|
2012 Model 508'in sis farları sigortası nerede |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
TevfikDogan
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2022 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı TevfikDogan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 05 Şubat 2022 Saat 18:50 |
Araç yağışlı havada vites kutusu arızası veriyor. Bir çok şeyi denedim düzelmedi. Ön sis farlarının veya kablolarının su almasından şüpheleniyorum. Denemek için sigortasını döküp kontrol etmek istiyorum ama sigortasını bulamıyorum. Nerede ve kaç numara ?
|
|
TevfikDogan
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2022 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı TevfikDogan
|
Sis farları sigortasının yerini peugeot yetkilileri söyleyebilir, söylemezseniz azmettim ben tek tek deneyerek yinede bulmayı düşünüyorum.
|
|
TevfikDogan
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı TevfikDogan
|
kitapçığı var lakin kitapçığında göstermemiş.
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
buradan bulabilirsiniz hocam.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
TevfikDogan
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı TevfikDogan
|
Çok teşekkür ederim Soner bey.
Hayırlı ve Bereketli işler diliyorum. Saygılarımla....
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
rica ederim hocam. hepimize hayırlı bereketli işler.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |