![]() |
|
207 1.4 HDI Hararet ve Çekiş Sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sagalassos ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Mart - 1980 Kayıt Tarihi: 18 Ekim 2011 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sagalassos
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Ağustos 2021 Saat 09:49 |
Merhaba arkadaşlar, araç 2008 model Peugeot 207 1.4 HDI Trendy. Araçta çekiş sorunu ve hararet sorunu vardı. Konya'da bir sözde ustaya (Usta demek içimden gelmiyor) götürdüm.Egr iptali yaptı,sağlam olan radyatörü değiştirdi!, trermostatı değiştirdi,hava alma tapasını değiştirdi,devir daimi değiştirdi ya da işlem yaptı (tam birşey söylemedi) ,kalorifer hortumunu değiştirdi,eksozu temizlettirdi,turbo hortumunu değiştirdi,basınç sensörünü değiştirdi,katalitik konvertor söküm takım tamirini yaptı ve aracı düzeldi diye teslim etti!! Aracı ilk denememde çekiş problemi yaşadım ve hararet yine kırmızıya yaklaştı (120 km 4. vites hafif rampa ve 3000-3500 devirde ) Usta ile bugün sanırım tartışacağım.Toplamda 2350 tl hesap çıkardı.Bunları da bana haber vermeden yaptı.Size sorum Konya'da tanıdığınız adam gibi bir usta var mı, ayrıca sizce bu kadar malzeme değişiminden sonra hararet ve çekiş problemi neden olabilir.Teşekkürler.
|
|
2008 Peugeot 207 1.4 HDI
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |