![]() |
|
Kısa süreli 2. Çalıştırmada marş basıyor araç çalı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Kompela Xander ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2022 Konum: KKTC Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Kompela Xander
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Aralık 2022 Saat 23:58 |
Aracım, Peugeot 207 1.4 HDI 2006 model, sorunum; sabah çalıştırmada sıkıntı yok, tek marşta alıyor, öğlen veya öğlene doğru çalıştırıyorum çalışıyor markete gidiyorum sonra çıkıp çalıştırmaya çalıştığında çalışmıyor 10 dk bekliyorum çalışıyor, vak vak ı sıkıyorum eskiden çalışırdı artık çalışmıyor, km gösterge paneli hiç hareket etmediği zaman çalışmadığını fark ettim, crank sensörü, devirdaim seti, trigger seti radyatör, termostat hepsi yeni değişti, servisi gelmediği için henüz servise gitmedim, araç 245000 km de, geçen hafta hiç sıkıntı çıkartmadı ama ara sıra bu sorunu yapıyordu, bu hafta sürekli karşılaşır oldum, yardımcı olabilirseniz sevinirim.
|
|
![]() |
|
Ozant. ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Nisan 2021 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba yolda giderken gaz kesip 10sn sonra stop ettigi oluyor mu
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |