|
Şanzıman arızası |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Burak24
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2024 Konum: Van Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 03 Ocak 2024 Saat 16:38 |
Öncelikle selamın aleyküm herkese iyi günler
Uzak sürekli hata. ABS tarafindan verilen araç hizi ( Can ) Sinyal yok. Bu arızayı pp200 bilgisayara bağlayınca şanzımanda veriyor aracın şanzımanı revize edildi ama bu sorunu aşamıyorum. Araç 30 km gittikten sonra ısınınca vitesleri 4 bin devirde yükseltiyor ayrıca manuele çektiğimde vites manuele geçmeyerek ekranda D yazıyor. Aynı sorunla karşılaşan çözümünü bilen herkesten yardım bekliyorum Düzenleyen Burak24 - 03 Ocak 2024 Saat 16:39 |
|
bendarli
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2024 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hocam araç abs sönsöründen bilgi alamıyor bu bir şnazıman arızası değil ama araç abs sensöründen veri alamayınca şanzıman hata verir şanzımana değil abs sönsörlerine veya bağlantılarına baktırın
|
|
Burak24
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2024 Konum: Van Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hocam şöyleki pp200 e bağlı bir şekilde test sürüşüne çıktığımızda abs verilerinde hiçbir sorun gözükmüyor abs beyni ile şanzıman beyni arasındaki bağlantılardamı bir sorun vardır
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |