![]() |
|
206 1.4 hdi rölanti devir düşüklüğü |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ilhanozgur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2015 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ilhanozgur
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Ocak 2022 Saat 22:53 |
Aracım 2005 model 206 1.4 hdi. sorunum ise geçenlerde kırmızıda dururken rölanti devri kendiliğinden 900 civarından 700 civarına düştü, herhangi bir titreme, çekiş düşüklüğü,geç çalışma, devirde dalgalanma yok. Soğuk havada bile tek marşta çalışıyor sabit 700 de kalıyor ama rölantide devir. Bilgisayara bağladık herhangi bir hata yok. Bu sorundan yaşayan varmı aranızda. Şimdiden teşekkürler.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
muhtemeşen havalar soğuk olduğu içindir hocam. araç motor ısısı yükseldiği için kendi otomatik ayarlıyor. bir böyle takip edin motor sıcaklığına göre mi değişti.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
ilhanozgur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2015 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ilhanozgur
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yanıt için teşekkürler. İlk çalıştığındada çok farklı değil, yani motor soğukkende çok farklı değil. Atıyorum motor ısındığında, sıcakken 700 devirde çalışıyorsa, ilk çalışmada, soğukkende 730 civarıdır çok az bir oynama var.
Düzenleyen ilhanozgur - 17 Ocak 2022 Saat 10:50 |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
o zaman sıkıntı yok havalardan hocam.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ilhanozgur
Teşekkürler içime su serpildi. Umarım dediğiniz gibi olur.
|
|
![]() |
|
enes53 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
bazen benim araçtada olur uzun süredir kullanyorum bir sıkıntı yaşamadım
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ilhanozgur
Teşekkürler.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |