![]() |
|
207 gt stop etti çalışmıyor. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
t4z35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Temmuz 2024 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Temmuz 2024 Saat 21:26 |
Öncelikle selamın aleyküm iyi akşamlar foruma yeni kayıt oldum bir hatam olursa kusura bakmayın.
İzmir sanayisinde çözülemeyen bir arızadan bahsedicem Aracım Peugeot 207 gt 1.6 thp ep6 motor Kurban bayramı arifesinde araç yolda giderken stop etti tekrar marş yaptım fakat akü yokmuş gibi tepki verdi ki akü daha 1 aylık biraz bekledim çalıştı 10 dk sonra tekrar stop etti elektrikçiye götürdüm launch bağladıklarında araç motor beynini görmüyor motor içi sigorta kutusu arızalı denildi ve değiştirdik ama arıza yine aynı çalışıyor 5 dakika sonra kendi kendine stop ediyor bu sefer de motor beyni denildi ve 20 bin lira fiyat çıkardılar ve elletmedim kendi beyincime götürdüm beyin açıldı kontrol edildi hiç bir problem gözükmedi ayrıca beyin daha önceden hiç açılmamış kurcalanmış bir beyin değil aracım üzerine bağladıktan sonra araç düzeldi ama hiç bir şey yapmadık sadece beyin açıldı kontrol edildi bu şekilde 10-15 gün kullandım aracı sonra tekrar aynı arızayı verdi stop etti çalışmadı tekrar başa döndük yine beyin sigorta kutusu bakıldı ayrıca tesisata bakıldı kontrol edildi bir sorun yok immo arızası verdi anahtarlar tekrar kodlandı yine çözüm olmadı ve cihazda aktif arızalar var ve silmiyor motor devri okuyor fakat ateşleme olmuyor cihazda veren arızalar (p1613-p1153-p3014 bunlar sürekli arıza kodu). (p0113-p0238-p0108- p0117 bunlar da fasılalı arıza kodları ) Artık kafayı yemek üzereyim böyle bir arıza ile karşılaşan abilerim ve kardeşlerim varsa yardımcı olursanız sevinirim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |