 5 kişi binelim diye gittim 200 tl verdim FK alman malı yay taktım araca 40 mm likti. Taktık takmasına da araç düşmediki biiliyorusn bizim araçların sadece önler yay arkalar torsiyon.

Yay taktığım önler havada kaldı torsiyonları düşürdüğüm arkalar yapıştı ve hoş bir görüntü olmadı tabii. Bende 200 aldığım yayları 100 tl ye bir ay içinde sattım ve bu sefer 2. el 100 tl ye 60 mm lik yay taktım.

Kıssadan hisseye anlatmak istediğim bu işler hem maddi ondan da önemli manevi uğraştırıyor istediğin olmayınca üzülüyorsun. Bence acele etme jantları tak sonra yayları takarsın hatta ne alacağına da o zaman karar verirsin ama ben yok jant almayacağım diyorsanda o zaman 5 cm lik tavsiye ederim arka torsiyonları çok düşürmezsin hem arac daha spor durur arka hafif yüksek ön basık olur. Araca 5 kişi de binsen sorun yaşamazsın o zaman

-------------
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019

Pendik / İSTANBUL
26.08.1980

A RH +

Mesajı Yazan: Emin
Mesaj Tarihi: 27 Nisan 2009 Saat 11:19
Ya şu birkanla emrah bişey alacağı zamanlardan çok sıkılıyorum bayıltıyorsunuz  kardeşim be :)))p
SEN SEN OL 5 CM.DEN ŞAŞIRMA

Mesaj Tarihi: 27 Nisan 2009 Saat 11:41
LOL

Mesaj Tarihi: 27 Nisan 2009 Saat 11:47
Orjinalini yazan: hakan1203 hakan1203 Yazdı:

Birkan bundan önceki aracımı biliyorsun beyaz 206, bende senin gibi aile aracı 5 kişi binelim diye gittim 200 tl verdim FK alman malı yay taktım araca 40 mm likti. Taktık takmasına da araç düşmediki biiliyorusn bizim araçların sadece önler yay arkalar torsiyon.

Yay taktığım önler havada kaldı torsiyonları düşürdüğüm arkalar yapıştı ve hoş bir görüntü olmadı tabii. Bende 200 aldığım yayları 100 tl ye bir ay içinde sattım ve bu sefer 2. el 100 tl ye 60 mm lik yay taktım.

Kıssadan hisseye anlatmak istediğim bu işler hem maddi ondan da önemli manevi uğraştırıyor istediğin olmayınca üzülüyorsun. Bence acele etme jantları tak sonra yayları takarsın hatta ne alacağına da o zaman karar verirsin ama ben yok jant almayacağım diyorsanda o zaman 5 cm lik tavsiye ederim arka torsiyonları çok düşürmezsin hem arac daha spor durur arka hafif yüksek ön basık olur. Araca 5 kişi de binsen sorun yaşamazsın o zaman

hakan abı benım arkalarda yay bı arkadasımda daha var o almıs 5 lık yay sonra satmıs cunku orjınal halınde lastıkler davlumbaza surtuyomus davlumbazları parcalamıs davlumbazın ustunden sılecek hortumu gecıyomus o patlamıs oyuzden o bana 3.5 al dıo bende kararsız kaldım sımdı o arakadas 17 jant koymus salı gunude 3.5 yay takıcak bakalım gorecegım sonucunu

-------------
-küfürbaz gizemli rapci-

Mesaj Tarihi: 27 Nisan 2009 Saat 11:48
Orjinalini yazan: Emin Emin Yazdı:

Ya şu birkanla emrah bişey alacağı zamanlardan çok sıkılıyorum bayıltıyorsunuz  kardeşim be :)))p

lan bı cukurda arabanın heryerınden ses gelıyo senın ben oyle olsun ıstemıyorum :D:D koymus bırı orjınal halıne lastıkler surtuyomus ayrıca eıbach 5 lık ay uretmıyo 207 ıcın h&r uretıyo bı tek

-------------
-küfürbaz gizemli rapci-

Mesajı Yazan: hasimayaz
Mesaj Tarihi: 27 Nisan 2009 Saat 11:55
yay'a karşıyım :D

Mesaj Tarihi: 27 Nisan 2009 Saat 11:58
Orjinalini yazan: hasimayaz hasimayaz Yazdı:

+++++++

LOL

Mesaj Tarihi: 27 Nisan 2009 Saat 11:59
Orjinalini yazan: kann87 kann87 Yazdı:

lan bı cukurda arabanın heryerınden ses gelıyo senın ben oyle olsun ıstemıyorum :D:D koymus bırı orjınal halıne lastıkler surtuyomus ayrıca eıbach 5 lık ay uretmıyo 207 ıcın h&r uretıyo bı tek
Sende haklısın kardeşim ya
o tıkırtı muhabbeti gerçekten kötü
Ama atın ölümü arpadan olsun deriz türk halkı olarak

Mesaj Tarihi: 27 Nisan 2009 Saat 12:03

Orjinalini yazan: hakan1203 hakan1203 Yazdı:

hakan abı benım arkalarda yay bı arkadasımda daha var o almıs 5 lık yay sonra satmıs cunku orjınal halınde lastıkler davlumbaza surtuyomus davlumbazları parcalamıs davlumbazın ustunden sılecek hortumu gecıyomus o patlamıs oyuzden o bana 3.5 al dıo bende kararsız kaldım sımdı o arakadas 17 jant koymus salı gunude 3.5 yay takıcak bakalım gorecegım sonucunu

O zaman bekle görelim bakalım İnşallah 3,5 lukta sorun olmaz da yaylanırsın sende...
Sahibinden.com da spor yay kullanmış birini bulabilirsin satılık 207 lerin içinde, satıcıyı arayıp bu konuda da yardım alabilirsin, embesil değilse yardımcı olacaktır.

-------------
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019

Pendik / İSTANBUL
26.08.1980

A RH +

Mesaj Tarihi: 27 Nisan 2009 Saat 12:04
Orjinalini yazan: hasimayaz hasimayaz Yazdı:

Ne inatçıymışsın be Haşim sen, en sonunda Ankara ya getireceksin beniBig smile aracı alıp 1 saatliğine yaylayıp getireceğim heeee....

-------------
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019

Pendik / İSTANBUL
26.08.1980

A RH +

Mesaj Tarihi: 27 Nisan 2009 Saat 12:20

Sende haklısın kardeşim ya
o tıkırtı muhabbeti gerçekten kötü
Ama atın ölümü arpadan olsun deriz türk halkı olarak

kanka 2009 un model bı arabanın olumu arpadan olsun dersek fena olur :D:D

-------------
-küfürbaz gizemli rapci-

Mesajı Yazan: H-a-d-i
Mesaj Tarihi: 06 Mayıs 2009 Saat 11:04
Orjinalini yazan: HakanGokdemir HakanGokdemir Yazdı:

Birkan bence önce jant+lastiği tak sonra yay kaçlık olacağına bakarsın.

aynen katılıyorum.

-------------
Hadi, 1981, İstanbul

Mesajı Yazan: gs5165
Mesaj Tarihi: 06 Mayıs 2009 Saat 11:23
satılık 3.5 eibach yay var :D

Mesaj Tarihi: 06 Mayıs 2009 Saat 11:33
307 ııcn mı Tongue

Mesajı Yazan: gs5165
Mesaj Tarihi: 06 Mayıs 2009 Saat 11:47
307 takarsan 307 için olur :)) benim arabada şu anda

Mesaj Tarihi: 06 Mayıs 2009 Saat 11:48
Orjinalini yazan: EmRaH EmRaH Yazdı:

307 ııcn mı Tongue
Baba keser olum seni Big smile

Mesajı Yazan: taylan555
Mesaj Tarihi: 11 Temmuz 2013 Saat 16:53
ıyı gunler arkadaslar benımde bır sorum olcak
bende ıkıncı el olarak 207 aldım uzerınde17 lık jant ve sport yay vardı
bende cukurlardakı darbelerden dolayı degıstırmek ıstıyorum ama uzerınde kaclık yay var bılmıyorum
kaclık yaylar uygundur veya orjınalıne donersem araba cok yukselırmı guzellıgı bozlulrumu acıl yardım 

maıl atarsanız sevınrım

ms.taylan82@hotmail.com

satmayı bıle dusunuyor sırf bu yuzden 
tesekkurler

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net