![]() |
|
Problem çözüldü konu silinebilir |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
goktug34 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2022 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Haziran 2022 Saat 20:01 |
Düzenleyen goktug34 - 29 Ağustos 2022 Saat 12:03 |
|
![]() |
|
ByYlmzZz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2021 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 144 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arıza tespit cihazına bağlattınız mı? dediğiniz sorunlar birçok sensör ve mekanikten yapabilir.katalizör,o2 sensörü,map sensörü gibi..
|
|
![]() |
|
goktug34 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2022 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
aracın yol bilgisayarında bir arıza gözükmemekte, yine de baktırmak lazımsa beyinci bakar mı arızalara
Düzenleyen goktug34 - 02 Haziran 2022 Saat 21:17 |
|
![]() |
|
ByYlmzZz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2021 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 144 |
bilgi ekranında hata kodları görünmez.gösterge ekranında sarı arıza ışığı yanıyor mu?
|
|
![]() |
|
Hayir ariza ışığım yanmıyor, expertix yaptırdığımda beyinde bi arizada çıkmamıştı yeni yaotirdim çıkan arızalar far ile ilgiliydi sensör vs arizasi yoktu.
|
|
![]() |
|
söylediğiniz sorunun çözümü birçok yerde olabilir. nokta atışı bulmak biraz zor.bende benzer sorundan enjektörleri söküp ölçüm yaptım.üç adet enjektör aynı değeri verirken biri baya altındaydı.daha sonrasında hata kodlarına baktığımda alt o2 sensör ve hava sıcaklık devre arızası gördüm.şu an onları tamamlıyorum bende.
|
|
![]() |
|
Bugun orjinal bilgisayara baglattim hata mesaji yoktu. Suan öncelikli problemim çekiş problemi yarin esenyurtta bi mekanikci usta buldum eski araclarda tecrübeli birde Sarıyer de garaj 58 diye bi yer buldum elektronikci bu sorunlara kaliteli çözüm bulan biriymiş. Bakalım çözüm bulabilecek miyim
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Bence bir kaç sorun var araçta öncelikle bujileri ve bobini bir kontrol ettirin arıza vermesede eski bir bobin olması sağlıklı ateşleme yapmayabilir. özellikle uzun süre değişmeyen bujilerde kurum bağlamış olabilir. tabi ilk etapta benzinde sorunu çözmelisinizki lpg sistemi ondan sonra baktırın. ben olsam dip gazda lpgde tekleme genelde buji lpg ayarından kaynaklı oluyor. birde lpg enjektörlerinin hortumları uzunsa oda sıkıntı olabilir.
1-bobin buji değişimi yaparım. 2-manifolt contalarını ve gaz kelebeği oringlerini değiştiririm. 3-baskı balataya yönelirim.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Bobin ve katalizör değiştirdim arac biraz kendine geldi. Suan boyle kullanacağım. Sarıyer de iyi bir usta varmış garaj 58 diye birde oraya goturecegim son bi göz olarak baksın
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |