![]() |
|
206 Far Sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
frknca ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Temmuz 2022 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Temmuz 2022 Saat 23:13 |
Değerli abilerim öğrenci bir kardeşiniz olarak yardımınıza ihtiyacım var.
Benim 2000 model Peugeot 206 1.4 XR aracım var. Yaşadığım bir kaza sonucu aracımın sol farı kırıldı ve yan sanayi far ile değişti. Şimşek farlar da söküldü ve klasik ampuller takıldı. Son zamanlarda yaptığım gece yolculuklarında fark ettiğim kadarıyla kısa farlarım çok iyi aydınlatırken uzun farlarım çok yetersiz kalıyor. İşin ilginç yanı kısa farlarım açık seyahat ederken karşı yoldan selektörlere maruz kalıyorum. Sanki aracımda kısa ve uzun farların yerleri değişmiş gibi geliyor. Ayrıca yan sanayi taktırdığım farın ayar motoru bozuk olduğu için o farın ayarı yok fakat diğer farımın ayarı var. Şimdi benim içinden çıkamadığım sorular şunlar. Aracımda farların yeri mi değişik? Kısa far açıkken neden selektör yiyorum? Uzunlara geçince neden aydınlatma yetersiz ve dağınık geliyor? Lütfen tecrübe ve görüşlerinizi benimle paylaşın.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |