![]() |
|
307 yolda giderken stop etmesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
![]() ![]() 1. Vites ![]() ![]() Yaşı : Belirtilmemiş Aracı : Peugeot 307 1.4 hdi Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2022 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Ocak 2023 Saat 18:45 |
|
![]() ![]() 2. Vites ![]() ![]() Yaşı : Belirtilmemiş Aracı : 307 1.6 HDI 2007 PREMİUM Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2014 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 494 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bilgisayara bağlatın hata kodu veriyormu
|
|
PEUGEOT 307 1.6 HDI 2007 PREMİUM
|
![]() ![]() 1. Vites ![]() ![]() Yaşı : Belirtilmemiş Aracı : Peugeot 307 1.4 hdi Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2022 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
Merhabalar ilginiz için teşekkür ederim sorunda orda bu hata akşamları başıma geliyor üç günde bir tekrarlıyor motor arıza isigi bir iki saat sonra sönüyor ustam bilgisayara bağladı herhangi bir problem görünmüyor usta arac bir hafta kalacak bütün kablo tesisatına bakılacak dedi bana mantıksız geldi şimdiye kadar elektriksel bir yaşamadım çünkü hani foruma da yazdım ki bir bilen olur veya ayni sıkıntıyı yaşamış biri olurda yardımcı olur diye
|
![]() ![]() 1. Vites ![]() ![]() Yaşı : 29 Aracı : Peugeot 307 1.4 HDİ XR Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2021 Konum: Giresun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
Evet bende de oldu 1.4 HDI
Yolda giderken aniden stop ediyordu ben tekrar çalıştırıp devam ediyordum. Sonra durum daha çok kötüleşti. Her vitese atar atmaz aniden stop ediyordu boştayken etmiyordu. Eniştem oto elektrikçi ona götürdüm motorun arka tarafındaki elektrik tesisatından yaptığını söyledi ve tamir etti. Bu olaylar ağustos ayında oldu o gün bugündür bir daha böyle sorun yaşamadım.
|
![]() ![]() 1. Vites ![]() ![]() Yaşı : 29 Aracı : Peugeot 307 1.4 HDİ XR Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2021 Konum: Giresun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
Yalnız dikkat et bütün tesisatı söktürme dünyanın parasını alır motorun arka tarafındaki kablolara baksın dağınık kablo varsa toplasın benim araba 1 günde çıktı. 1 hafta da neymiş. Bence başka oto elektrik ustalarına götür. Benim hikayeyi de anlat belki onların da başına gelmiştir ama sakın öyle bir hafta bırakma çok para isterler
|
Efendim ilginize tesekkur ederim biraz geç cvp verdim kusura bakmayın malum felaketten dolayı yazamadım ben Ankaradayım dedidigniz hususları gözden geçirdik ustamla fakat bi problem rastlanmadı en son debriyaj sensörü hatası verdi parçayı değiştirdim sorun bir günlük geçti tekrardan aynı problem sık sık olmaya başladı düşünün yolda gidiyorsunuz hızınız 80-90 arac birden stop ediyor çok zorluk yaşadım bugün bir kaç usta gezdim pompaya enjektorlere bakıldı fiziki bir sorun yok dediler detaylı bakınca arac p0200 arızası verdi oda büyük ihtimal enjektorlere giden tesisatla veya ecu ile ilgiliymis bakalım ustaya bıraktım haber bekliyorum tekrar teşekkür ederim ilginize bi gelişme olursa size tekrar bildiririm
|
![]() ![]() 1. Vites ![]() Yaşı : Belirtilmemiş Aracı : 13' Focus trend x Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2016 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
Merhaba. Benzer bir sorun ben de yaşadım. Cihaza bağlandı rail müşirinden kaynaklı olarak stop ediyormuş. Müşiri değiştirdik sonrasında stop etme sorunu yaşamadım
|
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |