![]() |
|
207 Sunroof Badem- Tıkırtı Sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
eemmree ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ocak 2021 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Şubat 2021 Saat 10:29 |
Merhabalar herkese,
Sunrooflu 207 Feline aracım var, sunroof ayaklarına takılan lastik ayaklar düşmüş ve aşırı tıkırtı yapıyor. Bu badem denilen lastik ayağı hiçbir yerde bulamadım, orijinaline 560 tl fiyat istediler. 206-307-407 gibi modeller için internette var fakat uyumlu değil sanırım. Nereden bulabileceğim hakkında fikri olan var mıdır?
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ölçüleri varsa veya 1 tane numune varsa 3 boyutlu baskı yapan yerler var. Onlara yaptırabilirsiniz.
Malzemeyi bilmiyorum ama tamamı plastikse bu yöntemi deneyim baskı alabilirsiniz.
|
|
![]() |
|
eyup6180 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Temmuz 2019 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba. Problemi çözebildinizmi. Aynı araç sahibiyim. 6 yıldır bu sorunla yaşıyorum. Yapabilen yerde yok.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |