Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

206 Far Sorunu

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 206
Forum Tanımlaması: Peugeot 206, 1998'den 2011'e kadar üretilen kompakt boyutlu satış rekoru kırmış bir otomobildir
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=51867
Tarih: 08 Ağustos 2025 Saat 16:06
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com


Konu: 206 Far Sorunu
Mesajı Yazan: frknca
Konu: 206 Far Sorunu
Mesaj Tarihi: 22 Temmuz 2022 Saat 23:13
Değerli abilerim öğrenci bir kardeşiniz olarak yardımınıza ihtiyacım var.
Benim 2000 model Peugeot 206 1.4 XR aracım var. Yaşadığım bir kaza sonucu aracımın sol farı kırıldı ve yan sanayi far ile değişti. Şimşek farlar da söküldü ve klasik ampuller takıldı.

Son zamanlarda yaptığım gece yolculuklarında fark ettiğim kadarıyla kısa farlarım çok iyi aydınlatırken uzun farlarım çok yetersiz kalıyor. İşin ilginç yanı kısa farlarım açık seyahat ederken karşı yoldan selektörlere maruz kalıyorum. Sanki aracımda kısa ve uzun farların yerleri değişmiş gibi geliyor. Ayrıca yan sanayi taktırdığım farın ayar motoru bozuk olduğu için o farın ayarı yok fakat diğer farımın ayarı var.

Şimdi benim içinden çıkamadığım sorular şunlar. Aracımda farların yeri mi değişik? Kısa far açıkken neden selektör yiyorum? Uzunlara geçince neden aydınlatma yetersiz ve dağınık geliyor?

Lütfen tecrübe ve görüşlerinizi benimle paylaşın.



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net