![]() |
|
Su Seviye Müşürü 206 1.4 hdi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
206rchdi ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ekim 2020 Konum: T Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Aralık 2020 Saat 08:57 |
Merhaba arkadaşlar aracım az bi boşluğa girdimi seviye arıza ışığı yakıyordu seviye müşürünü değiştim daha arıza ışığı yakmıyo fakat sabahları ilk marşa bastığım an yakıyo ışıkları açtım mı yakıuo sönüyo ve frene bastım mı yanıyo ama araç ısındımı hararet azcık kalktımı daha yapmıyo su eksik mi diye bugün ekledim biraz akşam deniyecem sizce su eksik diye mi yapmıştır yada başına gelen varmıdır
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhabalar hocam. muhtemelen su seviyesi eksik olduğu için yapmıştır. depo üzerinde max. sevisyesine kadar su ilave etmeniz yeterli olacaktır.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
206rchdi ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ekim 2020 Konum: T Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
Soner bey ekledim evet max seviyenin altında idi tahminimce ısındıkça yedek su deposı dolduğu için yanöıyordu bakalım akşam çalıştırdım mı yapıcak mı yine farlatı açtım mı frlan neden yapıyor orayımı tetikliyor
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Orayı tetiklemesi normal deil hocam. ya biryerlerde şase yapıyordur muhtemelen. sokette yada kabolarda temazsızlıkta olabilir.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Su eksikliğinden yapmaz o tetiklemeyi bende öyle düşünüyorum elektrikçiye ölçtüreyim soketi bunun sigortası varmı acaba sigortasında mı sıkıntı var acaba müşürü yeni değiştim acaba müşür mü arızalı ya böyle oluyp ya çok kafamı bozuyo
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |