![]() |
|
208 gaz pedalı veya direksiyon altından gelen ses |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
![]() ![]() 1. Vites ![]() Yaşı : Belirtilmemiş Aracı : 208 Kayıt Tarihi: 07 Mart 2023 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Mart 2023 Saat 10:48 |
|
![]() ![]() MODERATOR ![]() ![]() Yaşı : 39 Aracı : Scenic 2.0 16v Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16961 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhabalar hocam garip bir durum hareket halinde bir ses gelmesi isin motor kısmına götürür. gaz pedalı elektronik olduğu için
|
|
Tabanvay 1984 model 1 bg :D
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
![]() ![]() 1. Vites ![]() Yaşı : Belirtilmemiş Aracı : 208 Kayıt Tarihi: 07 Mart 2023 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Gaza basıp araç ivmelenirken bir çıtırtı sesi bu hareket halinde N konumuna aldığımda ses yok sadece D konumunda. Bugün bir detay dikkatimi çekti. Sol ön camı hafif açıp gaza bastığımda o ses yoktu. Bu da ayrıca kafamı karıştırdı.
|
![]() ![]() MODERATOR ![]() ![]() Yaşı : 39 Aracı : Scenic 2.0 16v Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16961 |
tirim sesi ile alakalı olabilir hocam. tabi arabayı görmeden bizlerde olabiliecek durumları söyleyebiliyor. 3008 lerdede buna benzer durumlar olmuştu ilk serilerinde.dikiz aynısında yan kapılardan felan bu tip ses şikayetleri vardı.
|
|
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
![]() ![]() 1. Vites ![]() Yaşı : Belirtilmemiş Aracı : 208 Kayıt Tarihi: 16 Mart 2023 Konum: kırıkkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Tekrar merhaba arkadaşlar sorunu uzun bir aradan sonra çözdüm.pedalların olduğu bölümün sol üst tarafıda sol ön kapıya yakın yerde elektrik kabloları var ve bu kablolar soketlerle bağlanış durumda.O kabloları ulaşabildiğim yerleri siyah kumaş bant ile sardım ulaşamadığım kısımlara ise silikon sprey sıkarark izole etmeye çalıştım.akşam bu işlemi yaptım sabah ses kesilmiş durumdaydı.Benzer sorun yaşayan arkadaşlar için fikir oluşturabilir inşallah.hepinize kazasız belasız sürüşler diliyorum
|
bilgilendirme için teşekkürler hocam.
|
|
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |